חדש

Hola Monkey

New member
חדש

אני אור, בן 14 וחצי מכפר סבא איירון מיידן להקה מעולה- אחת הלהקות האהובות עלי

ברוך הבא,

גם אתה נדבקת בחיידק המיידן?.בכל אופן ספר איך או מתי נחשפת למיידן,מה משך אותך במיידן,האם `אדי` או אולי הסגנון הקליט של הלהקה.

Hola Monkey

New member
איך נחשפתי למיידן

לפני כמעט שנה, כשפתחתי בלוג, הכרתי דרך בלוגים אחרים את איירון מיידן. מה שמשך אותי היה בלי ספק המוזיקה, אחר כך הכרתי את אדי שהוא מלך

Beautiful Scar

New member
היי לך, אור. ברוך הבא.../images/Emo199.gif

בתאל, 16, עפולה. השתלבות נעימה. בהחלט להקה מעולה, אגב, לפי החתימה שלך, אני רואה שהיה לנו טעם זהה במוזיקה, חבל ששלי השתנה.

אררר!!!!! זה לא Megadeath, זה Megadeth

הייתי פשוט חייבת זה צרם לי לעין!! תודה, סליחה, ברוך הבא ואני עדיין ממשיכה לקרוא פה רק אני לא מגיבה חחח הפורום היחיד שאני פעילה במה שנשאר בו זה מגהדת' בכל השאר אני החלטתי שאני רק קוראת יאללה לילה טוב

Bulletit XD

New member
../images/Emo207.gifנפתחה קומונה חדשה ללהקת BFMV

Bullet For My Valentine זו להקה כוסיט עם שירים של כוסע. מטאלקור ככהDD: אז נממ, היא נפתחה וכולם מוזמנים[:
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=30006

BloodRunner

New member
אלק מטאלקור...

(סליחה אבל לא יכלתי להתאפק) תשמעי Lamb of God תראי מה זה מטאלקור...

Beautiful Scar

New member
ממתי lamb of god זה מטאלקור?!../images/Emo199.gif

אני חולה על הלהקה הזאת, אפעם לא העלה בדעתי לחשוב שהם מטאלקור. :| לא היית צריך להגיד לי את זה!

BloodRunner

New member
קשה להגדיר אותם

זה לא מטאלקור במלוא מובן המילה, אבל הם עדיין משתייכים לשם, פחות או יותר. את יכולה להשתמש בהגדרה של מטאל ארקייבס, Groove Metal, אם ממש בא לך :) (ו"היית צריכה", אגב)

Beautiful Scar

New member
אוקי. ../images/Emo199.gif

כשראיתי שאת מפרסמת את בולט, וטענת שהם מטאלקור. ואחכ טענת שלאמב אוף גאד- הם מטאלקור. את טועה, הם בכלל לא מטאלקור במולא המובן של המילה, הם לא משתייכים לשם. והקיטלוג שלך מוטע. תתעוררי דקה, הקשיבי לBULLET, וכעת לLAMB.. תעשי את החישוב. =\

BloodRunner

New member
אני? מפרסמת את בולט?

מעולם לא פירסמתי את בולט, ולמען האמת גם שמעתי רק שיר אחד שלהם וזה הספיק לי. בנוגע ללאמב אוף גוד, כמו שכבר כתבתי קצת קשה להגדיר אותם אבל מביני עניין קיטלגו כמטאלקור, אני כתבת במגזין מטאליסט וכשעשינו סיכומי שנה לשנה שעברה חילקנו עפ"י ז'אנרים - לאמב אוף גוד נכנסו כמטאלקור (וכבר קודם שמעתי את הקטלוג הזה) ואגב גם אצלי הוא היה בחירת השנה בז'אנר :), sacrament פשוט מעולה. את בולט תגדירי כאימו מצידי, אני לא יודעת כי אני לא שומעת את הלהקה.

Beautiful Scar

New member
אוי מצטערת, התבלבלתי בכינוים.../images/Emo199.gif

מכיוון שהכינוים של שניכן מתחילים באות B, לא טרחתי להתאימם. בתור אחת שלא מקשיבה לבולט, אך כן יש לי חברות שמקשיבות להם, הם רחוקים מלהיות מטאלקור. טוב, אני גם לא מבינה גדולה במטאלקור- אז טעות שלי. ויש כאלה המקטלגים את בולט כסקרימו. ניחא. לא משנה בכל אופן:) מבחינתי לא משנה מה LAMB הם, הם עדין להקה מעולה

Faith N o More

New member
../images/Emo207.gifFaith No More

מוזמנים לקומונה של להקת המטאל המפורסמת,שביקרה בארץ ב-1995,Faith No more. http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=30119&smsMsg=

שכחת

"שהיום הסולן המאוד מוערך שלה מסתובב בעולם ומנגן/שר עם הרכבים של מוסיקה אלקטרונית"

למעלה