חדש

• פותח הנושא alk1
  • פורסם בתאריך

alk1

New member
חדש

אהיה שמח אם מישהו יספר לי בקצרה על המישחק(הוקי בכלל) השבוע ראתי משחק במיקרה בפעם הראשונה שלי ונגנבתי וואווווווו !!

royfr

New member
אם תסתכל בקשורים

תכנס לאתר של ה-NHL או של ה-IIHF (ההתאחדות הבינ"ל) האתר בעברית של טל - HebrewHockey נותן הסבר מצויין על החוקים הבסיסיים.

power play

New member
ממש בקצרה

אני מניח שראית משחק הוקי קרח..ולכן: חמש שחקנים ושוער לכל קבוצה. שלושה שחקני התקפה ושני מגנים הם החמישה. זמן המשחק כולו אם אין הארכות הוא שעה.. זמן המשחק מחולק לשלושה חלקים של עשרים דקות עם הפסקה בין שני הראשונים. אם מתרחשת עבירה השחקן מקבל עונש שמסתכם בישיבה מחוץ למשחק לכמה דקות(בהתאם לחומרת העבירה בעיקר),ובמשך הזמן הזה הקבוצה שהשחקן שלה קיבל את העונש "הורגת את העונש" זאת אומרת משחקת בלי השחקן החמישי שלה למשך תקופת הזמן של העונש. המשחק מהיר מאוד ומשתמשים בכוח פיזי כדי לבסס עליונות. זה לא היה כל כך קצר..ואתם מוזמנים להוסיף דברים.. תישאר בסביבה דברים מדהימים קורים עכשיו בעולם ההוקי. אני אור דרך אגב..

ohad elmer fud

New member
בוא´נה אחי...

אם יכולת להסביר את זה בצורה יותר פלצנית- תודיע לי "הורגת את העונש"- הרגת אותי!!! לא משנה- היי, חזר לך הכחול, תתחדש

power play

New member
...

לא חזר לי הכחול,החזרתי אותו. הסברתי דווקא די טוב לדעתי..אם אין לך משהו להוסיף אז עדיף שלא תגיד כלום P= אייקונים של הוקי:
כשהשופט שורק עונש נגדם
אש הגהנום..(DEVILS)
לשרוף את השונאים (גם הבבה של הסבא שלי הלך על גחלים)
קסדת הוקי (תפעילו את הדמיון)
שבירת עצמות (שוב תפעילו את הדמיון)
מי שלא קיבלו אותו לנבחרת הוקי הולך לשחק את זה
תקבלו הרבה אם תשחקו בNHL
הכרוז באולם
DEVILS
BIG HIT
עייף...מי ששיחק בNHL יודע למה אני מתכוון
חגיגת ניצחון
גביע סטנלי
חטף דיסקית בפרצוף
איזה גול מדהים
פצוע
חגיגת גול
מכות?
מכות!!!
אימונים (שוב מי ששיחק בNHL יודע למה הכוונה)
STARS
KINGS
מחלים
HOT STREAK
COLD STREAK
BLUES
SHARKS ...

MADPUCK

New member
עצות...

תשיג איזה NHL (המשחק), זה גם יעסיק אותך וגם תלמד המון על המשחק ועל השחקנים. תבקר באתר של טל (WWW.HEBREWHOCKEY.COM ) ותראה מתי יש משחקים בטלויזה... זה גם מקום טוב לבחור קבוצה לאהוד, כי אתה רואה סגנון משחק ושחקנים וכל במציאות (לא משחק מחשב). ובקיצור תקח חברים ותשחק איתם...אח"כ הדרך כבר מובטחת!

למעלה