חדש+שאלה.

rock lee

New member
חדש+שאלה.

היי אני חדש. בכל אופן, יש פה מישהו שהוא לא מקובל ומרגיש טוב אם זה? X_X כי זה מה שקורה לי, אני לא מקובל, לא שיורדים עלי אבל פשוט אף אחד לא שם עלי *** יש לי עוד חבר אחד שאנחנו ילדים "נדירים" ביגלל שאנחנו היחידים בשיכבה ששומעים הווי מטאל!! נ.ב-בקרוב אני עובר דירה לנס ציונה

אז כולנו צריכם לקחת ממך דוגמא!

בעניין של הלא להיות מקובל לחיות עם זה, ובמיוחד לאהוב את זה.. ג'י איך שאני מקנאה בך.. וגם אני אוהבת לפעמים הווי מטאל. אהה וכן, ברוך הבא! הדס.

דיתוּש

New member
תתחדש על הדירה...

ואני אישית משהו באמצע, חצי מקובלת חצי לא. יש לי את החברים שלי שאני אוהבת, יותר מהם אני באמת לא צריכה. גם אני חובבת הבי-מטאל

rock lee

New member
אממ..תודה

דירה ישנה אבל נחמדה.. אני וחבר שלי נחשבים פריקים ביגלל המוזיקה שלנו וביגלל הדיעות הפוליטיות שלנו (שמאל) וגם בגלל שאני אוהב ליקרוא ספרים בסיגנון רומח הדרקון.. אבל אני מרגיש טוב מאוד אם עצמי!

gloom

New member
הווי מטאל? בעעעעעע../images/Emo66.gif

אתה במקרה רוסי שקוראים לו שמואל וחורש על מטאליקה עד שילד אחד שנקרא לו בשם בדוי "עידן" זרק את התיק שלך לפח והדיסק נשבר? אם כן אז אהלן שמואל.... אם לא אז אהלן ילד אחר........ ואני לא ממש מקובל אבל לא אכפת לי........

rock lee

New member
אממ. אני לא שמואל..

מי זה שמואל ביכלל?? אני מראשון לציון

gloom

New member
אתה לא שמואל?לא נכון../images/Emo66.gif

בעצם כן..... מאיפה אתה בארץ?

rock lee

New member
ואני אוהב לישמוע:

איירון מאידן, מגה דט'! ועוד מלא להקות אולד סקול של רוק

gloom

New member
KORN גם שומע?../images/Emo66.gif

ומטליקה? וזפלין? ופרפל? ומאיפה אתה בארץ?

Nefertari

New member
אני מראשון לציון!!!!

אלף פעם זה לא ברור בישבילך?? קורן, לא שומע זפלין, פה ושם פרפל, לא מטאליקה, ברור שכן ראשון לציון!!!! אני מראשון לציון!!!!

gloom

New member
אבל מאיפה אתה../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

אני ממש לא הבנתי איזה בדיחה....

gloom

New member
נו אז מאיפה הוא../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

ויש לי עדכון בבלוג לגבי סאבלימינל הזונה הזה

gloom

New member
זון=אזור../images/Emo66.gif

אז זה לא נכון כי אמא שלו היא כל כך שמנה עד שהיא זון בעצמה וואי חשבתי על ירידה אמא של סבלימינל כל כך שמנה עד שהחליפו לה את הקידומות כמו לפלאפון

למעלה