חדש פה :)

חדש פה :)

נחמד מאוד לראות שיש פורום ללהקה האלוהית הזו! אז נעים מאוד אני עומר בן 24 מתל אביב,שומע פרקיופיין מאז שהיו בארץ ועד בכלל.. מה עוד אפשר לספר? אוהב מוזיקת רוק על רוב סוגיה- קלאסי,מתקדם,פסיכודלי,גראנג'.. מלבד כל הניו מטאל וגראולים למינהם.. זהו השאר כבר תלמדו בהמשך נראה לי.. מקווה להשתלב וזה..

Musedol

New member
בוקר../images/Emo13.gif

השתלבות מהירה, תרגיש כמו בבית.. ו.. היי, אני דור בת 16.. נעים להכיר

Glusiking

New member
ברוך הבא.. :)

יוגב, בן 17 מבאר שבע.. אחלה פורום פה, אני בטוח שתהנה...

Benn Is Kane

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

בן ג'יני, בן 18 מחיפה. השתלבות מהירה והתמכרות נעימה
.

איזה כיף. יש גל של חדשים בזמן האחרון

ברוך הבא, תרגיש בבית :) מקווה שתהנה פה.

handlessman

New member
בטח הרבה בגלל היציאה של FOABP

אנשים מתחילים להתעניין... אז ברוך הבא, אני עמרי בן 16. כדברי בן - התמכרות נעימה.

ללא קשר ליציאה של FOABP..

אני שומע פורקיופיין מספר לא מבוטל של שנים..פשוט לא ידעתי שיש פורום :/ איך שראיתי שיש נכנסתי והנני כאן :)

LightbuIb sun

New member
ברוך הבא עומר..

אני עוד זוכר אותך מלפני 2,3 שנים מפורום 212..יכול להיות?

בהחלט :)

כתבתי שם בעבר ועכשיו אני חוזר לכתוב בפורומים(הפסקתי כי עברתי לת"א ולא היה מחשב בדירה...) אז גם ב212 אתה עוד תראה אותי..(אם אתה שם עדיין..) טוב לראות פה אנשים טובים! תודה על קבלת הפנים החמימה של כולכם :)

LightbuIb sun

New member
אה בהצלחה לך,

אני לא כותב שם כבר הרבה זמן, קצת שונה שם, הכל עכשיו רק דיונים על ציוד ומה יותר מפציץ ומה יותר שווה ו.. לא שווה בקיצור.

אממ...

עוד לא שם מספיק זמן כדי לדעת מי נגד מי,אבל זה חלק מהפורום שם,הציוד של אנשים והמלצות על מוצרים שווים יותר או פחות בתחום..

handlessman

New member
כן הסתכלתי שם...

כל שרשור שני מישהו מוכר איזה מגבר מנורות במחיר מציאה וישר מתחילים לטחון שם על זה... דוקא יש שם דברים מעניינים, אבל הם נוטים להגזים מדי פעם

אני מגיב שם..

רק כשיש לי משה באמת חשוב להגיד,מעדיף לא לחפור שוב ושוב "מה עדיף,מנדר או גיבסון?") בינינו לא זה ולא זה

למעלה