חדש!!!

עמרי 24

New member
חדש!!!

למה ללכת למוסך בשביל דברים קטנים? לכבוד יום העצמאות הבא עלינו לטובה, נפתח מדור חדש ויחודי בפורום: DO IT YOURSELF (מדור טיפים שבועי) לצורך הרצת המדור אני מבקש מכל מי שיש לו תקלות,בקשות והצעות שיפנה אלי במייל. חג שמח! עמרי

moshem74

New member
תקלה.

יש לי בעייה חמורה באוטו שלי,אי אפשר לסוע בו פחות מ 120 קמ``ש וזאת בעייה חמורה מאוד בעיקר בנסיעה בעיר,מה עליי לעשות?

עמרי 24

New member
אין מה לעשות!

תצטרך לקחת את הרכב ליצרן ולדרוש את כספך בחזרה. ;-) בכל אופן, אני אשמח אם תהיה גם התיחסות רצינית למדור.

עמרי 24

New member
אם ככה...

מה קורה כשאתה נוסע בהילוך שלישי (המנוע צריך לצרוח אם אתה מגיע למהירות הזו ברוב סוגי הרכבים) אם באמת מדובר במנוע חזק מידי אני חושב שיש אפשרות להגביל את המהירות דרך הקרבורטור אבל,אתה באמת רוצה?

74 אני מקווה שאתה לא רציני הפעם

בכביש מהיר אני איתך. לנסוע 90 זה משעמם, ורוב התאונות נגרמות בגלל נהגים שנוסעים לאט בצד שמאל. אבל בעיר חובה לנהוג בזהירות. מספיק שפעם אחת יקפוץ לך איזה ילד לכביש, וגם אם יהיה לך את האוטו הכי בטיחותי בעולם, לא תספיק לעצור. אצלי זה חוק בל יעבור. בעיר אני לא עובר את ה-60,ורק שיש כביש פתוח דו מסלולי אני נוסע לעיתים רחוקות 70. אבל עקרונית, בשבילי לנסוע לאט בעיר זה קדוש כמו לא לעבור באדום.

smalla

New member
זה מה שקורה שקונים סובארו

לא סתם בצחוק אחי אבל אם אפשר ביקשו התיחסות רצינית. ולי יש בעיה: הפלסטיק מול הנוסע הקדמי התנפח כמו בלון איך אני מוריד אותו חזרה ומצמיד אותו מחדש?

עמרי 24

New member
תנסה

אם זה מספיק גמיש,לדקור עם סיכה וללחוץ אפילו תוך כדי חימום עדין (שלהבת מצית במרחק של 1 ס``מ מהפלסטיק)

למעלה