או, תודה... עכשיו אני יודעת מזה בוקקה. החכמתי.
S StaffordshirE New member 21/5/06 #56 לא מחייב ישר לפנים אפשר קודם לתוך קערות, מבחנות, כוסות, כפיות, בקבוקים וכו' ורק אח"כ זה מגיע לפנים שלה
לא מחייב ישר לפנים אפשר קודם לתוך קערות, מבחנות, כוסות, כפיות, בקבוקים וכו' ורק אח"כ זה מגיע לפנים שלה
T T h E B a L R o G New member 21/5/06 #59 בגלל זה שאלתי אותה עם היא רוצה שאנ יאסביר לך בפרטי או בפורום או בכלל... מבין?
K Kfiriboy New member 20/5/06 #7 שלומי מתלוצץ איתך../images/Emo9.gif יש כאן כל מיני פינות (לא בהכרח קשורות למטאליקה) וחידונים דברים מעניינים יש לרב
שלומי מתלוצץ איתך../images/Emo9.gif יש כאן כל מיני פינות (לא בהכרח קשורות למטאליקה) וחידונים דברים מעניינים יש לרב
O Omermetalol New member 20/5/06 #21 עומר.. מראשון...בן 17 וחצי.. יש לי בובה של באטמן פה בחדר שהמחשב נמצא מה איתך?
S StaffordshirE New member 20/5/06 #23 יותר מדי מידע אחשלי, יותר מדי מידע טוב נו לפחות עוד אחד בסביבות הגילאים שלנו!
T T h E B a L R o G New member 20/5/06 #24 מגניב... לפחות אתה לא ילד קטן... קרא לי בלכר בן 18.434636251234123 ויש לי בובה של השטן...
O Omermetalol New member 20/5/06 #26 בני כמה אתם? היי בלכר... יש לי גם בובה של איירון מיידן! (אחי הזמין מEbay) זה יותר שווה