חדש פה

חדש פה

אני לא יודע איך להתחיל.
אני א-מיני הומו רומנטי וחושב שהגדרה עצמית בת 4 מלים היא ארוכה מדי. אבל אין מה לעשות ;) נתקלתי בפורום הזה במקרה וחשבתי "הנה חלון שנפתח אחרי שדלת ההזדמנוית נטרקה לי בפרצוף".
תמיד ידעתי שאני הומו. כשהגיע הרגע החושפני הזה שכולם דיברו עליו ויחלו אליו נפלה ההבנה המצערת. הבנתי שאחרי שהצלחתי לפתוח את הדלת החורקת של הארון המאובק - הוצאתי רגל ועוד רגל, הצצתי החוצה ולבסוף יצאתי בשקט ובקושי - יש בפני עוד דלת, כבדה הרבה יותר.
סיפרתי לכמה אנשים, חלקם קיבלו את זה בהבנה מפתיעה, אבל התעייפתי. אני לא מכיר אנשים שמרגישים (או לא מרגישים) כמוני. הפעמים המעטות בהן ניסיתי קשר זוגי, כולן נגמרו באותה הצורה.
הייתי שמח להכיר אנשים שמבינים אותי. אולי למצוא בחור נחמד שיודע כמוני שחיבוק ארוך עדיף פי אלף על סקס מיוזע (גם את זה ניסיתי, אגב. לא ממליץ...).
אפילו סתם לשבת עם מישהו על סיגריה ובירה (או קולה ובמבה, אני פתוח להכל) ולדעת שאני לא צריך לשקר או להסתיר או לענות על שאלות שלא ממש בא לי לענות עליהן.

נראה כאילו הפורום הזה הוא ה-מקום בשביל א-מיני ביישן עם חרדה חברתית קלה.
שיהיה לילה טוב ושבוע נהדר :)
סנופקין.

k500

Active member
מנהל
ברוך הבא לפורום

מה שאתה מתאר כאן הוא נורמלי לחלוטין ורבים/ות מרגישים כמוך.
כן, גם לנו יש הרבה מילים שמגדירות אותנו וזה בסדר, העולם סביבינו משתנה ויש ריבוי של דברים שפעם היו צרים וחד מימדיים והיום הם מקבלים משמעויות חדשות ונרחבות.
אז יש רבים שמרגישים כמוך (גם הומואים א-מיניים רומנטיים ודומיהם על שלל הנטיות וההגדרות) שגם מחפשים חיבוק רומנטי על פני אקטים מיניים ולא צריכים להסביר או להתנצל על כך והרבה מהם/ן נמצאים כאן בפורום.
אנחנו שמחים שזה המקום שבו אתה מוצא נחמה ושייכות, נשמח אם תצטרף אלינו בהמשך. תוכל לקרוא על א-מיניות במגוון חומרי הקריאה של הפורום (כאן למעלה, ב"כלים ומידע") ויש גם מפגש פורום בעוד פחות משבועיים, כך שתוכל לקבל הזדמנות לפגוש א-מיניים/ות אחרים.
אנחנו תמיד כאן ומוכנים לעזור בכל דרך, שיהיה בהצלחה.

למעלה