חדש+שאלה =)

Satlansky

New member
חדש+שאלה =)

אהלן אהלן לכולם שמי בן ואני בן 20, מעריך את המוזיקה של וויטאין כבר כמעט שנתיים, הלהקת גוט' הראשונה שלי שהכניסה אותי לעולם המוזיקלי הנפלא הזה (כבוד חח) ועכשיו לחלק של השאלה בהודעה שלי, אממ התערבתי עם ידידה שלי שטוענת שלוויטאין יש קאוור לשיר המפורסם של דפש מוד: "Enjoy the Silence" ועוד היא טוענת שהביצוע המסתורי הוקלט באולפן, בנוסף לגרסת לייב בהופע חיה. אני טענתי מן הסתם שלא ובתור אחד שנורא מתמצא בדיסקוגרפיה של וויטאין נורא לא הגיוני לי שהם ביצעו חידוש לשיר היפה הזה. אז אתם נכנסים בתפקיד הבורר בברוך הנ''ל, תשובה שלילית, ידידתי מפסידה בהתערבות, ואתם מזכים אותי בבייבי החדש וכל כך מדהים של אפיקה, דה דיביין קונספיריסי+העטיפה המהממת של האלילה סימון לשתומת ליבכם חח (תודה רבה כמובן לכל העונים, מקווה שאני עוד אשכיל ממכם)

Ice Queen 7

New member
אף פעם לא שמעתי על זה ../images/Emo12.gif

ככה שלא. כמובן שיש סיכוי קטנטן שאני טועה, למרות שזה נשמע ממש מוזר שווית'ין יבצעו את השיר הזה ס.ס לא מצליחה לדמיין את שארון שרה אותו XD

To The Edge

New member
אם ככה, מזל טוב! זכית בדיסק החדש של אפיקה ../images/Emo13.gif

לא וויט'ין הם אלה שביצעו קאבר לשיר Enjoy The Silence של דפש מוד. המבצעים הם Lacuna Coil
קאבר מעולה לדעתי. וברוך הבא
נוי.

על מה אתה מדבר?! ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif

קאבר ממש מעולה!! ועד כמה שזה עצוב, אחד השירים הטובים בקארמהקוד לטעמי

קודם כל ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ולא, אין שום שיר כזה של וויט'ין
אכן זה בכלל קאבר של לאקונה קויל
(מוזר.. זאת כבר לא הפעם הראשונה שמתבלבלים ביניהם והם רחוקים בסגנון
) תתחדש על TDC
(אני הייתי צריך לחסוך בשבילו
)

זכית בדיסק כמו שאמרו

ובתור אחד שתמצא בדיסקוגרפיה, אתה לא מתמצא בשם מסתבר. איפה יש א בwithin??? וית'ין!!!! סליחה... הפרפקציוניזם

למעלה