חדש
- מערכת התגובות עברה שיפוץ

חדש../images/Emo70.gif - מערכת התגובות עברה שיפוץ

טוב נו, לא ממש שיפוץ, אלא חידוש קטן שכזה שמעכשיו תוכלו לצפות באתר שלכם במספר התגובות.. אהה, מגניב נכון? אחרי שאתם נכנסים למערכת, גשו ל"קבלת הקוד" ושם יש קוד חדש (סקריפט) שאתם צריכים להכניס לדף שלכם, והכל יעבוד פיקס ! שאלות, הערות וקצת מזון לחתולים, יתקבלו בברכה פה !

bayshan

New member
ראשית מזל טוב,

יוזמה מבורכת. רציתי לדעת למה למרות שעשיתי מה שאמרת, במקום להראות את העמוד, נפתח לי חלון לשמירת הקובץ. השרת שלי תומך ב ASP. מקודם לא היו בעיות אז החזרתי את הקוד הקודם.

מעניין.. לי זה עובד מצויין..

גם אני משתמש בשרת תומך ASP וזה לא עושה לי בעיות.. אנא בדוק שעשית הכל כשורה.. את הקוד הראשון אתה שם ב-HEAD של הדף, ואין צורך לשים אותו שוב.. את הקוד השני, צריך לשים במקום קישור כמו:
<a href="http://shkooz.funet.co.il/comments.asp?id=1&user=shkooz"<תגובות</a>​
לשים את הקוד החדש השני.. זה מה שעלייך לעשות, נסה שנית..

אהה, אני יודע מה עשית...

אתה קישרת ל-info.asp וזה לא מה שנתבקשת לעשות... נתבקשת להכניס במקום הקישור את כל הסקריפט ולא לקשר לinfo.asp ולכן זה לא עבד מקודם..

איה@

New member
שי - כל הכבוד על השיפורים ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

ואולי תעזור ברצינות לביישן, שסוף סוף תהיה לו מערכת תגובות נורמלית
שנפתחת בחלון קטן, ושהכל מסודר בה. מה אתה אומר??
איה.

חדש 2 ../images/Emo70.gif - יש דף ראשי מעכשיו !

וואו ! באמת הגיע הזמן, מהיום לקומנט סנטר דף ראשי! מגניב לא? אז יופי, עכשיו כולם יכולים לפרסם אותי כמו שצריך. תודה ליניב שהוסיף אותי לאתרים קשורים באינדקס הבלוגים - רק היום שמתי לב ! מזל טוב

איה@

New member
ממש יפה../images/Emo70.gif כל הכבוד שי ../images/Emo45.gif

אהבתי מאד את העיצוב! נראה מקצועי בהחלט. והמערכת עצמה מקצועית גם, אני בטוחה - שיהיו לך הרבה לקוחות מרוצים. ככה זה כשמשקיעים ורציניים. אני גאה בך!!
איה.

veredgf

New member
ממש ממש מקצועי

וברגע שאני אסיים עם העדכון המפלצתי של vbrush אני רוצה לנסות גם עבור הבלוג המוזנח שלי באנגלית. תודה על כל ההשקעה. ורד

למעלה