חדש פה.

zipir1b

New member
חדש פה.

אוקי מממ גם אני חדש פה,ראיתי את הסרט.. אני מאוד מאמין בזה שהסוד באמת קיים ואמיתי, עוד לא יצא לי לבקש,ולרצות משו.. האמת שיש משו שאני רוצה ואין לי מושג איך "לבקש" אותו.. אני רוצה מצלמה חדשה,אין לי שמץ של מושג איך לבקש את זה.. אני מדמין את עצמי עם זה,שמתי תמונה של זה בחדר.. איך אני יכול לבקש את זה ושזה יקרה? תודה מראש :). שבוע טוב.

efratarfe13

New member
../images/Emo15.gifשיו גם בקשתי הראשונה הייתה מצלמה

אני רציתי מצלמה כבר כמה חודשים טובים ולא מצאתי מישהו שהיה מוכן לקנות לי אותה ולהביא (מחו"ל). ואז בדיוק קראתי את הספר ועוד כשהייתי באמצע ( ועוד לא קראתי את כל הדוגמאות של האנשים בספר) פשוט ביקשתי והאמנתי שאקבל. וישר שכחתי יום אחרי זה..... שבוע אח"כ בערך נודע לי שדודה מקנדה תבוא עוד מעט. ביקשתי. הסכימה. עוד שבועיים היא אצלי (והמצלמה כבר נקנתה
) - בינתיים הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת זה לבקש, להאמין ולשכוח. כי ביקשתי מספר דברים ורק אלה שאני "שחררתי" אחרי שביקשתי היתגשמו.....ככה שצריך to let it go...... בהצלחה
אפרת

kikona126

New member
אני ביקשתי מק בוק וקיבלתי ../images/Emo13.gif

רציתי מק בוק, ידעתי שזה יצרוך הרבה עבודה, איך שהצבתי את זה למטרה, הצלחתי להשיג עבודה צדדית שבה אני מרוויחה יותר, ושמרתי על העבודה הנוכחית, העבודות לא הפריעו אחת לשניה, כאילו והתאימו בינהן מראש, אחת זה עבודה מהבית והשניה בחנות, את זו מהבית אפשר לעשות תמיד מתי שרוצים ובאיזה שעה שרוצים. בשביל לקנות את המחשב הייתי צריכה לצאת ממנוס בבנק ולחסוך 6800 שח. לא עבודה קלה במיוחד.... בראש השנה, כשהתכוונתי לקנות את המחשב שלחתי להורים שלי (שהיו ביוסטון) אי מייל וכתבתי להם שזאת המתנה שלי לעצמי לחג, כי חסכתי מספיק ואני קונה לי אותו. הם ביררו שם את המחיר, ומתברר שבן דוד שלי יכול, בגלל שהוא סטודנט להוזיל את המחיר ב- 100$ המחשב נקנה ב- 1000$ בלבד!!! וההורים שלי הביאו לי אותו מתנה! זאת היתה מטרה שהצבתי לעצמי. ידעתי שאני הולכת לעבודה במטרה, אפילו שהיחסים שלי עם המנהלת בעבודה לא היו הכי טובים, הלכתי בשביל זה, וההרגשה שלי בעבודה השתנתה, הרגשתי שאני עובדת בשביל מטרה ולא סתם שיהיה עוד כסף בבנק.... איך עשיתי את זה? ואו... אם תשאל בחנויות מחשבים כמה פעמים באתי והסתכלתי על המחשב... וכמה פעמים שאלתי על המחירים שלו... בדרך חשבתי לקנות מחשב אחר, אבל התברר שהוא אזל במלאי ושלא מיצרים אותו יותר, זה היה במזל! כי קיבלתי את המחשב שרציתי בסוף
אבל לא הצלחתי עם המטרה של למצוא דירה, עד שמצאתי אחת הם חזרו בם... לא נוראה כניראה שלא זאת הדירה שלי...

vered126

New member
נראה לי שבזה הרגע ביקשת אותה!

עכשיו נותר רק להמשיך לרצות ולקבל! בהצלחה!

למעלה