חדש פה היי[?]
F Fallen Leaves New member 13/1/07 #5 ../images/Emo79.gifהיי בייב. אני גלי ואני אדומה אז אל תתחצף סתםםם :] ברוך הבא . Have Fun
F Fallen Leaves New member 14/1/07 #9 ../images/Emo79.gifחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif [האבל ] אממ..חמודה שלי, כמו שציינתי - אני אדומה! אז גם את אל תתחצפי. נשמה קטנה
../images/Emo79.gifחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif [האבל ] אממ..חמודה שלי, כמו שציינתי - אני אדומה! אז גם את אל תתחצפי. נשמה קטנה
D DirtySpirit New member 14/1/07 #13 פרטים קוראים לי ענבל[כן, קוראים לי ענבל ואני זכר.~], אני אוהב מוזיקה, ספורט וקולנוע. שומע בעיקר רוק ישראלי לאחרונה[מוניקה סקס, מופע הארנבות, שייגעצ, משינה, ברי סחרוף, שלום חנוך] ורוק בכלל. הממ אני גר באיזור השרון, וזהו.
פרטים קוראים לי ענבל[כן, קוראים לי ענבל ואני זכר.~], אני אוהב מוזיקה, ספורט וקולנוע. שומע בעיקר רוק ישראלי לאחרונה[מוניקה סקס, מופע הארנבות, שייגעצ, משינה, ברי סחרוף, שלום חנוך] ורוק בכלל. הממ אני גר באיזור השרון, וזהו.
מ מעיין51 New member 14/1/07 #14 וואי מעולים [מוניקה סקס, מופע הארנבות, שייגעצ, משינה, ברי סחרוף, שלום חנוך] ואביב גפן -איך אפשר בלי?
D DirtySpirit New member 15/1/07 #21 הממ.. אני מניח שזה חסוי. רק בגלל שאני ממש קטין וכבר ירדו עליי הרבה בגלל זה בעיקר באינטרנט :$ בוא נסכם על צעיר?
הממ.. אני מניח שזה חסוי. רק בגלל שאני ממש קטין וכבר ירדו עליי הרבה בגלל זה בעיקר באינטרנט :$ בוא נסכם על צעיר?
מ מכשפהקטנהזונה New member 15/1/07 #25 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif בוא נסכם על זה שאני פה מגיל 12 בערך (ג'יזס, אני חסרת חיים O________O) ואם מישו ירד עלייך- אני אטפל בו! נונונונונונו, בן כמה אתה חמוד?
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif בוא נסכם על זה שאני פה מגיל 12 בערך (ג'יזס, אני חסרת חיים O________O) ואם מישו ירד עלייך- אני אטפל בו! נונונונונונו, בן כמה אתה חמוד?
F Fallen Leaves New member 16/1/07 #28 ../images/Emo79.gifאנחנו אנשים נחמדים,לא נרד עלייך ... ואזמה, גמני קטנה