dar dahan
Member
חדש
שלום לכם, אני חדש פה, אני התחתי לשמוע ברצינות (זאת אומרת חוץ משלושה שירים) את להקת לד זפלין ואני אוהב את מה שהם עושים בשיר Dazed and Confused, אז יש לי שאלה, האם יש להם עוד שירים 'חיתיים' כמו השיר הזה? ד"א קוראים לי דר, אני גר בבאר שבע, אני בן 17 (עוד חודשיים וחצי אני חוקי) ואני לומד בכיתה יב' (בעע
), ואני פשוט חולה כל מה שקשור למוזיקת רוק ומטאל (כולל כמובן פאנק פופ/רוק) כבר שלוש שנים שלמות (מאז שהתאהבתי באחת מהשכבה שלי=סיפור ארוך...) ורוב הלהקות שאני שומע הן מהאי הבריטי (שממנו באים גם הלד) ואני מעריץ כבר שנה של Queen שחלק מההשראה שלהם הייתה גם מהלד. ד"א אני גם אוהב את להקת איירון מיידן, Coldplay, McFly, מטאליקה, הביטלס (והרולינג סטונס, איך לא...), ג'יימי הנדריקס (אגדה בפני עצמו), אריק קלפטון, יצחק קלפטר הישראלי, אביב גפן, תיסלם, בנזין, ועוד רבים וטובים אחרים.
שלום לכם, אני חדש פה, אני התחתי לשמוע ברצינות (זאת אומרת חוץ משלושה שירים) את להקת לד זפלין ואני אוהב את מה שהם עושים בשיר Dazed and Confused, אז יש לי שאלה, האם יש להם עוד שירים 'חיתיים' כמו השיר הזה? ד"א קוראים לי דר, אני גר בבאר שבע, אני בן 17 (עוד חודשיים וחצי אני חוקי) ואני לומד בכיתה יב' (בעע