חדש פה

ukyaniv

New member
חדש פה

אולי אסקסואליות היא עניין של חוסר בשלות אולי מאחר והחברה שלנו הגיעה למצב שילדים בני 12 בשלים לסקס אז אנחנו ההיפך שלהם ולנו לוקח יותר זמן להיות בשלים ולהרגיש שסקס זה דבר שחסר לנו? בכל מקרה בין אם זה חוסר בשלות או לא אני חושב שיש דחיפה מוגזמת לחלוטין של סקס בכל אמצעי הפרסום המדיה והתרבות וכבר אין שום הערכה לרומנטיקה הרומנטיקה מתה ונעלמה מהעולם משווקים אותה רק בפרסומות של תה ויסוצקי כלאנשים קר ואין לך כח לסקס . אנשים כבר מזמן לא מאמינים באהבה האהבה היחידה שאנשים מאמינים בה היא מן סוג של תלות בבן/בת הזוג ואז אומרים להם לכו תשיגו זיון טוב ותתגברו עלזה. העולם הזה פשוט מסריח , וזה הכל עניין של חינוך גרוע. בגלל שלדתיים יש כל כך הרבה איסורים בעניין סקס אז כאילו העולם החילוני במקום לחפש חינוך טוב יותר לילדיו הלך באופן קיצוני להיפך המוחלט ליברליות מוחלטת שמנוצלת עי" כל מיני גופים חברתיים עם אינטרסים כלכליים ואחרים, כי אנשים שנסחפים לכל היצרים שלהם הם אנשים שקל לנצל אותם ולשלוט בהם. דוחפים לנו סקס וכסף בכל מקום כדי לקנות אותנו ולשלוט בנו ואנשים לא מבינים שזה רק מדרדר את החברה שלנו ולא צריך להקצין וקבל את כל איסורי הדת אלא לחשוב מה נכון ומה לא בעצמנו , אמור להיות לנו שכל איפשהו לא?

HeAvenTonightY

New member
אתה צודק לגמרי

רק שהאיסורים של הדתיים תמיד היו, פשוט כל ההתפתחות של הליברליות בעניין כבר עבר המון קווים אדומים של החינוך שנקרא פעם כחינוך "טוב". העולם באמת מסריח:) בזה אני מסכים איתך מאוד:) גם בתור אחד שיש לו 2 אחיות קטנות(4-10), לדעתי הן לא היו אמורות בכלל לדעת מהי נשיקה צרפתית עוד לפני גיל 17.. זה גם שולל מהן כל אופציה לתמימות מסויימת שנעלמה כבר מזמןP:

מצטרף לתמיהה

אי אפשר לקבוע גיל מסויים שבו זה מותר (גיל 17), והידיעה מה זה לא אומר שהן ניסו זאת. מצד שני, לא צריך לעשות מזה כזה סיפור גדול. train ואנוכי מסכימים עם הדעה שזה צריך להיות מאהבה, זה עניין של בגרות, פיזית ומנטאלית. אני מניח שאתם מכירים את הקטע מהסופרבול שנחשף השד בציבור של איזו ידוענית... אילו גלים זה עשה בתרבות האמריקאית (או חוסר תרבות...) אם סוגרים את העיניים, האמת עדיין קיימת... עדיף לדעת מה נכון, מה אמיתי, רציונלי, ומה מזוייף, "על טבעי". אחת הבעיות שלנו אלה הבגדים, מבדילים בינינו, לראיה, מחאת הנשים בשנות ה 60 ע"י שריפת חזיות ולבישת מכנסיים.

ToryMaster

New member
לוידעת מה איתך

אבל לי יש שכל
. אני חושבת שאסקסואליות יכולה להיות עניין של חוסר בשלות, אבל זה לא מחייב.

לא חושבת שזה מחוסר בשלות

רובנו מבוגרים, רובנו עברנו מזמן את גיל ההתבגרות וכל ההורמונים שלנו במקום. המתירנות ותרבות הסקס לדעתי משפיעות בדרך אחרת, הם גורמות לאסקסואלים לחשוש להודות בפני עצמם שהם כאלו, גורמות לנו להרגיש מרוחקים משאר החברה. פעם, כשאנשים התחתנו בגיל 12, לא היתה תופעה מוצהרת של אסקסואליות. ברוך הבא

roseorose

New member
גם אני מסכימה

המון אינטרסים וניצול של המיניות קיימים ודברים נדחפים לכדי קיצוניות.

p019

New member
תהליך התבגרות

בגיל 18 כשאמרו לי שאולי זה יגיע בעתיד - זה עוד היה סביר. אבל היום? אני עברתי את גיל ההתבגרות בגיל מאוחר (אמצע שנות העשרים), אז אם זה לא קרא בשלב ההתבגרות, זה כבר לא נראה סביר. יכול להיות שזה יקרה, אני לא שוללת את זה לחלוטין, אבל לא נראה לי, ובכל מקרה אין טעם לחקות ולראות אם זה יקרה. כרגע אין ספק שאני א-מינית, ויש משהוא מעוד מרגיע בלדעת מי אתה ולא להתלבט בעניין ללא טעם (תאמינו לי, הייתי שם).

למעלה