חדש פה...

חייצוק

New member
חדש פה...

לפני כחודש אישתי יקירתי הודיעה לי שהיא בהריון - ילד ראשון מה עושים ? אני ממש אובד עיצות מבחינתי אני מוכן לשים אותה בבועה (כדי שלא יקרה לה כלום)

akavishon

New member
דבר ראשון - מזל טוב. דבר שני - תירגע

דבר שלישי - ברוך הבא. עכשיו לעצם השאלה - סתם הודיע לך שהיא בהריון? אני מניח שזאת לא היתה ממש הפתעה וגם אתה היית שותף להחלטה, ומעצם זה, אתה הולך להיות שותף לכל אורך ההריון (ולא. אני לא בהריון, אנחנו לא בהריון, היא בהריון! תפנים את זה מהר). השליש הראשון לרב הוא השליש הקשה, בחילות, עייפות, ועדין מנסים לעכל איך החיים שלכם הולכים להשתנות מהקצה אל הקצה (ויהיו נשים שיגידו שהשליש הראשון עבר עליהן בקלילות, בלי הקאות, בלי בחילות (שימותו... (סתם..)). אין לך שום סיבה להכניס אותה לבועה (אי אפשר לבשל, לנקות, לכבס, ולעשות סידורים שאתה בתוך בועה
) היה פה לפני מספר שבועות שרשור של טיפים להריון וזכיתי בספר " אבא נולד: מדריך ההריון לגבר". אני אשמח לתרום לך את הספר, אם תשלח לי במסר את הכתובת שלך.. והכי חשוב, שהיה בהצלחה.

חייצוק

New member
קודם כל תודה

אני מסתדר עם ההקאות, הבחילות העייפות והקימות בלילה..... עם מצבי הרוח קצת יותר קשה.

schlomitsmile

Member
מנהל
רכבת הרים... כן, מצבי הרוח עלולים להיות רכבת הרים מהירה ומתישה.... גם לאיש שאיתנו, ללא ספק. אם תוכל לתאר קצת מה קורה לכם, אני מניחה שיהיו פה אי-אלו טיפים ותובנות שעשוים להועיל ../images/Emo13.gif כן, ו- מזל טוב וברוך הבא../images/Emo140.gif עכבישון- תודה ../images/Emo13.gif אני תמיד מרגישה מבוכה כשאני שומעת גברים אומרים 'אנחנו בהריון'- מצד אחד: יפה שהם מרגישים שותפים, קרובים; מצד שני- זה פשוט לא נכון...רכבת ההרים משתוללת בתוכנו, לא בתוכם. נכון שהיא עלולה לדרוס גם אותם, אבל אנחנו נשרפות מצרבת, אנחנו מרגישות את האושר הבלתי נתפס של הצאצא חי ובועט בתוכנו- בקיצור, רק אנחנו, הנשים, בהריון.

Master Stav

New member
מזל טוב

חגור את חגורת הבטיחות אתה צפוי למסע ....שלא יגמר לעולם ..... וזה מעולה

ferdinand

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif מזל טוב!!!! ../images/Emo13.gif

אוי איך שאני מקנא בכם! אין כמו פעם ראשונה!!! מה עושים? - לא עושים שומדבר! כלומר - כן, יש בדיקות ומעקבים, ופגישות עם יורש האצר באולטראסאונד וכו' וכו', אבל על הדברים האלו אתה בטח יודע - או שלא? אם לא אתה מוזמן לשאול. אם אתה מוכן "לשים אותה בבועה", ולקחת את כל המטלות עליך - אשריה!
כמו שרופאים אומרים - הריון זה לא מחלה! ו-כאילו החיים ממשיכים כרגיל. אתה מוזמן בחום לשתף, לספר, לשאול שאלות, לתהות תהיות.

למעלה