חדש~

Gremshnit

New member
חדש~

כמה צפוי, אבל גם אני מעיין בפורום החביב הזה די הרבה זמן, והחלטתי לבסוף להירשם. ווית'ין טמפטיישן הם אחת הלהקות האהובות עלי, המוזיקה שהם עושים מדהימה והקול של שרון מהפנט
אז שמי אורי, בן 15 מירושלים. להית' :)

Gremshnit

New member
הו, שכחתי

מישהו יכול להסביר לי איך מתנהל פה תהליך השרשור? אני לא כל כך בקיא בסוג כזה של מערכת פורומים...

Ice Queen 7

New member
ברוך הבא D:

השתלבות נעימה! אני אלה :] הקול של שארון.. מהפנט זו המילה המתאימה
ובקשר לשרשור, כשאתה רוצה להגיב על הודעה מסויימת אתה פותח אותה ולוחץ בה על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה". אם מישהו ישים פה את התמונה של אומנות השרשור זה בטח יעזור יותר. P:

Gremshnit

New member
הוו...יש כל כך הרבה!

יש כל כך הרבה שירים מדהימים לווית'ין טמפטיישן...אני לא יכול למנות את כולם, אבל אגיד ש-Angels ו-The Cross מאוד חביבים עלי. בטח לכמה זה יראה חריג במקצת, אבל מה לעשות, בעיניי הם שירים מעולים! D: אלבום אהוב? אני לא יודע אם אהוב, אבל The Silence Force חשף בפני את ווית'ין טמפטיישן, אז אני מניח שהוא אלבום מאוד חשוב עבורי. עכשיו, כשאני חושב על זה, *כל* השירים של ווית'ין טמפטיישן נסגדים, חוץ מ-All I Need, שזה שיר שגם בפעם האלף ששמעתי אותו לא אהבתי בכלל...@~@

Jilian

New member
ברוך הבא והשתלבות מהירה ../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

אני איתן בן 15 מנתניה

ZuLi90

New member
ברוכית ככרובית ../images/Emo140.gif

ליאור , 17.5 , אשקלון איפה שהקסאמים... אמממ.. הכינוי שלך הוא על שם מתמטיקאי או שזה סתם הראש ההזוי שלי?

Gremshnit

New member
../images/Emo5.gif

תאמין לי שהדבר האחרון שהייתי קורא לעצמי על שמו זה שם של מתמטיקאי... גרמשניט זה סתם שם מטורלל שהוצאתי מהראש ונורא התלהבתי ממנו, ומאז אני משתמש בו ככינוי כאשר כל האפשרויות תפוסות.

ZuLi90

New member
חחחח למה דווקא

מתמטיקה אחלע מקצוע... אלעד מסכים איתי על זה :)

taroboy

New member
ברור לך שאתה גונב זכיות יוצרים?

ולבנים אומרים"ברוך ככרוב" כמובן,הוא זכר. אנג'וי P:

ZuLi90

New member
ברור לי...

אבל זה בהשאלה.. ביום אחד אני אעזוב תפורום והכל יהיה שלך בירושה... חח אה לזכר זה אחרת?.. , אז יופי אני המצאתי משו חדש D:D:...

למעלה