חדש+שאלה..

Boldo

New member
חדש+שאלה..../images/Emo13.gif

חדש פה .. מקווה להשתלב. שאלה בקשר לפסטיבל אייקון - מישהו (כאלו שכבר היו שם שנים קודמות) יכול לספק פרטים מועילים מעבר למה שכבר נכתב באתר הפסטיבל ? תודה :)

מה השאלות שלך?

מעבר לזה שהולך להיות כיף וההפקה הבימתית מומלצת במיוחד קשה לי לתת פרטים בלי לדעת אותן.

Boldo

New member
כמה דברים...

ראשית האם משתלם לישון במתחם כדי להשאר לימים המרכזיים או עדיף לבוא ליום יחיד? שנית האם יש אנשי קריות\חיפה שנוסעים ויכולים לפרט איך להגיע למקום (לא תשובות של : "רכבת יא דביל"). שלישית האם יש הנחות לתושבי הצפון עקב המלחמה הקרבה עם סוריה (במלחמה האחרונה לא ניצלתי הנחות כאלה :X)

sagima

New member
אין לך

ולשוקולד מריר משהו יותר טוב לעשות מאשר לגלוש בתפוז בשלוש לפנות בוקר?

ועוד בראש השנה

האמת שהתיישבתי כדי לכתוב עבודה, אבל..... אני מוצאת את עצמי עושה.... דברים אחרים קצת. מה התירוץ שלך?

Boldo

New member
אני לא מאמין שיש לך כוח לסרקזם ב3 בבוקר...../images/Emo98.gif

לא סיפרתי לכם... שהיה כנס מ ד ה י ם

והיתה פרופ' אחת מת"א, שאמרה שהיא כל הזמן הולכת לכנסים בביולוגיה, אבל כזה כנס מדהים היא עוד לא ראתה. לקחתי את זה כמחמאה אישית. וזה נראה לי סביר מתמיד - שנמצא תרופה להזדקנות ונהיה צעירים לנצח. ה ת ק ו ו ה

לינה בהחלט שווה

מאחר והיא חינם, ובדר"כ יש אירועים מעניינים בכל הימים.אני חיפאי במקור ואני מוכן להסביר די בקלות איך מגיעים: 1)רד מהרכבת ברכבת השלום(או מהאוטובוס בעזריאלי, אם הגעת באוטובוס) 2)לך לצומת עזריאלי 3)חצה כבישים כדי להגיע לרגלי הבניין הגדול שבאלכסון ממרכז עזריאלי 4)פנה כך שאתה ממשיך ברחוב שמכיל את עזריאלי ותחנת השלום והם מאחוריך 5)פנה שמאלה כשאתה מגיע לפנייה שממולה(מינמינך) יש שער של הקריה שרשום עליו "שער קפלן" בגדול. 6)המשך עד סוף הרחוב ופנה ימינה 7)לך ישר עד שאתה מגיע לצומת T כשמימינך בניין גדול עם הרבה אדום בעיצוב. 8)זה הסינמטק.ברוך הבא לאייקון!

RichardSmith

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

בקשר לאייקון, תלוי מה אתה אוהב... האירוע מתחלק בעיקר לשני חלקים: קניית ספרים ושאר דברים שמוצעים למכירה והצגות/סרטים/דיונים וכו'. (אפשר להוסיף מקום מפגש לחנונים.
) אישית, לא התחברתי להרצאות שהיו ולא מצאתי ספרים מספיק שווים לקנות. (אף על פי שקניתי את ההמשכים של "קבצנים בספרד" הנפלא.)

little moon

New member
וולקאם הום

פה זה הבית :) ועכשיו הסבר מפורט לטובת חסרי המודעות שבינינו- מה זה פסטיבל אייקון?

Boldo

New member
בקצרה

פסטיבל מד"ב פנטסיה ומשחקי תפקידים שמתקיים בחול המועד סוכות בת"א. http://www.icon.org.il/

למעלה