יש הרבההה אמת והגיע הזמן לומר אותה!
א. זוהר ארגוב אכן היה נרקומן, אבל זה לא אומר שלא היו לו כח ועוצמה שלא היו לאף איש תרבות בארץ ישראל. אנשים נהו אחריו והדביקו לו את תואר "המלך" מאחר והם ראו בו פורץ דרך, מנהיג והיהודי-ערבי הראשון שהצליח לכופף את כללי הממסד הארץ ישראלי לטובתם. זאת הסיבה שהשלטון לא סבל אותו, בדיוק כמו שהוא לא סבל את אחיו מארצות האיסלם. ב. על יהודה היס (שכן מקורב לממסד) אין לי יותר מה לומר, מספיקות לי 4 כתבות ענק, באותיות שחורות עבות, בעיתונים המובילים של הארץ, שבהן זועקים אנשים שעבדו במכון הפתולוגי עם הבהמה הזה (עבדו בעבר כי פיטרו אותם ברגע שהם איימו להוציא החוצה את פשעיו של ד"ר ג'קיל), וגוללו בפרטי פרטים איך הוא "שלף" איברים מגופות מנותחים כאילו היה סוחר נשמות ובמקום זה "ריפד" אותם בצמר גפן או מקלות. בכתבות אילו התגלו זוועות המכון הפתולוגי במלוא גודלן למליוני קוראים, כל זה ע"י עמיתיו לשעבר של היס (ולא אדם אחד שאולי מסלף עובדות). היה מצופה שמישהו לפחות יחקור את הנושא, שיוציאו גופות (כן, יוציאו! כדי לדעת בודאות שאין שחר לתלונות רופאים בכירים במכון על התנהלות מכפירה ומזעזעת וחוסר כבוד בסיסי למת), אבל, מאום לא נעשה, כלום! למה? אני מעלה בדעתי רק אפשרות אחת ואם למישהו יש רעיון אחר איך קורא שמנהל ומנתח בכיר במכון הפתולוגי הרשמי של מדינת ישראל ממשיך את חייו כרגיל בעוד שיש סיכוי מאד גדול שנשמותיהם האומללות של המתים מרחפות בין חיים למוות ודורשות צדק (או פיצוי, בכל זאת, הם ישראלים......), הוא מוזמן להאיר את עיני מעל פורום זה. ג. יכול להיות שהאליטה הזאת רמסה את תרבות היידיש וזלזלה גם ביהודי מזרח אירופה. מה שבטוח זה שהיא לא ריססה אותם בדי.די.טי, לא לקחה אותם ל"טיול" בארץ מחלת הסרטן כדי להרוויח עוד כמה ירוקים על חשבון ה"שחורים", לא חטפה להם ילדים בני יומם ומכרה אותם למרבה במחיר, ולא לא לא עשתה להם פיגועים בבתי כנסת בארצות מוצאם וגנבה להם כסף שנצבר בעמל רב רק כדי להעלות אותם בכח לארץ בשל מחסור כבד בעבדים. אז לא מדובר פה רק על זלזול מופגן ורמיסת הכבוד התרבותי, יש כאן מגמה הרבה יותר רחבה של דיכוי וקיפוח, שאגב קיימים עד היום! לכן אינני מסוגלת אפילו בצחוק להשוות בין היחס שקיבלו פה כל העולים ממדינות המערב, העולים ה"מתורבתים", ה"לבנים", ה"משכילים", לעומת היחס שקיבלו העולים ה"נחשלים" ממדינות ערב. ד. אם הייתי יכולה להציג את טענותי בבית המשפט, תאמיני לי שהייתי גורמת לחלק גדול של הממסד הישראלי להנמק בכלא עד סוף חייו (למרות שזה לא מציאותי, הרי גם בתי המשפט מורכבים אך ורק מאשכנזים אליטיסטים עד היום! טוב נו, הם צודקים, להם יש יותר אייקיו, הם הרי אשכנזים, גזע עליון....). ה. אין לי פה כוונה להעליב אף אחד (חוץ מאנשי ה"אליטה", כמו שהם אוהבים לכנות את עצמם), אין לי כוונה לפגוע באשכנזים או בכלל יהודי המערב, יש מתוכם אנשים נפלאים, שלא קשורים בשום צורה לשלטון הרודני של מדינת ישראל. אבל, מה לעשות שהממסד הזה אכן אשכנזי גזעני שדורך בזדון על כל מי שלא דומה לו? יש עובדות ועם עובדות לא מתווכחים.