חד הוריות (ולא מבנק הזרע?)

אבא גאה

New member
חד הוריות (ולא מבנק הזרע?)

לכל המעוניינים להכיר בני/בנות זוג להורות !!! ביום ראשון, (היום!) ב21:00 , נפתח צ´ט הורות הומולסבית, לשיחות והכרויות למעונינים להיות הורים. נדבר על איך, עם מי, באילו דרכים, נציג את עצמנו, ונחליף כתובות (אלקטרוניות ). להתראות!!! (להנהלת הפורום - לא מצאתי לוח מודעות....)

העקשנית

New member
היי לך אבא גאה../images/Emo91.gif

קראתי ואף נכנסתי לפורום שלכם, והצצתי בהודעות שבו. לדעתי-כדאי לכם לפתוח את הדיון הזה גם בפורום, ולא רק בצט. בפורום יש פרטים שנשמרים, ואנשים שלא יצא להם להיות בצט באותו היום-יכולים לראות מה קורה בפורום, גם לאחר מספר ימים ולדעתי זה יכול לעזור למימוש המטרה של ההורות המשותפת. זאת רק הצעה. שיהיה בהצלחה. אני באופן אישי לא מחפשת ללדת שוב, אבל בהחלט אשמח למצוא חברים, גם הומואים לחברותא גם עם הילדים. ובכלל-אני מתחילה לחשוב שהורות מסוג כזה אולי עדיפה על פני חדהוריות.???

אבא גאה

New member
לעקשנית ולשאר המשתתפות...

בפורום הורות הומולסבית גם קיים לוח להיכרויות שם נשמרים הפרטים של המחפשים בן/בת זוג להורות. את הצאט החלטנו לפתוח עקב פניות של א/נשים שרוצים שהדברים ינועו כשיחה וכך יוכלו לחוש את המשתתפים/ת לגבי מה עדיף.....זה כבר ממש אישי.
שניצל את טובלת קודם בביצה ואח"כ בפירורים או להיפך??

העקשנית

New member
היי אבא גאה-שמחה שחזרת אלינו../images/Emo21.gif

לגבי הצט-אז בטח אתם כבר אחרי או בעיצומו....אני כמובן שכחתי, כי זה לא מה שמעניין אותי כרגע-להוליד עוד ילדים. דווקא חשבתי על רעיון ההורות המשותפת ואולי אכנס לשאול את שאלותי אצלכם בפורום. לגבי השניצל-אז כן-קודם טובלת בביצה ואח"כ בפרורים, אבל-אני חייבת להודות שלרוב לא מצליח לי השניצלים, ולכן אני ממעטת להכין, ומעדיפה לקנות במקומות שאני מכירה ששם עושים אותם נפלא-עולה מקסימום 15 ש"ח בפיתה עם כל התוספות פלוס צלחת חמוצים-וזה עדיף. אבל לילדים-כשאני עושה אז אני חותכת את הבשר לחתיכות קטנות, ואז מטגנת שניצלונים-ואז זה כבר מצליח. למה שאלת? אתה אוהב לבשל? גמני. מוכנה לעשות ארוחה ביחד. ביי. בתאבון.

למעלה