חדש

v for veronica

New member
חדש

היי אני מת על אוריגמי (אני דיי מתחיל אפשר להגיד,עשיתי בינתיים כמה מהדגמים הפשוטים וקצת יותר) ורציתי לדעת איך אני יכול להתחיל בכלל? מה אתם מייעצים למתחילים? והאם מישהו מכיר חנות שבה אפשר לקנות דפים וספרים לאוריגמי באשדוד?

yepeled

New member
באשדוד לא

אבל אפשר לקנות במרכז לאוריגמי ברמת גן וגם דרך הטלפון הכנס לאתר שלהם.

v for veronica

New member
באסה..

איזה באסה...זה המקום היחיד?יש בעוד מקומות בארץ?בחנויות של תחביבים? כלום? דרך הטלפון זה אתה אומר להם מקום ונפגש איתם או מה?

painapple

New member
אתה יכול לנסות בחנויות ספרים רגילות

יש תמיד חלק של תחביבים או אומנות ושם יש לפחות כמה ספרי אוריגמי קבועים. ממה שאני ראיתי, בסטימצקי וצומת ספרים יש בוודאות. ודפים אתה תמיד יכול לחתוך לריבועים

v for veronica

New member
זה מה שאני בדר"כ עושה..

אני בדר"כ חותך לריבועים הקטע הוא שיש את הדברים היפים שמכינים ממלא חתיכות קטנות כמו הכוכבים האלה...וכו'

גילה או

New member
לחתוך ניירות זה גם טוב אבל

זה כיף לקפל עם נייר חתוך ומוכן. ראשית יש את הנייר הדו צדדי כלומר שצד אחד לבן והשני צבעוני.זה חשוב לקפל איתו כי בהרבה מקרים זה עוזר להבין את ההוראות לקיפול מאחר ובהוראות מדגישים את השוני בצבעים . אני בתחילת דרכי חתכתי ניירות חן דו צדדיים שהם קצת עבים יותר מנייר קאמי הם טובים מאוד למודלורי וקופסאות דווקא בגלל העובי.דגמים אחרים (בעלי חיים וכדומה ) קל יותר לקפל מקאמי שהוא דק יותר. כיום אני נהנית ל"התפנק" עם נייר מוכן.זה נוח ,זמין ,לא צריך לטרוח לפני הקיפול וזה גם לא הוצאה כלכך גדולה יחסית לתחביבים אחרים... באתר של המרכז הישראלי לאוריגמי אתה יכול ללראות את סוגי הנייר ,מחירים ,להזמין והם ישלחו בדואר. יש גם את החנות של ידידנו איתי שבמודיעין (."חרוזיגמי" (חרוזים ואוריגמי), סולומון סנטר, רח' חט' גולני 9 מודיעין, טל' 08-9717200.

Seylon

New member
אני יכול לספק :)

פה בטכניון יש. אני מגיע לאשדוד פעם בשבועיים בערך, שלח ה"פ אם תרצה שאקנה לך

למעלה