חדש פה..

דא24

New member
חדש פה..

היי אני בחור סטרייט בן 25, ולאחרונה אני מבין כמה אני שונה מהבן אדם המצוי מההיבט המיני. מסתבר שהרבה אנשים אוהבים לראות פורנו. אני לא, וזה מפתיע אנשים ששומעים את זה. יתרה מכך, אני לא מוצא באנשים ערומים שום דבר מושך, אפילו להפך - לדעתי זה לא מראה אסתטי (אני לא דתי בכלל, אגב). ניסיונות מיניים עם נשים נקטעו ביוזמתי בטרם עת, כך שבסה"כ אפשר להגיד שלא באמת חוויתי יחסי מין מלאים אי פעם. למעשה, המחשבה על האקט מכל צורותיו מעוררת בי קצת גועל. כשאני חושב על האפשרות להדבק במחלת מין אני בכלל נרתע מכל העניין הזה. עם נשיקות מפה לפה אין לי בעיה. אז בגדול, יש לי משיכה לנשים לבושות שניראות טוב, אבל שם זה נגמר. אני מרגיש שכמעט כל הרצון שלי בתחום המיני נובע מלחץ חברתי ולא ממשהו שמגיע מבפנים. אני מנסה להבין אם אני א-מיני או אולי אני רק... סקסופוב?

Limbonic Art

New member
ברוך הבא!../images/Emo135.gif

למעשה ,יכול להיות שאתה א-מיני וגם יכול להיות שאתה סקסופוב- את התשובות לשאלות רק אתה יכול לתת. אני יכולה לומר לך ,שאישית, אני מכירה לא איש אחד ולא שניים שגם לא אוהבים פורנוגרפיה , אבל הם כן מיניים - כך שבנוגע לזה אין בהכרח קשר. בנוגע לעירום - לא חסר אנשים ובכלל חילוקי דעות לגבי אומנות (או WHATEVER ) הקשורה לנושא וחילוקי הדעות לא מול דתיים וחילוניים בלבד
מה שכן מחלות מין- אני לא צריכה בטח לומר שקיימות היום (ממזמן) אמצעי מניעה שרצוי להשתמש בהם במידה ומקיימים יחסים מיניים עם פרטנר/ית חדש/ה. לבירור מחלות יש בדיקות.... ועכשיו בנוגע אלייך - הגועל וההרתעות שלך ממין יכולה לנבוע אכן מפוביה (סקסופוביה) , אך יכולה להיות גם תוצאה מחוסר עיניין ורצון/משיכה להתעסק בזה- ואז התשובה שאתה בעצם א-מיני. כפי שאתה רואה - את החושבים ואת המסקנה אתה צריך להגיע עליה ולא אף אחד אחר. במידה ויש לך חששות והתלבטויות יותר בכיוון הפוביה , אני מציעה לך לגשת לאיש מקצוע שיאבחן את העיניין. אם אתה מרגיש שאתה יותר בכיוון הא-מיני, אז אין טעם לגשת לאיש מקצוע ואתה מוזמן להשאר כאן
ברוך הבא

p019

New member
ברוך הבא ../images/Emo135.gif

אני חושבת שlimbonic ציינה את הדברים העיקריים. בסופו של דבר, רק אתה יכול להחליט אם אתה א-מיני או לא.

למעלה