חדש
חדש
חדש
יוגה צחוק

חדש../images/Emo6.gif חדש../images/Emo6.gif חדש../images/Emo6.gif יוגה צחוק

הווו... הווו... אהה... אהה... אהה... מתגבשת קבוצה ליוגה צחוק במרכז ת"א ובעמק יזרעאל (כניראה בעפולה) וכמובן שאפשר לארגן קבוצות קרובות למקום המגורים הכל גמיש...
כדאי...
כדאי...
כדאי... בימים כאלו שהשמיים מבשרים לנו על חורף...
נצא מהמרובעות
שלנו נפגש לנו אחת לשבוע נצחק
ונחמם את הלב
נשים וגברים מוזמנים כאחד כיבוד קל
ושתייה
חמה למשתתפים שמגיעים דרך הפורום
ונירשמו כאן או באימייל
הנחה של 10 ש"ח (מוגבל למשתתף אחד בהרשמה) לשאלות נוספות ניתן לפנות אליי באופן אישי

בשמחהההה../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

אני מוכנה להגיע לכל מקום יש
ישנן שתי אפשרויות האחת היא ערב סגור לקבוצת משתתפים ומשתתפות שאת מארגנת ואפשרות שנייה היא שתתאימי את עצמך ושתצטרפי לפעילות שפתוחה לקהל הרחב אגב... בחדרה יש לי אפילו כבר מספר משתתפים פוטנציאלים למפגש פתוח ואשמח אילו תשאירי לי את פרטייך ע"מ שאצרף אותם לרשימת הפתיחה ואודיעך על יום ושעה בכל מקרה אשמח להשיב על כל שאלה המשך לילה ניפלא... ליהיא

שאלה ???

שלום מנחת יוגה צחוק. יוגה צחוק באמת להיט. יש לך איזה מאמר או מידע המסביר על הקשר ליוגה ???? אישית זה מאוד מסקרן אותי. יום נהדר. אבי.

השילוב בין צחוק ליוגה..

יוגה צחוק הוא מפגש חוויתי המשלב בין פעילות צחוק ללא סיבה לבין נשימות יוגיות ע"מ שלא להביא את הגוף למצב של סטרס.כשאנו צוחקים
בנקודה מסויימת המוח משחרר את האנדרופינים ואם נמשיך אל מעבר לנקודה זו נגיע לשלב של שחרור האנדרנלין מה שיביא את הגוף למצב שלמתח ואי נוחות, ע"מ שלא נגיע למצב הזה אנו משלבים בין נשימות יוגיות שהןכידוע... נשימות עמוקות אשר מסייעות לנו בהאטת קצב הנשימה והעמקתה.מה שיכול רק לתת ולתרום לגוף ולנפש. אני אפרסם בקרוב כתבת מומחה על יעילותו והשפעתו של הצחוק
על תיפקודו של הגוף .על כל שאלה נוספת אשמח לענות
המשך יום ניפלאליהיא

למעלה