חדש

חדש

אני טל, חדשה.. אני רוקדת כמובן, פעמיים בשבוע.. לא שזה מעניין פה מישהוא.. בכל מקרה רציתי לדעת מה טווח הגילאים פה ואם יש לי על מה לדבר... אני בסביבות גיל העשרה

לטל. ברוכה הבאה. יש לנו בפורופם שתי

בנות שפעילות בפורום ,נחמדות וחביבות. האחת היא אביגל בת 14 שרוקדת 4 פעמים בשבוע במרכז הארץ בעיקר אצל המדריכה האהובה עליה בתיה. הנערה השניה היא מיכל אהרון שרוקדת יותר ריקודי נוסטלגיה,כלומר ריקודים ישנים מלפני יותר מהגיל שלה.נדמה לי שיש עוד אחת אבל פחות פעילה.בקיצור יש את כל הגילים כולל פנסיונרים. אני חושב שלכל אחד יש הרבה מה לומר בפורום. אני וחושב שגם החברים האחרים יקבלו אותך בשמחה. חג שמח לך לחברייך ולחברותייך.

ליבנאי .כתבתי שנדמה לי שיש עוד אחת

רק שלא זכרתי את השם של צליל. דרך אגב מה בנוגע לשאלה שלי של אתמול. האם יש לך את רישום הצעדים של ריקוד הזוגות בנוסטלגיה שנקרא בנאות מרעה ואם כן אתה יכול להעביר לי אותו באיזו שהיא דרך. יש לי גם פקס וגם מדפסת.

עזרא בבקשה ממך ומכולם

השתמשו במסר האישי להודעות מסוג זה. הפורום הופך יותר ויותר ללוח "מסרים אישיים" וזה פוגע באפשרות לפתח כאן נושאים יותר רציניים.

CHENPROG

New member
לשקדיה

ברוכות הבאות ארץ השקד וטל וחג שמח. אגב ארץ השקד הוא שיר יפה שמושר בפי הקיבוצניק ששר גם הורה ממטרה, ושמו...

דודו זכאי

זמר גדול שנעלם מוקדם מידי... הייתי מאוד שמחה אם הוא היה מוציא דיסק עם שירים ישנים שלו.אגב, בשנת ה-30 למדינה הוא שר שיר בפסטיבל "לארצי יש יום הולדת"...

דרך ארץ השקד !

עוד על השקד : השיר והריקוד נקראים "דרך ארץ השקד" הריקוד מעגל של מאיר שם טוב. המילים : דודו ברק. הלחן : אברהם זיגמן. הביצוע : דודו זכאי. השיר מתחיל : עמוק עמוק בתוך החורף, נולד תינוק כולו רועד, וכשלאור פיזז ממש ברגע זה, בחלונו עלו פרחי שקד. מירי.

מירי...

אני יודעת ששם השיר נקרא "דרך ארץ השקד" אבל כשם בחרתי את שתי המילים האחרונות שלא יהיה מסורבל מידי. אגב, זה אחד מריקודי המעגל המועדפים עליי.

לשקד

לשקד שלום, וברוכה הבאה לפורום, נשמח לקרוא את מאמרייך להעשרת הפורום. קראתי שאת עורכת דין, כאן בפורום לא תצטרכי לומר "אני מתנגדת" או "חברי המלומד" כדרך שנוהגים בבתי משפט, אפשר להתבטא חופשי..... לגבי הריקוד "דרך ארץ השקד", היכן רוקדים אותו ? האם את רוקדת בסביבות העיר חדרה (האיזור שמאיר שם-טוב מרקיד) ? בשנים האחרונות הריקוד הזה לדעתי פשוט נעלם. להתראות. מירי.

כן, אצל ירון כרמל

לעיתים (כשאני לא עייפה ותשושה) אני מגיעה לגן-שמואל להרקדה בניצוחו של ירון כרמל והוא אכן מרקיד את הריקוד הכל-כך מקסים הזה וכמו כן ומאותה המשפחה (לדעתי כמובן) "מי הנחלים" "תבורכי ארצי" ועוד רבים וטובים... מירי טרם תהיתי על קנקנך אך לפי סגנון הכתיבה והידע הרב אני ממליצה לך בחום לבקר בגן-שמואל, אני חושבת שירון כרמל מגדיל לעשות בידע הרב שהוא מפגין הן במילות השירים והן באינפורמציה שהוא מעניק לרוקדים שלו על שם היוצר הזמר המבצע וכו´, מה שמקנה ערך מוסף לרוקדים. תודה לך על קבלת הפנים!

CHENPROG

New member
תגובה לדרך ארץ השקד

חן חן לך על התיקון : דרך ארץ השקד. ותודה על מילות השיר. ישר כוח וחג שמח !

avigal23

New member
שלום טל!

כמו שעזרא כתב לך.אני אביגל. נעים מאוד וברוכה הבאה לפורום! אם יש לך על מה לדבר? אם לא נכנסת לפורום הזה בעבר... יש כאן את חידת השבת שלי מירי לוי הכינוי-מירי לוי1 וכל מיני נושאים לדיון... הרבה(רוב) הכותבים כאן הן קבועים, נכנסים כמעט כל יום (אני גם קבועה אבל רק נכנסת בסוף השבוע,אבל עכשיו הרי חופש..אז...). בהחלט אני רוקדת 4 פעמים בשבוע (ודרך אגב לכולם,בעוד שבוע אני אתחיל ארקוד 5 פעמים בשבוע) 3 פעמים אצל המדריכה שאני כל כך אוהבת-בתיה קרוננברג ובפעם הרביעית אצל אייל עוזרי ושרה אביב (בבוקר טיילת ובערב פארק הלאומי) את יכולה להרגיש כאן בנוח,אף אחד לא יאכל אותך, האנשים מאוד נחמדים... ובקיצור-ברוכה הבאה לפורום! וחג שמח!

למעלה