חדש!

פנחסון

New member
חדש!

סלקטור חדש - איזה מין קורא אתה? אלא שאני צריך בו עזרה... רעיונות וכאלו... לחצו על הקישור...

מ א ג ר ט

New member
צר לי אבל לא הבנתי את התוצאות

Rank Item Percent 1: לואיס (100%) 2: קוראים הדוקים (90%) 3: אספנים (81%) 4: בריטי (81% ?!?!?!

מ א ג ר ט

New member
לצערי

עכשיו קיבלתי תוצאות אבל לא הבנתי מה זה אומר... Rank Item Percent 1: לואיס - אך ורק בתרגום, הלאה שפת המקור הלועזית והנלעזת! (100%) 2: קוראים הדוקים - עברית, אנגלית, יום וליל, אם זה פראצ'ט אתם קוראים את זה (86%) 3: אספנים- זה פראצ'ט וזה ספר? לא בטוח שאתם קוראים אבל מן הסתם זה אצלכם על המדף... (82%) 4: בריטי - אם זה לא באנגלית אתם לא קוראים, או כמאמר הפסוק "שתוק כבר יא בריטי!" (73%) זה אמור להיות הרכב הדם שלי או הדירוג שלי? וזה הערות בונות, בונות, בונות.

פנחסון

New member
הממ... יכול להיות גם וגם?

הרי בכל אחד יש כמה רובדים... אני הולך לבדוק מה יוצא לי...

ויימס

New member
התוצאות לא הגיוניות בכלל...

1: בריטי - אם זה לא באנגלית אתם לא קוראים, או כמאמר הפסוק "שתוק כבר יא בריטי!" (100%) 2: קוראים הדוקים - עברית, אנגלית, יום וליל, אם זה פראצ'ט אתם קוראים את זה (100%) 3: אספנים- זה פראצ'ט וזה ספר? לא בטוח שאתם קוראים אבל מן הסתם זה אצלכם על המדף... (81%) 4: לואיס - אך ורק בתרגום, הלאה שפת המקור הלועזית והנלעזת! (72%) אני לא עניתי על התשובות הבריטיות בכזאת תדירות גבוהה, פנחס, תבדוק את העניין... אה, כן, וכל הכבוד עלך היוזמה!!! הידד נפל!

ויימס

New member
זה יצא כבר קצת יותר הגיוני.

אני הולכת לענות בכוונה תשובות מסויימות ולראות שזה נותן לי את התוצאה המתאימה. איך אתה רוצה שאני אעזור חוץ מזה? התוצאות הנוכחיות: 1: לואיס - אך ורק בתרגום, הלאה שפת המקור הלועזית והנלעזת! (100%) 2: קוראים הדוקים - עברית, אנגלית, יום וליל, אם זה פראצ'ט אתם קוראים את זה (90%) 3: אספנים- זה פראצ'ט וזה ספר? לא בטוח שאתם קוראים אבל מן הסתם זה אצלכם על המדף... (81%) 4: בריטי - אם זה לא באנגלית אתם לא קוראים, או כמאמר הפסוק "שתוק כבר יא בריטי!" (36%) וואו, שיגעון, שיואו, קיטלון, אאו, שיממון!

ויימס

New member
אבל!!! אבל!!!

אני לא אדע איך! מה לעשות! משא האחריות הכבד מנשוא!!!

ויימס

New member
זה די טוב.

עשיתי בכוונה תשובות של בריטי ויצא לי בריטי, עשיתי בכוונה תשובות של לואיס ויצא לי לואיס. עשיתי בכוונה תשובות של הקוראים ההדוקים (זה עם ה' בכוונה?) וזה מה שיצא לי. אבל לא ידעתי מה לבחור בשביל האספנים. כאילו, הם לא מכירים כל כך את טרי פראצ'ט אבל יש להם הרבה ספרים? הם לא קונים אלא רק מחכים שייתנו להם או לוקחים מהספריה?

smadarbi

New member
הנה התוצאות שלי

1: לואיס - אך ורק בתרגום, הלאה שפת המקור הלועזית והנלעזת! (100%) 2: אספנים- זה פראצ'ט וזה ספר? לא בטוח שאתם קוראים אבל מן הסתם זה אצלכם על המדף... (66%) 3: קוראים הדוקים - עברית, אנגלית, יום וליל, אם זה פראצ'ט אתם קוראים את זה (60%) 4: בריטי - אם זה לא באנגלית אתם לא קוראים, או כמאמר הפסוק "שתוק כבר יא בריטי!" (6%)

bokonon

New member
התוצאות שלי

לא שהבנתי מה הן אומרות 1: לואיס - אך ורק בתרגום, הלאה שפת המקור הלועזית והנלעזת! (100%) 2: קוראים הדוקים - עברית, אנגלית, יום וליל, אם זה פראצ'ט אתם קוראים את זה (58%) 3: אספנים- זה פראצ'ט וזה ספר? לא בטוח שאתם קוראים אבל מן הסתם זה אצלכם על המדף... (48%) 4: בריטי - אם זה לא באנגלית אתם לא קוראים, או כמאמר הפסוק "שתוק כבר יא בריטי!" (6%)

The Mad Hatter

New member
100% אספנית. :)

מה שנכון. מדפי הפראצ'ט שלי מתפוצצים. ואין לי זמן אפילו להתחיל את "מוריס". :/ 92% קוראים אדוקים, ושוויון של 64% בריטית ולואיס. מאוזן. :)

keynant

New member
בריטי...אני בכלל תימני-רוסי/פולני!!

1: בריטי - אם זה לא באנגלית אתם לא קוראים, או כמאמר הפסוק "שתוק כבר יא בריטי!" (100%) 2: אספנים- זה פראצ'ט וזה ספר? לא בטוח שאתם קוראים אבל מן הסתם זה אצלכם על המדף... (75%) 3: קוראים הדוקים - עברית, אנגלית, יום וליל, אם זה פראצ'ט אתם קוראים את זה (68%) 4: לואיס - אך ורק בתרגום, הלאה שפת המקור הלועזית והנלעזת! (12%)

פנחסון

New member
בקשת עזרה דחופה!!!

http://selectsmart.com/plus/update.php שם: tapuzreader סיסמא: bamba2b למי שיש זמן להעיף מבט מבפנים ולעזור...

למעלה