חדש :)

poozkin

New member
חדש :)

שלום אני יותם לוי התחלתי לראות את הסדרה לא מיזמן ואני בפרק 113 אבל קצת קשה לי ליקרו אנגלית אולי למשאו יש תרגומים בשבילי תודה :)

c881

New member
אני מזהה בעיה קלה גם בעברית.

שלום אני יותם לוי התחלתי לראות את הסדרה לא מזמן ואני בפרק 113. אבל, קצת קשה לי לקרוא אנגלית. אולי למישהו יש תרגומים בשבילי תודה :) מישפט לחיים: עם בטריגונומטריה יצא לכם מספר הגיוני, תחזרו אחורה כי טעיתם. הגעת לפרק 113 ועכשיו נזכרת שיש בעיה עם תרגום לאנגלית? חכה קצת שיתחילו להריץ את הסדרה בערוץ הילדים ברצועה של הלילה ושם כבר יהיה תרגום.

JeeChan

New member
ברוך הבא :)

אין כרגע תרגומים לפרקים האלה לעברית, והאופציה הכי קרובה היא לחכות לערוץ הילדים שמביא את הסדרה בספטמבר. מה שכן עד שהם יגיעו לפרקים הרלוונטים ייקח המון זמן.

Ikari Shinji

New member
מה מפריע לכם איך הוא כותב לעזאזל?! ברוך הבא!

מה לעזאזל מפריע לכם? אתם בכוח רוצים להוריד את הבטחון העצמי של הבן אדם בקשר ללבוא לפה? נגדיר את זה ככה: חדשים שמגיעים לפורומים כאלה ולא מכירים אף אחד בד"כ מתים מפחד כי הם לא יודעים איך יקבלו אותם ואיך האנשים בפורום יהיו. אז תעשו טובה ואל תבקרו את הבן אדם. אם הבנתם מה שהוא התכוון לומר אז מה זה משנה איך הוא כתב את זה >.< ברוך הבא יותם! אני לא יכול לתת לך לינקים בנושא המדובר מאחר ולמיטב ידיעתי אסור לדון בהורדות בפורומים של תפוז. אך אתה מוזמן להשתמש במערכת המסרים האישיים של תפוז או לפנות אליי במסנג'ר או אייסיקיו ואני אעזור לך בשמחה ^^ השתלבות נעימה.

מה פתאום

רק נוריקו הגיבה לו בנימה של הסכמה, וזה בכלל היה על ההערה שלו שקשורה לטריגו.

JeeChan

New member
נראה לי קצת הגזמת Oם

c881 לא מוכר לי, וזה בסך הכול בן אדם אחד. אז לא צריך ישר להכליל ולצאת בתגובה כזאת.

c881

New member
'טערת. בלי כיוונה

לא מכיר אותי? לא נורא. לא בטוח שהפסדת משהו. אולי כן. לך תדע. גם אותי מתקנים. זו לא בושה. כל עוד אתה חי אתה לומד. ביום שתפסיק ללמוד, תתחיל לפחוד. ואם לא תוריד לילד את הגלגלי עזר הוא לא ילמד לרכב בלעדיהם.

למעלה