חדש

סמית 86

New member
חדש

היי,
אני רוצה להציג את עצמי
אני בן 28, מגיע מבית דתי. אני לומד פסיכולוגיה ותיאטרון לתואר ראשון. אין לי בכלל ניסיון זוגי או מיני. יותר מדאיג אותי הקטע הזוגי כי אני מאמין שעם זוגיות כבר מגיע המין בצורה טבעית.

לאחרונה אני מוטרד המון מהמצב שלי. יש ימים שאני מתמקד בעיסוקים שלי וטוב לי. אבל אז באים הימים שאני ממש דואג מחוסר היכולת שלי להגיע לקשר זוגי. זה מתסכל ומדאיג אותי מאוד. לא בוער לי נורא להיות בזוגיות, אבל ההרגשה שאני לא כשיר מטרידה ומדאיגה מאוד.
אני אדם מופנם, כלומר מעדיף קשר טוב ועמוק עם אדם אחד ולא הרבה קשרים קלילים. אבל הקשר העמוק הזה בושש מלבוא...נורא קשה לי לתת אמון ולהכנס לקשר רציני. יש לציין שההורים שלי גרושים בצורה מכוערת מאוד.
אני סטרייט למיטב ידיעתי, כלומר נמשך לנשים. אני יותר חנון ועדין ורגיש ולא "גבר גבר". אפילו עדין בצורה קיצונית. לא שאני לא יודע להיות אסרטיבי. אבל אני לוקח ללב. ורגיש גם לאחרים לא פחות.. אני מעדיף שקט ושלווה ולא אוהב גירויים חזקים.
אני אודה על האמת שאני הייתי שמח להכיר כאן מישהי.. אפילו רק בשביל לדבר. אני אמנם מגדיר את עצמי דתי למדי אבל למציאות אילוצים משלה... כבר לא יכול עם הבדידות הזאת.
יש סיכוי שיזהו אותי כאן. אבל שיהיה.. כבר אין הרבה מה להפסיד.

מעמקים39

New member

ברוך הבא לפורום

כאן זה בהחלט המקום להכיר
מוזמן להצטרף ולכתוב באופן פעיל בפורום
כדי שכולן יכירו אותך

dori78

New member
ברוך הבא

ראשית - אני לגמרי מסכימה איתך, עם הזוגיות הנכונה יגיע גם המין בצורה טבעית.

שנית - יש לי מספר תובנות ושאלות (על השאלות אתה כמובן לא צריך לענות בפורום, רק לעצמך):

1. למה אתה מרגיש שאתה חסר יכולת בעניין? ניסית ונכשלת? אם כן - איך וכמה פעמים?
הסטטיסטיקה אומרת שבמרבית הפעמים זה לא יאריך ימים.
אתה צריך רק בחורה אחת שהקשר איתה יהיה באמת מוצלח, לפעמים צריך לנסות הרבה פעמים עד שמגיעים לזה...

2. יש בחורות שמעדיפות את החנון הרגיש. בד"כ מדובר בבחורות שבעצמן מופנמות יותר ואז אף אחד לא מעז לעשות את הצעד הראשון. זו בעיה. אולי שווה לך להחליט שאתה "מתאמן" בלהתחיל, אפילו על בחורות שאין לך עניין בהן וברור לך שלא יענו בחיוב. רק כדי לחוות את הסיטואציה, אפילו לקבל תשובה שלילית ולגלות שאפשר להשאר בחיים.

3. בנוגע לעניין הדתי - למה בעצם ציינת את זה? אתה מרגיש שזה מה שגרם לך להשאר חסר ניסיון?
האם אתה מחפש מישהי עם זיקה למסורת? אולי מחפש מישהי חילונית לגמרי?
למה אתה מתכוון כשאתה כותב "למציאות אילוצים משלה"? שתהיה מוכן לקשר רציני עם בחורה חילונית, רק כי לא מצאת מישהי דתיה? אם זה המצב, אולי כדאי לך לעשות בדק בית עמוק יותר מבחינת כל התפיסה שלך את הדת.
יכול להיות שעניין של משבר זהות כזה או אחר גם מרחף ברקע...

הכי חשוב:
תמיד יש תקוה, תמיד יש סיכוי

יש לי סיכוי / מילים ולחן: אביתר בנאי

יש לי סיכוי להינצל אני יודע
אני אוכל להתעורר להתפכח
אני אוכל עוד לדבר באהבה
על עצמי ועל העיר ועל אשה

כבר עכשיו אני פחות כועס
וגל שקט של רגש מתפקע
אמא שרה לבן בלילה
אמא כאן לידך כל הזמן

אני מרגיש שמשהו משתנה