חדש פה!

shawn 1

New member
חדש פה!

היי, אני חדש פה, ורציתי לשאול אם מישו בבקשה בבקשה יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג קטעי ווידאו של קלי קלאקסון ושל ג'סטין מעונה 1 ........ זה ממש דחוף לי! אם יש למישו את רגע הזכייה של קלי קלארקסון בעונה 1 אשמח מאווד! (קלי זכתה בעונה 1 נכון?)

shawn 1

New member
ראיתי שאחת בשם C O S M I C פה

שמה קטע של קלי מוסרת ד"ש לישראל, יש אותו למישו, או קוסמיק תוכלי לשים?? אני מעריץ שלה!

shawn 1

New member
................

שאלונת: האם יש אילו סיכסוכים בין קלי קלארקסון לבין אבריל לאבין? כי ראיתי קטע שבו אבריל דוחפת את קלי בזמן שחילקה לה פרס! זה היה ממש מגעיל מצד אבריל! זה היה אשכרה עצוב! ובבקשה שמישו יענה לי כי אףחד (חח) לא עונה...!

14מתן

New member
אין כלום בין אבריל לקלי

שבוע שעבר קלי התראיינה בTRL בריטניה ושאלו אותה על אבריל והיא אמרה שהיא אפעם לא עבדה איתה למרות שהיא עזרה לכתוב את Breakaway אבל שהיא בסדר ולא עשתה לה כלום

darklighter

New member
אבריל מגעילה../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

../images/Emo58.gifלמי שרואה בערוץ 1 ../images/Emo6.gif

סתאאאאאם נו אני עייפה, אבל תודו שבקצב של ערוץ 1 הוא עוד היה יכול לשדר את העונה הראשונה

shawn 1

New member
פליז תענו לי... מה עם השאלות ששאלתי

?, בקשר לסירטוי הוידאו .... ובקשר ההודעה שC O S M I C פירסמה, שקלי שלחה מסר לישראל..?? תודה מראש!

Fairywitch

New member
ברוך הבא, שון../images/Emo70.gif

לבן-דוד שלי קוריאם שון (הוא חי בארה"ב)- וגם הוא מאיית את זה shawn
אני חנה
את הד"ש של קלי לישראל אתה יכול למצוא בטאגליינס של הפורום (שורה כחולה למעלה). השתלבות נעימה

shawn 1

New member
תודה רבה! ואם תראי, כבר שמו מעלייך

קישור לקטע... וSHAWN זו הדרך היחידה לרשום: שון....

למעלה