חדש

mononokie

New member
חדש

היי, טוב, קוראים לי עילי רז, בן 16 מאורנית, לומד התלמה ילין, חולה על 30, לא הרבה זמן אבל עדיין, ועל ג'ארד בסרטים שלו, ו..... שני, המנהלת של הפורום מיכרה אותי אליהם, ואנחנו גרים באותו מקום ולומדים באותו מקום ו..... זהו, מסר לשני- את לא עובדת מספיק בפורום, תשקיעי! חח.חחחח......[סתם,סתם] תעריכו אותה, עובדת הרבה על הפורום

adiiiXD

New member
ברוך הבא !:)

אני עדי, בת 13 מדימונה. וכולנו מעריכים את שני על כל מה שהיא עושה , תאמין לי =]

אחי בנפש ../images/Emo99.gif

ברוך הבא, הנה עוד גברבר לפורום מרובה הבנות שלנו. אז עיליי, כרגיל ומתוקף תפקידי, www.myspace.com/30stm_israel ותחתום על העצומה www.petitiononline.com/30stmIsr ותהנה כאן. כי אנחנו פורום מאוד נחמד. ותזהר, כי אם תעלה לי על העצבים, אני יכולה פשוט ללכת ברגל, לדפוק על דלת ביתך, ולפרק אותך במכות (או לפחות לנסות..)

mononokie

New member
סבבה, אם זה מה שאני מקבל על זה שאני

מחמיא לך אז לא צריך, ודרך אגב- לא תנצחי, אולי כן, לא יודע בעצם, we've never been in a fight, not mach we can say about our self, i don't wanna die with out any scar [fight club]

i am777

New member
אני לא רוצה לפגוע או משהו...אבל

עד היום חשבתי שאתה בת...
סלח לי.... :)

AlmogiToMars

New member
חחחחחחחחחחחחחח כי אני בת ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני פשוט אוהבת להגיד אחי.. מה רע בזה ? חח

i am777

New member
אוייי....יווו....סליחה חחחח

לא זה סבבה לגמרי....אני מנסה להבין למה חשבתי שאת בן....אולי כי ראיתי את זה מאוחר וכבר לא ישנתי יומיים... אז אל תתייחסי חחחחחחחחחחחח בוא נראה איך זה התחיל : חשבתי שאת בת , אחר כך שאת בן ,אה!...ועוד פעם חזרת להיות בת.... . סלח לי...(סתם סתם.
)

למעלה