|חדש
רשימת מאמנים אישיים

חן M

New member
|חדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifרשימת מאמנים אישיים../images/Emo41.gif

מאחר ובפורום זה היו פניות של מתאמנים רבים בקשר לאימון אישי וכל אחד הוא מאיזור שונה ברחבי הארץ החלטתי להקים רשימה של מאמנים אישיים שתשרת את הצורך של המתאמנים הללו.... ברשימה המאמנים האישיים המעוניינים להוסיף את עצמם צריכים לכתוב את הדברים הבאים:
שם :
איזור בארץ בו הוא/היא מאמנ/ת:
סוג ההכשרה שעבר/ה:
פרטים ליצירת קשר כגון: טלפון,נייד,כתובת מייל,אתר אינטרנט, וכו'...
חשוב לציין שמאמנים ללא הכשרה מינמלית של מדריך חדר כושר/אירובי מוסמך לא יוספו לרשימה ובמידה ויתגלו כי שיקרו יוסרו מהרשימה.
דבר חשוב מאוד הוא שהכתיבה תיעשה בצורה כזאת שאצטרך לעשות העתק/הדבק... הודעה שתיהיה מפוזרת לא תועלה לרשימה... במידה ויש הצעות לשיפור אשמח לשמוע ולעדכן במידת הצורך... בתודה חן מנהל הפורום

חן M

New member
תוספת:

הודעה שתיהיה חסרה באחד מן הפרטים שצויינו לא תועלה לרשימה....

gatinho

New member
אני ראשון? בבקשה:

שם: עידן איזור: ת"א בלבד (עדיף בחדר כושר, אבל גם בבית, בחוץ, בים, בפארק וכו') הכשרה: מדריך חדר כושר (בוגר וינגייט) יצירת קשר: מסר אישי בתפוז, ומשם יינתן טלפון להמשך קשר תודה ויום טוב!

חן M

New member
gatinho

מאחר וזה יהיה על גבי מאמר נדרש לפחות טלפון,נייד בכדי שאוכל להעלות את שמך... זה שהשם שלך יופיע במאמר לא יאמר הרבה לאנשים.... אז הוסף בבקשה מס' טלפון...

gatinho

New member
As You Wish

שם: עידן איזור: ת"א בלבד (עדיף בחדר כושר, אבל גם בבית, בחוץ, בים, בפארק וכו') הכשרה: מדריך חדר כושר (בוגר וינגייט) יצירת קשר: 050-6877732 תודה ויום טוב!

בבקשה

שם: מיקי הכשרה: מאמן כושר בכיר - בוגר וינגייט . מדריך רכיבת אופניים - מוסמך וינגייט בשיתוף איגוד האופניים . קורס מדריכי פילאטיס - דרור רז . אזור: ת"א (אפשרי פעילות בחוץ ,פארק וכו' ) יצירת קשר : 0507-372350 כתובת מייל : [email protected]

zoro5

New member
ניר הראל מאיזור אשדוד.

שם: ניר הראל אזור : אשדוד מדריך חדרי כושר מוסמך וינגיט. טל נייד : 050-7780005. דוא"ל : [email protected] לתושבי הצפון שירדו להרגע בדרום אימון ראשון חינם !

triathlete

New member
ניר המורה הרוחני שלי!

אני רוצה אימון אישי אתך! מה שבטוח אתה מספר בעיר אשדוד,איש והאגדה שהקים את "מכבי בני אשדוד" קבוצת טריאתלון בעיר והגשים המון חלומות! והיום אחת המאמנים הטובים בעיר!

gnbutk51

New member
הוספה לרשימה

עמוס נימני תל אביב בוגר קורס מדריכי חדר כושר בוינגייט בוגר קורס מאמנים אישיים אוני' תל אביב שלוחת וינגייט בוגר קורס מדריכי ספינינג בוינגייט 052-2823504/03-6295875

להוסיף לרשימה...

אמיר האס נמצא באיזור ת"א, השרון, ומודיעין לסרוגין. מוסמך כמדריך חדרי כושר ע"י בי"ס למאמנים (ויגייט) שלוחת אונ' ת"א מדריך ספינינג "MDA" הולמס פלייס קמפוס מאמן אישי. מעביר אימונים אישיים בחדר הכושר, בפארק או חוף הים, מעביר קבוצות ספורט עממי וצעידה ותמיכה ליורדי משקל. טל' 0506997123 כתובת מייל [email protected]

Ronen49

New member
גם אני

שם: רונן אלון אזור: מגדל העמק סוג הכשרה: מאמן מכון כושר מאמן אישי ויועץ תזונתי מטעם אוהלו יצירת קשר: פלאפון 052-3398858

et27

New member
מאמן כושר

שם: איתי אהרונסון איזור: איזור השרון, מאמן בבית המתאמן, בפארק או בחדר הכושר. סוג ההכשרה: תואר ראשון בחינוך גופני, תואר שני בחינוך גופני (בשלבי סיום), מדריך ספינינג. פרטים ליצירת קשר: טלפון - 050-229-5984 מייל - [email protected]

למעלה