חדש :)

חדש :)

שלום חבר'ה, אני יואב ואני חדש
מצטער על הכינוי, אני פשוט לא יצירתי במיוחד בקטעים האלה.. בכל מקרה, אני בן 16 וחצי מרעננה ואני מחובר לז'אנר הsymphony rock, אם תשאלו אותי הז'אנר הכי טוב שקיים.. כמובן שגם אני התחלתי דרך אוונסנס (כפרה עליהם) ועכשיו חזק בקטע של להקות אחרות כמו אפיקה, within temptation, after forever ועוד.. יש לי רק בעיה קטנה, אני כמעט ולא מוצא מוזיקה שלהם! אני יודע שרוב הדיסקים, במיוחד של נייטוייש לא נמכרים יותר אז אם מישהו ממש רוצה לתת לי בהודעה אישית לינקים להורדה זה יהיה ממש נחמד :) תודה ומקווה להשתלב...

ברוך הבא!../images/Emo24.gif

אני גל
עדיין נמכרים דיסקים מקוריים של נייטוויש,המקום היחידי שאני יודעת עליו כרגע זה בטאוור רקורדס בעזריאלי,ואולי יש גם במטאלשופ,זה כבר מישהו אחר יאשר לך. תהנה בפורום!

AliceQueen

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

אני יכולה להביא לך לינק לאתר מעולה אבל יהיה קצת קשה להסביר לך איך מורידים משם....

LadySilkworm

New member
ברוך הבא!!

אני פשוט המומה שאתה לא מוצא, יש כ"כ הרבה דברים שלהם.. תשלח מסר ואני אשלח לך בחזרה. ואגב הם לא סימפוניק רוק, הם מטאל, אבל נו P:

Amir Noy

New member
כעיקרון...

יש בטאוור רקורד בהרבה מקומות: -רמת גן-קניון איילון -גבעתיים-הקניון הגדול של גבעתיים היה סניף ממשממש טוב בקרית אונו..אבל סגרו אותו... P:

Amir Noy

New member
ארר...טוב לא צריך..

תזכרי את זה..אני נחמד...ונותן לשרשר אלי.. אר...פשוט מאפיה מה שהולך פה...

יש טאוור רקורדס כמעט בכל עיר

(דגש על עיר ולא חור
), או כל חנות דיסקים אחרת. גם צליל זה אחלה, אם יש אצלכם.

Amir Noy

New member
ברוך הבא!!!

שלומלום לך... אממ...כעיקרון...אני מאשר
טוב...אתה שומכ WT,אפיקה,אפטר,אוונסנס(רק חומר ישן שמעת!,קארין תוכל לעזור לך איתו =])... קיצור...תהנה..תשתלב פה יפה... מי אני? ווייי...אני עמיר :)

ברוך הבא../images/Emo24.gif

ממ אם כבר אז סימפוני מטאל, אבל נייטוויש זה פאוור :] אחלה להקות
ודווקא כן אפשר להשיג את האלבומים, בטאוור, בדיסק סנטר, באוזן השלישית, במטאל שופ וכו'.

Lillith Dirge

New member
ברוך הבא :]

סי/לילי. 16. ואני כן קונה את הדיסקים. ותמיד יש מחסור שלהם בנהריה :] אז כן קונים. גם חולצות...

TheImpactBoy

New member
היי יואב,

אני אביעד
חוץ מזה, דיסקים של נייטוויש ממש לא קשה להשיג ! בכל חנות נורמלית יש..

box 5

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

כמו שאמרו פה למעלה יש מלא חנויות... בת"א באמת שיש מלא

danduuu

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

אני דנה :) ואממ יש גם דיסקים שלהם בדיסק קלאב באילת שממש זול שם,ויש לזה גם אתר אינטרנט ואפשר להזמין דרך שם. יש גם בדיסק סנטר בת"א,בדיזינגוף סנטר שם P:

למעלה