חדש פה

The Walrus

New member
חדש פה

קוראים לי יניב ואני חדש פה. קניתי ביום שישי את OK Computer ומאז הוא לא יוצא לי מהמערכת, דיסק גדול. בקרוב אני מתכוון לקנות עוד דיסקים שלהם...ושאלה קטנה: על מה מדובר בדיסק OK Computer והאם יש קשר בין השירים? בתור אחד שמאוד אוהב את פינק פלויד, הייתה לי איזשהי תחושה שכל השירים קשורים זה לזה, אבל לא ממש הצלחתי למצוא קשר במילים... אם מישהו מוכן להפנות אותי לפירוש על השירים באלבום או על האלבום בכלליות אני מאוד אשמח. אני אוהב להבין את השירים שאני שומע... תודה מראש, מקווה להשתלב פה!

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

תעשה חיפוש בפורום לפי שמות השירים ותמצא פירושים מפורטים של חברי הפורום. יש את כל הפירושים של ok computer. ושוב, ברוך הבא!

The Walrus

New member
תודה,

יש לכם אחלה פירושים
. תודה לכולם! ויצא לי לשמוע עוד כמה פעמים את ok computer, דיסק מצמרר ומדהים... במיוחד אהבתי את: the tourist, exit music, paranoid android, climbing up the walls.

Latisia

New member
התייר

אני יודעת שאת השיר הזה ג'וני גרינווד כתב בזמן שהוא הוא ביקר באיזו עיירה בצרפת. עד כמה שהבנתי מה שגרם לו לכתוב את השיר הוא שבאותו בזמן שהוא ביקר באיזה אתר בעיירה הזו תיירים שגם ביקרו במקום זיהו אותו כהגיטריסט של רדיוהד והציקו לו וזה הפליא את ג'וני בהוא נמצא במקום כול כך יפה וכול מה שמעניין את התיירים זו החתימה והתמונה איתו. לכן הוא כתב את השורות: hey, man slow down. זה מה שאני זוכרת לגבי השיר.

Latisia

New member
אוי טעיתי, זה מה שקרה באמת:

The Tourist" was written by Jonny, who, explains Thom, was "in a beautiful square in France on a sunny day, and watching all theses American tourists being wheeled around, frantically trying to see everything in 10 minutes." Jonny was shocked at how these people could be in a place so beautiful and so special and not realize it because they weren't taking the time to just stop and look around. Jonny : "Thom didn't play a thing, he just listened. It's quite nervy, with a lot of space. It sounds like the last song on an album."

Roy1232

New member
במילים לא ממש, באווירה כן.

והיופי הוא שכל אחד יוצר קו עלילה ייחודי משלו לאלבום.

The Walrus

New member
משהו מעולה שמצאתי

אתר עם אפשרות לשמוע המון קטעי הופעה מהטור האחרון של רדיוהד. אם אתם מכירים כבר אז סורי: http://www.lders.nl/

פוֹלי

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

ותודה. לא זוכרת שראיתי את הלינק הזה לפני כן...

למעלה