חדש פה

EviLeader

New member
חדש פה

חולה על המלך ועל המזרחית. ואם זה מעניין מישהו אני אשכנזי. אבל גם לאשכנזים מותר לשמוע מזרחית... אחלה של מוזיקה :D

נו די כבר , בבקשההה

צאו כבר מהקטע של העדות. כל אחד שומע מה שהוא אוהב ומה שבא לו בלי קשר למוצא שלו , וזהו. אני לא אשכנזי , אז זה אומר שאני לא שומע בין היתר גם שלמה ארצי , ריטה , פוליקר , סחרוף?? אני שומע כמעט הכל (חוץ מקונצרטים ואופרות). ואם אתה אשכנזי , אז זה אומר שאסור לך לשמוע מוסיקה מזרחית?? אז בואו נצא כבר מהשד העדתי הזה , זה היה שייך לימים ההם , היום תודה לאל המוסיקה הים תיכונית תפסה מקום נכבד בטלוויזיה וברדיו , בניגוד לשנים עברו.

טוב..בסדר...

עם מה שאתה אומר כל חברי הפורום מסכימים פה אחד אבל אתה לא יכול להגיז את זה בכזו נימה כי רוב האנשים לא בדיוק חושבים ככה. עדיין לא יצאנו מהשד העדתי הזה. וכשאנשים שומעים שאני אוהב מזרחית והמלך ובמקביל שכל הסבים והסבתות שלי נולדו בפולין אני סופג הכי הרבה ירידות שבעולם ואני מוצא את עצמי כפעיל ציוני שמביא את הבשורה של כור ההיתוך. אח"כ במשחקי כדורגל שכולם שרים: הפועעעלל זונהההההההה זפוועללל זונהה אני צריך להסביר להם מאיפה המקור של מה שהם שרים.

חחח , באמת הפועל זזז...../images/Emo6.gif

יאלה בית"ר , שיצליחו היום בעזרת ה'. אגב , זוהר ארגוב לא היה שרוף על כדורגל , אבל אם הייתה קבוצה שאותה הוא אהב , אז זו "בני יהודה".

חחחח מה שנכון נכון.

אני אוהד שרוף של נתניה ואני צפונבון מרעננה ואני מתעב את הפ' ת"א. ובחזרה לנושא...למה בסרט הדגישו כל כך שהוא אוהב את הפועל מרמורק? יש דברים שנעשו סתם בסרט בשביל הקטע אבל גם בקטע הזה?

סרט?? נו אז מה??

כידוע לנו יש לא מעט דברים בסרט שהם רחוקים ממה שבאמת היה. לספור לך? או קיי , אני אנסה להזכר.... 1.בסרט מראים שזוהר נעצר על סמים לפני ההופעה בפסטיבל 82 , זה לא נכון , הוא נעצר בפעם הראשונה ב1984. הרבה לאחר הפסטיבל. (אני לא מדבר על שנת המאסר ב78 או 79 שריצה על אונס שלא ביצע בכלל) 2.אשר ראובני זה לא האיש שהחליט על השם "ארגוב" במקום "עורקבי" , אלא זוהר וחברתו/אשתו דאז , ברכה. 3.אשר ראובני זה האיש שקנה לזוהר מרצדס??? (חחחח הצחקתם אותי). 4.אני לא בטוח לגבי הנושא של האמא שלו , אבל אני בספק גדול מאוד אם זוהר הרים יד על אמא שלו. אביהו מדינה מספר באחד הראיונות שלו שאם היה לזוהר דבר יקר לו מאוד זה היה האמא שלו , תמיד כיבד אותה , ותמיד היה לו חשוב מה היא חושבת עליו. כך שקשה לי להאמין שזוהר השתמש אי פעם בכוח על אמו. מה שכן , וזה לצערי אני יודע , זה שזוהר אכן לקח לה (בשקט) תכשיט שהוא קנה לה ומכר אותו בשביל סם. 5.כשברכה באה לבקר את זוהר בפנטהאוז ביחד עם גילי , אז זה ממש לא נכון שזוהר השתולל ושבר חפצים. אין לי מושג מאיפה המציאו את זה. 6.כמו שרשמתי לא מזמן בהודעות הקודמות , זוהר לא גנב אקדח משוטר , אלא מהדלפק של היומנאי במשטרת ראשון , ששם היה מונח האקדח. כנ"ל לגבי המעצר האחרון שלו שבו הוא מת , הוא נעצר באשמת אונס (שלא היה ולא נברא) חברתו של הזמר ישי לוי. והקטע הכואב והמעצבן בכל הפרשה הזו , זה שהודיעו לזוהר ביום חמישי שהוא משתחרר למחרת (יום שישי) מכיוון שאין מספיק ראיות נגדו , כי בגרסת המתלוננת נמצאו ראיות סותרות ולא מדוייקות. וכאמור זוהר לא שרד עד לשיחרור מהמעצר , שהיה אמור להיות כמה שעות לאחר מותו. כמה חבל.... זהו בנתיים , זה הדברים העיקריים הלא נכונים ממה שאני זוכר מהסרט. אז חלקים לא מעטים מהסרט תקחו בערבון מוגבל. כי לא הכל נכון ומדוייק. יום טוב לכולם.

יש עוד...

הבר מצווה של גילי הייתה בכותל בירושלים. יש לי אפילו תמונה של האירוע. ולא בבית כנסת שכונתי כפי שהראו בסרט. בכלל לא הראו שעוזי חיטמן כתב לו כמעט חצי מהשירים. שכחו לגמרי מעוזי חיטמן. אחרי שזוהר נכנס לסמים, אביהו מדינה בקושי עבד איתו. (אם אני לא טועה) גם לא הראו או הזכירו שזהר בעצם הכיר את הסמים הקשים באמריקה בסבב הופעות. היה יכול להיות נחמד (אבל זה לדעתי האישית) אם היו עושים קטע על זה ושמים ברקע את אחד מהשירים האהובים עליי: אמריקה שלי. וגם בקטע המוות... אני לא בטוח שזה הוכח. אבל זוהר לא התאבד בכוונה להתאבד כמו בסרט. אלא מתוך משחק של נרקומנים שנקרא קוקייה או משהו כזה. כשקושרים חבל או משהו ומאיימים להתאבד אם לא מביאים להם סמים או תחליפי סמים. כל הלילה זוהר שיחק בזה עד שבסוף מת. הוכיחו את זה בסוף?

בוודאי , זוהר לא התאבד.

לפי החקירה והממצאים , הגיעו למסקנה שזה היה תאונה ולא התאבדות. זוהר אכן עשה הצגה של התאבדות על מנת להפחיד את הסוהר כדי שיתן לו סם. כל זה קורה כשזוהר במצב של השפעה מהמנות שלקח קודם , בשלב מסויים , ומבלי לשים לב , הסדין או השמיכה לחצו לו חזק על העורקים הראשיים והוא הרי היה אפוף לגמרי ולא יכל להציל את עצמו אפילו , ואז נוצר חוסר ספיקת דם למוח והוא מת. לפי הבדיקה במקום , מבחינה טכנית זוהר לא יכל להתאבד (הכוונה להיות תלוי כשרגליו באוויר) גם אם הוא היה רוצה , כי הוא היה גבוה מידי יחסית למיקום הקשירה של הסדין לסורג. בגלל זה שללו את אופציית ההתאבדות על הסף. הבעיה שכולם במדינה הזאת לא יצאו מהקטע הזה שהוא התאבד. וזה ממש לא נכון. יש לי קטע וידאו שבו מסביר רפ"ק אהרון טל (קצין בודק של הפרשה) שזוהר נחנק כתוצאה מאי ספיקת דם למוח. צריך להסביר להרבה אנשים במדינה הזאת , שיש הבדל גדול בין "נמצא תלוי" לבין "התאבד". עכשיו לגבי הסרט. אין ספק שאם היו עושים תחקירים יותר מעמיקים , והיו משקיעים עוד זמן ומחשבה על תסריט יותר מוצלח , אז הסרט היה הרבה יותר אמיתי ומעניין. וחבל שלא עשו את זה. כי הרי גם ככה הם הרימו הפקה רצינית , אז לא היה כדאי להשקיע עוד כדי שזה מושלם והרבה יותר קרוב למציאות?

זוהר לא התאבד!

ממש לא ברור איך זוהר ז"ל מצא את מותו (למרות שהוא נמצא תלוי בכלאו) זאת בגלל מספר סיבות: 1. הפתולוג שהגיע למקום ובדק את המקרה היה יהודה היס, הכלבלב של הממסד האשכנזי (אותו ממסד שפחד פחד מוות מהתופעה שנקראת "זוהר ארגוב"), כך שיהיה לו אינטרס מובהקה להסתיר כל מיני דברים...... אגב, זה אותו יהודה היס שהואשם בחפירה אינטנסיבית בגופות בני אדם, גניבת איבריהם (לצרכים לא ידועים...) ומילוי הגופות בצמר גפן, קש ומקלות של מטאטים. זה האיש ש"קבע" כיצד הסיוט של הממסד אותו הוא מייצג מת. 2. השוטר בבית הסוהר טען שזוהר צרח כל הלילה והפריע לכווווווולם לישון (לכל שאר העצירים), כי הוא היה בקריז ודרש תחליפי סם ואז קולו נדם ומה שספרו אחר כך זה שהוא פשוט "עשה הצגה" וכרך את הסדין על צווארו כדי שהשוטר יבהל ויביא לו כדורים. אבל בגלל השפעת הסמים הוא "נרדם" על החבל ומת. מה שלא סופר זה שזוהר היה כלוא עם עוד 2 עצירים בתא (לא, לא עשו כבוד למלך...), והם שני האנשים שמצאו אותו תלוי. ונשאלת השאלה: איך זוהר הפריע בצעקותיו לכככככככככל העצירים לישון, עד כדי כך שלשוטר נמאס ממנו והוא התעלם ממנו בכוונה, בעוד שבזמן שהוא "שיחק עם הסדין" כביכול, שני העצירים ישנו למוות במיטתם ולא שמו לב למה שהוא עושה? זאת ועוד: איך הם התעוררו משנתם העמוקה בדיוק לאחר שהוא "נרדם על החבל", איך?!?! 3. אביהו מדינה סיפר בזמנו שמספר ימים לפני המוות הוא הגיע לבקר את זוהר וזוהר היה במיטבו, הוא כבר היה בתהליך סופי של גמילה (עצמית) והרגיש הרבה יותר טוב. הם דיברו על שחרורו הקרוב והוצאת תקליט חדש, זוהר אף אמר שכבר יש לו המון חומר חדש לתקליט בראש, כך שלא ניתן לטעון שזוהר התאבד או שהיה בקריז כל כך קשה עד כי לא שם לב ותלה את עצמו. 4. לסיום, כולנו יודעים עד כמה הממסד שנא את זוהר "המלך של השחורים" ואת המהפכה שחולל במדינה למגינת ליבם, כך שכל מה שקשור למותו של זוהר נשאר בגדר תעלומה..... |

minci

New member
ממסד ממסד ממסד ממסד

תגידי על מה את מדברת????? למה שהממסד יפחד מאיזה מנרקומן גרוטאה שהיה מת בכל מקרה באיזה הוא שלב? עם כל הכבוד הוא היה זמר! הוא לא היה מסוגל להציג שום חלופה שלטונית ואידיאולוגית... קודם כל תסבירי מה זה ה"ממסד" הזה? עזבי הכל נשמע הזוי מדי!!!! 1. יהודה היס הוא פתולוג. העובדה שהתנהלותו במקרים אחרים היתה בעייתית אינה מוכיחה שגם במקרה זה היתה בעייתית. אם את חושבת אחרת תוכיחי. 2. את רק שואלת שאלות אין לך שום עובדה! זמן המוות בתליה ,אחר שלא מגיע חמצן למוח, הוא ארבע דקות לכל היותר (אחרי דקותיים הנזק בלתי הפיך). זה לא זמן ארוך ויתכן שהוא באמת נרדם על החבל. אנשים נרדמים על ההגה! 3.מה הקשר?????? מאיפה לך לדעת באיזה קריז הוא היה? ואולי הוא עשה הצגה לאביהו מדינה. (לא בפעם הראשונה)? 4.מה הוא הממסד...

חלום הממסד - זוהר ארגוב הגרוטאה

ה"ממסד הזה" הוא הצמרת השלטונית של מדינת ישראל ששולטת במדינה מיום שנוסדה. מיום הגעתם של יהודי ערב לארץ ישראל (כמובן רק בגלל שהיתה שואה ומתו כל היהודים האירופאים שעתידים היו להגיע לארץ, אז "הסכים" הממסד לקבל לארצו גם את יהדות ערב, שיהיו העבדים פה), אותה צמרת שלטונית זלזלה באנשי העלייה הזו. הם ראו אותם כלא מוצלחים, לא מתורבתים ולא ראויים להוות חלק מהתרבות ה"נאורה" שלהם. לפיכך, הם דאגו להוציא אותם אל מחוץ לקונצנזוס הישראלי, יהודי ערבי חייב להטמע בתרבות אירופאית כדי להיות חלק מארץ ישראל ומי שלא יעשה כן דינו נידוי, היו התבטאויות חריפות ביותר של השלטון לגבי יהודים אלו ואחת מהן היתה - "אולי בדור השני או השלישי יוכלו בני עדות המזרח להשתלב בחברה הישראלית". אולי.... ואז בא זוהר ארגוב. בא, וסחף אחריו המונים. התופעה היתה כל כך גדולה עד שאנשי התקשורת לא יכלו ולא רצו להתעלם ממנה (רייטינג, כמובן). ואז השלטון היה בבעיה - מוזיקה יהודית ערבית (כלומר "מזרחית") היתה חיה, בועטת ונושמת תמיד, אך כל עוד היא התנגנה לה בשכונות המצוקה ובפריפריות זה לא הפריע לקברניטי המדינה, אבל ברגע שזוהר ארגוב שבר את המוסכמות ונכנס לתחנות השידור היתה סכנה ממשית להדרדרות מוסרית של עם ישראל! וברור שצמרת המדינה היתה חייבת להתאגד ולהציל את בני עמה העיוורים, ההולכים בתמימות אחרי המוזיקה של האוייב (מוזיקה ערבית, כמובן). אז להגיד שזוהר ארגוב היה נרקומן עלוב זאת התממות, טיפשות וחוסר בקיאות בהסטוריה של יהודי ערב (או שזאת פשוט אימרה של אשכנזים שקשה להם לקבל את המציאות). זוהר לא היה צריך להציג חלופה שלטונית, המהפכה שהוא חולל בתחום התרבות הספיקה כדי לגרום לכמה אנשים להתהפך במיטתם בלילות. זוהר הרגיש מאד טוב בימיו האחרונים. זה לא רק אביהו מדינה שבא לבקרו ולאחר מכן אמר מה שאמר, גם אחותו של זוהר באה אליו ולאחר מותו סיפרה שהוא ביקש ממנה אוכל (וזוהר אף פעם לא ביקש אוכל, לא רק שהוא היה נרקומן, הוא גם ככה לא היה חובב אוכל), היא סיפרה איך הוא נראה טוב, איך הוא השמין ואיך הרגשתו היתה הרבה יותר טובה. בנוגע ליהודה היס......... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........ הצחקת אותי למוות!!!!!!!!!!!!!!!! רק אל תקחו אותי למכון הפתולוגי של שודד הגופות הזה! כל כך הרבה תחקירים, כל כך הרבה אירועים, כל כל הרבה התראות היו על האיש הזה, זעקות חוסר האונים של החוקרים בדבר נשמעים עד היום - ואף אחד לא העיז לגעת ב"ד"ר" הזה. למה? איך? מה, הוא עשוי מזהב?!?!? לא! הוא פשוט יקיר הממסד, ככה זה, תהיה קרוב לצלחת, תוכל לאכול עד חנק מבלי שאף אחד יעצור אותך!

minci

New member
יש מעט אמת בדבריך אלה

אבל שוב... המסקנות שלך מאד מרחיקות לכת!!! א.זוהר ארגוב בסוף ימיו אכן היה ,עם כל הכאב, נרקומן ונרקומן זה נרקומן גם בתרבות של יהודים יוצאי מדינות ערב. ב. בקשר לטענה לגבי יהודה היס (נניח שהוא מקורב לממסד) אין לך תשובה! חחחחחחחחחחחחחח זאת לא תשובה. הסבירי איפה אני טועה!!!!. ג. האליטה הזאת רמסה בגסות רבה הרבה יותר את תרבות היידיש וזלזלה ביהודי המזרח-אירופאי. אבל לא שמעת אותי טוען ששמעון דז'יגאן נרצח :). נסי להבין מה קורה במקום להתאים את המציאות לרצונות שלך! יש לך כ"כ הרבה חורים בטענות אולי תקראי שוב פעם את הטענות שלך ותחשבי אם היית צריכה להגן עליהם בבית משפט למשל האם היה להן שחר?

יש הרבההה אמת והגיע הזמן לומר אותה!

א. זוהר ארגוב אכן היה נרקומן, אבל זה לא אומר שלא היו לו כח ועוצמה שלא היו לאף איש תרבות בארץ ישראל. אנשים נהו אחריו והדביקו לו את תואר "המלך" מאחר והם ראו בו פורץ דרך, מנהיג והיהודי-ערבי הראשון שהצליח לכופף את כללי הממסד הארץ ישראלי לטובתם. זאת הסיבה שהשלטון לא סבל אותו, בדיוק כמו שהוא לא סבל את אחיו מארצות האיסלם. ב. על יהודה היס (שכן מקורב לממסד) אין לי יותר מה לומר, מספיקות לי 4 כתבות ענק, באותיות שחורות עבות, בעיתונים המובילים של הארץ, שבהן זועקים אנשים שעבדו במכון הפתולוגי עם הבהמה הזה (עבדו בעבר כי פיטרו אותם ברגע שהם איימו להוציא החוצה את פשעיו של ד"ר ג'קיל), וגוללו בפרטי פרטים איך הוא "שלף" איברים מגופות מנותחים כאילו היה סוחר נשמות ובמקום זה "ריפד" אותם בצמר גפן או מקלות. בכתבות אילו התגלו זוועות המכון הפתולוגי במלוא גודלן למליוני קוראים, כל זה ע"י עמיתיו לשעבר של היס (ולא אדם אחד שאולי מסלף עובדות). היה מצופה שמישהו לפחות יחקור את הנושא, שיוציאו גופות (כן, יוציאו! כדי לדעת בודאות שאין שחר לתלונות רופאים בכירים במכון על התנהלות מכפירה ומזעזעת וחוסר כבוד בסיסי למת), אבל, מאום לא נעשה, כלום! למה? אני מעלה בדעתי רק אפשרות אחת ואם למישהו יש רעיון אחר איך קורא שמנהל ומנתח בכיר במכון הפתולוגי הרשמי של מדינת ישראל ממשיך את חייו כרגיל בעוד שיש סיכוי מאד גדול שנשמותיהם האומללות של המתים מרחפות בין חיים למוות ודורשות צדק (או פיצוי, בכל זאת, הם ישראלים......), הוא מוזמן להאיר את עיני מעל פורום זה. ג. יכול להיות שהאליטה הזאת רמסה את תרבות היידיש וזלזלה גם ביהודי מזרח אירופה. מה שבטוח זה שהיא לא ריססה אותם בדי.די.טי, לא לקחה אותם ל"טיול" בארץ מחלת הסרטן כדי להרוויח עוד כמה ירוקים על חשבון ה"שחורים", לא חטפה להם ילדים בני יומם ומכרה אותם למרבה במחיר, ולא לא לא עשתה להם פיגועים בבתי כנסת בארצות מוצאם וגנבה להם כסף שנצבר בעמל רב רק כדי להעלות אותם בכח לארץ בשל מחסור כבד בעבדים. אז לא מדובר פה רק על זלזול מופגן ורמיסת הכבוד התרבותי, יש כאן מגמה הרבה יותר רחבה של דיכוי וקיפוח, שאגב קיימים עד היום! לכן אינני מסוגלת אפילו בצחוק להשוות בין היחס שקיבלו פה כל העולים ממדינות המערב, העולים ה"מתורבתים", ה"לבנים", ה"משכילים", לעומת היחס שקיבלו העולים ה"נחשלים" ממדינות ערב. ד. אם הייתי יכולה להציג את טענותי בבית המשפט, תאמיני לי שהייתי גורמת לחלק גדול של הממסד הישראלי להנמק בכלא עד סוף חייו (למרות שזה לא מציאותי, הרי גם בתי המשפט מורכבים אך ורק מאשכנזים אליטיסטים עד היום! טוב נו, הם צודקים, להם יש יותר אייקיו, הם הרי אשכנזים, גזע עליון....). ה. אין לי פה כוונה להעליב אף אחד (חוץ מאנשי ה"אליטה", כמו שהם אוהבים לכנות את עצמם), אין לי כוונה לפגוע באשכנזים או בכלל יהודי המערב, יש מתוכם אנשים נפלאים, שלא קשורים בשום צורה לשלטון הרודני של מדינת ישראל. אבל, מה לעשות שהממסד הזה אכן אשכנזי גזעני שדורך בזדון על כל מי שלא דומה לו? יש עובדות ועם עובדות לא מתווכחים.

להיפך

זה מבורך שכל אחד במדינה ידע להעריך זמר טוב. זה מעולה שאנשים מתייחסים לאומנות בצורה אובייקטיבית ולא מכערים אותה בדעות קדומות או בכל מיני פרמטרים שלא קשורים ליצירתיות של האומן עצמו. תהיה גאה בעצמך!

למעלה