כולנו בורים, ואלוהים דרכנו מדבר
צחות
מפי עוללים יסדת עוז
הכל נעשה בחסדו! שלום לך אחי בברכת אדוננו
אני ירון
(מאיפה אתה אחי היקר?) ממישפחה יהודית, ואיזה מין דבר זה ליהיות יהודי, פעם היינו. יהודיים, והגויים מסביב. ללא קשר עם אלוהים. רשום בתנ"ך שישראל היא בן בכור. לאלוהים.
וכדי ליהיות בן בכור, צריכים עוד אחים
מסביב
ואני כל כך מודה לאל, שישוע המשיח שהוא אדון האדונים, פרץ את הגדר בי היהודים לגויים וביניהם לבין אלוהים, ועשה את כולנו אחים ואחיות ברוח ובגוף המשיח
מלאים באהבה והודיה לאדוניי אלוהינו אדוניי אחד!
שרים ומהללים את שמו ביחד, מיתפללים ומבקשים את רצונו בלב אחד, ומחכימים בכתובים שהם דבר אלוהים חיים התנ"ך והברית החדשה. שהוא לחם חוקנו. שעליו אנו מתקיימים. אני כלכ ך מאושר, לראת ערבים מבשרים ליהודים. גויים מבשרים ליהודים יהודים מבשרים ליהודים.. וכולם מבשרים דבר אחד, את האמת, שהיא בדבר אלוהים חיים. שהיא בשורת המשיח
שכולנו איחלנו לביאתו.. אני שמח שאני יהודי, ושכך נולדתי כיז ה החסד והרצון של אלוהים בעבורי ואני שמח בכל מקום שהוא ישים אותי בו, אבל במשיח, כולנו אחים ואחיות ודודות וסבתות ואמהות ואבות...
מישפחה אחת גדולה. האמונה וההליכה אחר המשיח, היא דבר שלא מבטל יוד אחת מהתנ"ך אלא דבר שמייסם את דבר אלוהים,ואת רצונו, ישוע נולד יהודי
בארץ ישראל והוא בא בראשונה לצאן האובדות את בית ישראל כלאמר הוא בא אל הכבשים שתעו בדרכם והיתפזרו והלכו בדרכים לא טובות ומסוכנות, ישוע הוא הרועה שלנו, והוא מחזיר אותנו לנחלת אבינו שבשמיים שבינינו ובתוכנו. אני נושעתי כמו רוב חבריי אחיי ואחיותיי לאמונה, נושעתי ממקום שניבנה במו ידיי, ולכן הוא נהרס. כי רק מה שיבנה בידייו המגנות של אלוהים ימשיך להיבנות ויגדל והתחזק. אני ניקרא מאמין משיחי, בברית החדשה, במעשי השליחים פרק יא פסוק 26 רשום שעוד בזמן שבית המיקדש היה קיים התחילו לקרוא לאנשים שהולכים אחרי ישוע ואשר קראו לו בשם משיח משיחיים.. והבנתי בזמן האחרון את היופי בזה. שזה משיחיים, ולא יהודיים. ולא גויים. ולא נוצרים ולא מוסלמים ולא חרדים ולא כלום. זה מאמינים(משיחיים) ולא העורלה משנה את העניין, כי בזמן שלגויים הייתה עורלה, לנו הייתה עורלה על ליבנו, ישוע הסיר אותה מכולם באהבתו ובזה שהיה ענוו וניצח את הגאוותנות ואת החטא ואת השטן השקרן, ובמוות שלו נתן לנו חיי עולם בנחלת אבינו, כולנו יחדיו במשיח. ומציון יצאה תורה, ומישראל יצא אור לגויים! וכפי שידוע לנו כבר, עם ישראל לא היה אור כל כך, במיוחד שיהודים לא כלכ ך ישבו עם גויים ואכלו איתם. ועוד שאנחנו חטאנו ברמות שאפשר רק לבכות ולבכות על זה כל היום וכל הלילה. אבל בוכה מי שאין לו נחמה, והנחמה שלי היא במשיח, שהוא ניקה אותנו מין החטא ופקח את עינינו.. אחרי מות ישוע. תקומתו מהמתים לחיים, ולאחר שלימד את תלמידיו את כל מה שמדבר עליו בתנ"ך ולאחר שעלה לשמיים. החלה בשורת ישוע לגדול בקרב העם, ואפילו הגיע אל מחוץ לגויים, כך שישוע מימש את דבר אלוהים באומרו שאנו אור לגויים.. ובכך נושעו רבים בגויים..עד כדי כך שלבסוף היו הם רוב... יש עוד הרבה שהייתי רוצה לרשום
ואני עוד אכתוב
אבל דבר אחד אני רוצה להגיד לך
אלוהים חיי וקיים. והוא אוהב אותך. ורוצה לקחת ממך את כל הבשר שכבל את ליבך, והוא נותן לך ברית חדשה, )(ירמיה לא, פסוק לא,.) בה הוא סולח לכל עוונותיך. ונותן בך את רוחו ותורתו ולב בשר ומצוחצח... ואת אהבתו שעומדת לעד ומנצחת כל דבר חושך. באמת שאין דבר חיי יותר מה' ואהבתו גדולה יותר מכל אהבה שאיי פעם ידעת!
ואת זה אני לומד כל יום תודה לאל. תבורך ושיד האדון תהיה על ליבך ותגן עליו מפניי הצרות שהשטן הבלאגניסט החוטא והשקרן עושה, שיתן בך את אורו ואהבתו ויעשה עימך מעש החסד ואהבה מה שעשה עם כולנו ויתן בך את האמת. שישוע הוא הדרך האמת והחיים
הללויה
תבורכו אחיי ואחיותיי בגוף המשיח