חדש שונה ומעניין!

misterman

New member
חדש שונה ומעניין!

סקטבורד? סנובורד? גלשן? www.topsite.co.il www.atbsports.co.uk www.mbs.com

rodney

New member
מאונטיין בורד מלך! מישהו ניסה?

אני מת לנסות אבל זה עולה מלא כסף

misterman

New member
מלא כסף?

מחיר של בורד טוב הוא 690 שקל וזה כולל ליש, רצועות לרגליים וסט כלי עבודה. אתה מקבל קרש מעולה, גלגלי שטח במילוי אוויר ועוד כמה אקסטרות שלא תמצא בסקט רגיל שעולה כפול

neo16

New member
זה נראה אדיר אבל איפה אפשר לסוע אם

זה נראה מגניב ואני פשוט חייב כזה אבל אני חושב ורואה שאין ממש מקומות בארץ יש לכם מקומות הצעות אם כן אז אני יחסוך ויקנה תודה

misterman

New member
נסעתי וגם נהניתי

אפשר לנסוע בכל מקום, וזה בדיוק הקטע של זה, הכי טוב זה אם יש לך ירידה של כמה מטר - עדיף על דשא או עפר (או חול ים או אספלט), ובסוף רמפה קטנה כי הקפיצות שאפשר להרביץ איתו זה סוף הדרך. נסיעה בירידה תלולה זה קטע למקצוענים כי חייבים בסלאלום (כמו סנובורד) אחרת הוא תופס מהירות ממש גבוהה. אני קופץ איתו מעל ארבע חמש מדרגות ליד הבית ועושה 180 מעלות בכיף, כולל נסיעה על מעקה, פשוט הרצועות לרגליים נותנות ים של אפשרויות

neo16

New member
ראיתי באתר הישראלי שני סקט שטח איזה

ראיתי שניים בסגנון הכי שווה הראשון והשני מה ההבדל בין הסקט שטח של ה850 שקל לזה ב690 מה יותר כדאי לקנות והאם יש הבדל משמעותי

neo16

New member
החלטתי שאני קונה אבל.....

ראיתי את שני הדגמים של הסקט שטח באתר הישראלי אני מדבר על השני דגמים הכי למעלה ויש את הקצת קטן יותר ויש את הקצת גדול יותר הם נראים ממש דומה אבל אני מבין שיש ביניהם משהו שונה הסתכלתי בצילומים וראיתי שבסקט היותר קטן יש צירים מגעילים או לפחות נראים כאלה צירים מהאלה שקונים בסקט זבל דפוקים כאלה האם הם באמת כאלה דפוקים? מה יותר שווה לי לקנות ותכתוב למה תודה אחי שיהיה בסבבה

hakmon

New member
מאוטןבורד? היה שלי. לפרטים לכאן

הוא כתום וגדול ארוך בערך מטר ו20 מלמטה רשום חברה של אופניים מונגוס או משהו כזה גלגלים שחורים כמו של אופניים של ילדים קטנים לא שווה שקל!!!

badphish

New member
מנגוס

זה חברה של סקטים מעפנים מגהספורט טויס אר אס כאלה סתם שתדע

neo16

New member
טענו לי על השאלה

איזה יותר כדאי ולמה מה ההבדל בצירים שלהם

dansh

New member
זה כמו סקייטבורד

רק שהגלגלים הם כמו צמיגים כאלה והרגליים מחוברות לקרש