חדש

twigy

New member
תרשי לי לתקן אותך

אתה בן 18 וקוראים לך נדב, עד כאן סבבה אבל אתה לא לא לאלאלאלא אתה לא מחכה לגיוס. תאמין לי. חרא שם :)

Piren

New member
אני איתך

אני גיליתי שהצבא כיף לאנשים שרוצים לשרת... אלו שלא נהנים ומתלוננים על הכל, יעשו זאת בכל תפקיד ובכול מקום שישימו אותם. אלו אנשים שאם היו יכולים לחתום ויתור על הצבא, היו עושים את זה מראש (ואני לא מאמין לאלו שאחרי זה יגידו "צבא זה חשוב! ופטריוטי...", כי זה פשוט נוגד לזה שאחרי זה, הם מלכלכים על השירות ואומרים לאנשים שאין טעם לבוא). עם החרא, והכאבי ראש, והזבל וכל מה שיש בצבא שהורס לך את החיים ב-3+ שנים האלו, זה עדיין שירות חיובי, נחוץ ואם אתה לא בכיין, גם מהנה!

dod_basim

New member
אחרוג ממנהגי

ואשתמש בביטוי מעפן של פרחות לפני 5 שנים. אז"ש... וכל מילה מיותרת

כמעט25

New member
אני לא הכרתי פרחות לפני 5 שנים

אז מה זה אז"ש?!!??!?! ומאיפה בכלל אתה מכיר פרחות!?!?
נתי חזרה מעוד יומולדת..עוד 4 וגמרנו

Piren

New member
חחח

לקח לי זמן להיזכר.. אבל זה "אז זהו, שלא" חחחח.. אין לי כח אפילו להתווכח איתו, אנשים שלא נהנים מהשירות לעולם לא יהנו, לא משנה איפה ישימו אותם (למרות הטענה שלהם שאם רק יעבירו אותם, הכל ישתפר).

AnkSunAmun

New member
ממורעלת לשעבר

ממרום מעמדי, חוגגת פז"מולדת (שנה)... הרעל מתנדף אחרי כמה חודשים... תיכנס למערכת ותבין.. אבל עדיין, גאה לעשות צבא בתפקיד חשוב (מודיעין)..

dod_basim

New member
Re: חחח

שמע ילדון אני התגייסתי הכי מורעל והכי רוצה לשרת. (ד"א בגלל זה רציתי נורא קרבי) אבל מה לעשות המציאות קופחת על פנינו ואנחנו עומדים מול צבא שהוא במילה אחת חרא.. זהו

liontamer

New member
ממורעל לשעבר

אני יכול רק להגיד לך שרעל זה לעכברים. תאהב את החבר'ה, לא את הצבא. צבא זה חרא, וקצינים בפרט. (למעט כמה שהם אנשים טובים) לאון צייד 2ב לא שוכח לא סולח

Piren

New member
לפחות אתה יודע לפנות לאנשים ../images/Emo13.gif

רעל יכול להיות מיותר, בדיוק כמו ששביזות היא מיותרת. לאהוב את החבר'ה, זה לאהוב את הצבא. אני בטוח שאתה אוהב כל אחד ואחד מהם בגלל מה שהוא עושה בשבילך, לא בגלל שהוא זוכר איך קוראים לאמא שלך, או מביא לך מתנות ביום הולדת. אותך מעניין שהוא לא טוחן אותך בשמירות, מגרז בדיוק באותה כמות, ושומר על הגב שלך כשצריך... הכרתי מספיק אנשים שכל השירות שלהם בכו לי בכמויות אין סוף (כולל קצינים), וברגע שהם השתחררו הם לאט לאט התחילו לראות את הצדדים המהנים של השירות שלהם, ופתאום הם לא סותמים את הפה על כמה שהם נהנו... אגב, חלק לא קטן מהקצינים הם אנשים חרא, בלי קשר לצבא עצמו, מלבד העובדה שיש לו הקצאות, וגם החרא מתווסף לזבל ברגע שחייבים למלא מכסה.

Piren

New member
ופחחחח גם לך

ילדון? אתה תמיד קורה ילדון לאנשים יותר מבוגרים ממך? שים לב מה כתבתי לפני כמה הודעות - עם כל החרא, השירות עדיין יכול להיות מהנה. אתה פשוט לא צריך להתבכיין על הכל, לא משנה כמה אתה חושב שחרא לך. ברגע שאנשים מפסיקים לבכות, הם מתחילים גם להנות מהצד החיובי.

dod_basim

New member
הסיבה שקראתי לך ילדון היא ברורה

וגם אם היית בן 30 הייתי ילדון. למה אתה שואל? לא חייב לך הסברים. אבל רק כנקודה לשיפור, אתה באמת מתנהג כמו ילדון => לא הייתי צריך להסתכל בפרטים. לגבי השירות, בשירות יש קטעים מהנים, אבל הצבא? כמסגרת? על הפנים! תמיד מאכזב מחדש. האנשים שסבבו אותי (אם זה חבר'ה שעשו איתי מסלול או שפגשתי בדרך) הם ורק הם הדברים שהצבא "הפך למהנה". וסלח לי אם אני לא רואה דברים במרחק (כה רב) כמוך משחרור, אבל ככה זה אצלי. צבא חרא, face it!

Piren

New member
אה הא..

דווקא הסיבה לא ברורה, ואשמח לשמוע גם איך בדיוק אני מתנהג כמו ילדון. "לא חייב לך הסברים", ולזרוק טענות באוויר סתם ככה, זה דווקא כן נשמע לי ילדותי. אתה מתנהג כמו ילד קטן, הרי ברור שלא תהנה מהצבא, אם אתה מצפה שהוא ישרת אותך ולא ההיפך. המסגרת מפריעה לך? לא היית צריך להתגייס מלכתחילה. זה מה שקוראים לו "ברוכים הבאים לצבא".

למעלה