חדש פה!!!

חדש פה!!!

נשמע פורום ממש יפה ומעניין. הייתי השנה בקורס על חוצנים, חייזרים ובכלל חיים מחוץ לכדור הארץ. הייתי שמח אם הייתם מספרים לי קצת על הפורום.

יבגנייי

New member
נ.ב

אין כל כך מה להסביר על הפורום. תקרא קצת בדפים הקודמים ותסתכל בארכיון... דנו כאן בהמון נושאים מעניינים...

אוקיי אני אספר

קודם כל, הקורס נקרא "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה (על פי שם הספר וסרט הפנטזיה), והוא היה במסגראת קורסי הקיץ של נוער שוחר מדע שבאוניברסיטת תל אביב. בקורס למדתי על כל הפלנטות יותר לעומק, על חיים מחוץ לכדור הארץ, על חוצנים, חייזרים, ומה יקרה בעתיד לכדור הארץ. ראינו חלקים מהסרט "גברים בשחור" ו"מדריך הטרמסיסט לגלקסיה". למדתי גם על מהירויעות שונות כגון: מהירות הקול, מהירות האור, ומהירות נקודת האפס- מהירות שנמצאת עדיין בבדיקות (ולא מוכרתצ עדיין כלל). למדתי על טילים ורקטות ודרכי שיגורם. ביצענו ניסויים רבים ומדליקים, שכעל אחד מהם אוסיף לי משהו לידע הכללי. בקיצור היה קורס מרתק, שבו למדתי המון, ובסופו של דבר הייתה מטרת הקורס להבין שמה שאנו יודעים עכשיו זה לא מה שנדע בעוד כ- 15 דקות (הנה הציטוט האמיתי מ"גברים בשחור": "לפני כ- 1000 שנים ידעו שכדור הארץ הוא מרכז היקום. לפני כ- 500 שנה ידעו שכדור הארץ הוא שטוח, ולפני רבע שנה אתה ידעת שהמין האנשושי הוא היחיד שמתקיים על פני כדור הארץ". זהו לביינתיים. אם אתה רוצה עוד מידע אתה יכול לפנות אליי, ואני אענה בשמחה!!!

Majestic12

New member
מה שמעניין אותי אישית

מה סיפרו (אם בכלל) על חוצנים ועבמי"ם? האם הייתה התייחסות לעניין, חוץ מרעיון פילוסופי וכללי של חיים מחוץ לכדור הארץ?

מה שלמדתי

היה שאת כל הסרטונים האלה שהרבה ילדים מפרסמים פה, יכולים להיות זיוף אחד גדול. למדתי גם על נסיניות של בני האדם לגלות חוצנים על ידי שליחת תמונות המנסות להסביר על האדם עצמו, אך אף פעם לא נמצאו עדויות לחייזרים, ויכול להיות שהחיים היחידים נמצאים מיליארדי שנות אור מאתנו, או שאנו הזן היחיד שקיים בכל היקום. זה מה שלמדתי בסך הכל כי הקורס היה מגוון ולא התרכז בנושא אחד בלבד.

למעלה