חדש ! - ציוד מקצועי לברמן

גלית106

New member
חדש ! - ציוד מקצועי לברמן

אביזרים לברמן שייקרים צינון משקאות

obbb

New member
אני לא מאמין!

מישהו נכנס וראה עד כמה קיצוניים בצורה חולנית המחירים שם?!? שייקר ב160? כף ב90?!? דלי קרח ב300?!?! באמת אבל באמת שלא נתקלתי בכאלו מחירים...

לא ברור הקטע הזה. כאילו מה.

אם מדובר במוצרי פרימיום אז המחירים "מוצדקים". אבל ככה משווקים מוצרי פרימיום? והאפשרות השניה, הריאלית יותר - היא שפשוט מישהו מנסה לעשות קצת-הגזמתי סוג של רווח על מוצרים סתם.

ספיידי1

New member
חחחח סוחט לימונים, בקניון ערים 2 שקל

באתר... 44 שקל... בקניון ערים זה נימכר ב2 שקל... http://www.hometags.co.il/index.php?page=d1&sub=1&mcategory=5&category=169&prod=TWB0010037

NirvanaFan

New member
אנחנו לוקחים 35 ש"ח על וודקה רדבול

אז למה שלא ניקח 160 על שייקר?

lb22

New member
אממ זה לא היה .

57 שקל עם הוודקה זהב הזו.? :)

NirvanaFan

New member
אני לא מדבר איתך על גרייגוס

אני מדבר על סמירנוף, סטולי או פינלנדיה... אני לא יודע כמה זה גרייגוס בול (פשוט לא נתקלתי בכזה דבר) אבל זה בטח בסביבות ה-80-90 ש"ח...

ספיידי1

New member
80-90?!?! לכוס "גרייגוס בול" חחחח

כבר עדיף לעצור בקיוסק ששם המחיר הכי יקר בעולם!!! ולקנות פינלנדיה\אבסולוט עם 6 אקסלים

lb22

New member
ד"א מוכרים עכשיו ברשת אייס

מארז של שני אקסאל עם אבסולוט 500 מ"ל אני חושב... במבצע קופה :) משעשע במיוחד...

ספיידי1

New member
גם ראיתי מאז של וודקה פרפקט עם 4 אקסלים

נראה לי שיותר זול לקנות פרפקט עם 4 אקסלים מאשר סתם 4 אקסלים.... אחרת אני לא רואה טעם לקנות את המארז הזה... :)

אם חשקה נפשך

בלאבד כליה מוודקה זולה
למה שלא תשתה אלסקה וזהו חחחחחח מי ששותה וודקה זולה סופו לגמור או בשירותים אם עם הנג אובר חפרני למדי או במקרה היותר מבאס הרעלת אלכוהול
.... שתיה זולה זה רע חוסך בכסף עולה בבריאות

lb22

New member
עזוב את הוודקה...

זה אחלה מחיר ל 4 פחיות אקסל :) חחחחחחח אייס מוכרים אלכוהול במבצע קופות .. אני חייב להגיד שזה אחד הדברים היותר הזוים שראיתי שם....

../images/Emo6.gif

עוד מעט יתחילו לקבוע תורים לניתוחים והשתלות גם בסופר... בטח השתלות כבד לתקן את כל הנזקים האחרים שנגרמו

למעלה