חדש שלום D: חדש פה.. עומר בן 14 מאשדוד
M MirrorGirl New member 22/4/07 #3 וולקאם../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif אני מיכל, בת 15 D:
T The Whore NextDoor New member 22/4/07 #6 וולקאם ../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif
R Rose131 New member 22/4/07 #8 נוו../images/Emo7.gif ניסיתי לכתוב ברוכהבא כבר לפני שעה ותפוז נתקע לי בכל מקרה ברוך הבא, אני נועה, 15 וחצי מירושלים^^ תהנה משהותך בפורום
נוו../images/Emo7.gif ניסיתי לכתוב ברוכהבא כבר לפני שעה ותפוז נתקע לי בכל מקרה ברוך הבא, אני נועה, 15 וחצי מירושלים^^ תהנה משהותך בפורום
P pirates to the champ New member 22/4/07 #9 בונא אשדוד ניהיית עיר של פריקים!! מעיר של רוסיות וערסים זה הפך להיות מקום שלא מעט חובבי רוק וכו' יוצאים משם! כבוד!
בונא אשדוד ניהיית עיר של פריקים!! מעיר של רוסיות וערסים זה הפך להיות מקום שלא מעט חובבי רוק וכו' יוצאים משם! כבוד!
X Xx Moriko xX New member 22/4/07 #10 ../images/Emo29.gif ממתי מי ששומע רוק הוא "פריק"?! ../images/Emo122.gif נו די עם הסטיגמות האלו X__X
O oshriti123 New member 23/4/07 #11 נראה לי שזאת רק צורת דיבור כדי להסביר שמישהו שומע רוק.P: גם אני קוראת למישהו ששומע רוק "פריק", אבל לא בגלל שהוא פריק.. זה פשוט יותר נוח מלהגיד חובב רוק או משהו כזה חח
נראה לי שזאת רק צורת דיבור כדי להסביר שמישהו שומע רוק.P: גם אני קוראת למישהו ששומע רוק "פריק", אבל לא בגלל שהוא פריק.. זה פשוט יותר נוח מלהגיד חובב רוק או משהו כזה חח
B Brendy6 New member 23/4/07 #16 אבל רוב אשדוד זה ערסים ורוסית וגרוזינים. אבל ברור שאין רק כאלה, יש גם חובבי רוק.. אבל פחות