חדש פה!!!

TheMachine

New member
חדש פה!!!

שלום אני חדש פה יחסית אפשר להגיד(לרוב אני קורא פה הרבה אבל לא מגיב). אז אני בן 17.5 שומע פינק פלויד מאז שאני מכיר את עצמי... וזאת הלהקה הכי אהובה עלי.. השיר האהוב שלי הוא Comfortably Numb ויש עוד כמה. אז מקווה להשתתף בפורום זה.

ברוך הבא!

השיר הוא גם המועדף עלי, למרות שיש פה כמה שטוענים אחרת

Miss CB

New member
ברוך הבא...!

אני חייבת לציין ש: א. יש'ך כינוי ממש מגניב (אני משערת שהכוונה היא ל"ברוך הבא למכונה", תקן אותי אם אני טועה); ב. יש'ך פוסטר ממש מגניפ בחדר!!

TheMachine

New member
אכן כך...

הכינוי הוא מ"Welcome to the machine" ויש לי בחדר עוד שני פוסטרים...

TheMachine

New member
אכן כך...

הכינוי הוא מ"Welcome to the machine" ויש לי בחדר עוד שני פוסטרים...

emmily plays

New member
חברס..

שיר יכול להיות מדהים ומצמרר גם ללא סולואים... ראה ערך cymbaline שהפך לשיר הפלויד האהוב עלי מהסיבה הפשוטה שהוא כל כך יפה שהוא גורם לי לבכות...litterally לבכות...אחד מחתיכות הליריקה הכי טובות שווטרס כתב והוא עוד לא ידע כמה הוא טוב.. עד ששמעתי את השיר הנ"ל dogsהיה החביב עלי ולמען האמת ככל שאני מתקדמת בהכרתי את הפלוידים אני פחות אוהבת את האלבומים שבגללם התחלתי לאהוב את פלויד ויותר נמשכת לתקופות הקדומות יותר.. אם לפני 3 חודשים חשבתי ש"כלבים" הוא שיר גאוני ומצמרר וכתוב מעולה היום אני חושבת שהוא טיפה מנופח... וכך גם כל האלבום "חיות" זה לא שאני לא אוהבת יותר את "חיות" או את "הלוואי שהיית כאן " או את "הצד האפל" אני מאוד אוהבת אותם אבל יש משהו בפשטות ובנסיוניות ובמבטא הבריטי הכבד לפני שהפך למבטא posh של עשירים שפשוט עושה לי משהו.. מרעיד איזה מיתר. אני אהבתי את פלויד של הצד האפל וויש ואנימלס בעיקר כי הזדהתי עם המסרים שהובעו בהם.. מלשות שאני קצת חובבת סוציאליסטים כמו מיסטר ווטרס שלנו? אבל היום אני שמה לב שהמוזיקה הפחות "מגויסת" חברתית שלהם טובה לא פחות.... נא לא לכעוס רק הבעתי דעה.. לא כתבתי איזה שיר "לוקח" אלא רק אמרתי את אשר על ליבי.... ואסיים בברכה ששמעתי מחובבת פלויד אנגליה..have a pink day!!!!!!!

edlessme

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ושיהיה לך יום כתום

יום של קינלי! (אני מרגיש זקןןןןן...)

נימרודל

New member
ברוך הבא!!!

חיחי גם אני זוכרת את הפרסומת של הקינלי, מגיל גן חובה בערך, אבל זוכרת. וגם את הפירסומות לבולים, וגם לתפוחים, וגם למילקי ששתי הנשים האלה בסופר רבות על המילקי האחרון... חח

TheMachine

New member
אני מאשקלון....

תגידו יש פה מישהו שיש לו ציורים של שכשורים לפינק פלויד מצויריים אצלו בחדר על קיר?

למעלה