חדש!

The Crusader

New member
חדש!

אני וחומוס (ליאור) הולכים לעשות קומיקס צבוע עם מלל באורך מלא (31-2 עמודים) של הטורף נגד וולברין... הנה הכריכה בעפרון, צפו בהמשך לאינקינג וצבעיה גם מידי (בשביל האימון) וגם מחומוס (כי הוא עושה את זה טוב יותר אז זה ילך לקומיקס ^_^) אגב...רק לדיעת הכלל...האינקינג יחולק כנראה לחצי שאני אעשה וחצי שהוא יעשה (כלומר חצי מהקומיקס...)

imm0rtal

New member
וואו

באמת נראה יפה מאוד.. כמה הערות: הרגל הימנית של הטורף נראית מוזרה אני חושב שהיא קצרה מדי. וולברין ממש מעולה רק הוא נראה מאוד לחוץ לפי מה שהבנתי הוא אמור להיות משוחרר כי הטורף מחזיק אותו(או שזה אמור להיות ככה) בקיצור ממש יפה

The Crusader

New member
תודה!!!

אני אוהב אותך!!! ^_^ חחח אני לא יודע לעשות רקעים...כמו שניתן לראות...אז כשאתה אומר שיצא טוב...חחח עשית לי את היום ^_^ אגב...המקום שהם נמצאים יהיה בקומיקס סנטרל פארק

The Crusader

New member
אממ..

תודה! בקשר לרגל ימין... היא קצת אחרוה ולכן היא קצרה..עם זאת אם זה לא נראה טוב אז זה טעות שלי ^_^ מה שכן הברך יצאה לא טוב ואני אתקן את זה באינקינג ^_^ ולברין אמור להיות חצי מעולף...ולי זה נראה כאילו הוא תלוי וקצת באמצע של תלתול בגוף... אבל מילא ^_^

ben kanobi

New member
יש לי רק הערה אחת

זה נראה כאילו וולורין מגיע לטורף רק לחזה ובכלליות הוא נראה הרבה הרבה יותר קטן ממנו אני יודע שוולוי נמוך אבל לא עד כדי כך

The Crusader

New member
חחחח

יופי! אז הוא כן יצא נמוך ^_^ וולבי כן נמוך..למען האמת הוא בערך בגובה 164 170 כמדומני...היה אפילו גליון מטורף (ומצחיק!) של פנישר שהוא עומד...וגמדים צוחקים עליו שהוא כמעט בגובה שלהם...

gewitter

New member
כמה הערות

שים לב שהמרפק של הטורף מצביע אחורה, בעוד היד שלו מורמת בכוונה להכות בוולברין. כמו כן השרשרת עם הגולגלות קצת מתוחה מאחורי הצואר שלו ומעבר לגו. בקשר למגיני ברכיים ושוקיים, ה"ספרה" מגנה בדיוק על הברך, שנמוכה מעט מהירך. אצל וולברין רגל ימין מחוברת לצד ימין, ושמאל לצד שמאל, אבל הידיים גם.

magman

New member
עצה

אני מציע שהפנים של וולברין יהיו יותר נוקשות ויותר מאומצות החלטה שלך

למעלה