חד הוריות מבחירה...

א*ל*ד*ד

New member
חד הוריות מבחירה...

מעניין אותי לדעת למה אתם ואתן בחרתם\ן זאת ? מה מביא גבר או אשה לבחור בחירה זו ? אלדד הסקרן...

ליברה*

New member
תשובה

ואותי יותר מעניין מה מביא אותך לפורום הזה?
ולשאלתך, אני מניחה שמאחורי כל אחד יש סיפור חיים שלם שהביא אותו למקום בו הוא נמצא היום. באשר לי, זה או חד-הוריות או אין הוריות. ובבחירה בין השניים אני מעדיפה חד-הוריות.

א*ל*ד*ד

New member
תודה לכן על תשובותיכן

ליברה ותומילי ... ואשר לעצמי איך הגעתי לפורום זה ? כמו שאני מגיע לכל דבר ... סקרנות ...

תומילי

New member
לאלדד הסקרן .....

אלדד שלום, אני בחרתי בדרך זאת כי הגעתי לגיל "מופלג" - 39 ולא היה לי בן זוג קבוע וגם לא נראה באופק אחד כזה ופתאום שמעתי טיקטוק מפחיד שהשמיע השעון הביולוגי שלי וידעתי שאם לא עכשיו אולי אף פעם אמא!!! לטעמי זאת בחירה של ,אין ברירה" אם לא מוכנים לוותר על הורות, דבר שאני לא הייתי מוכנה לו, ועושים זאת מתוך ידיעה שאולי נהיה חד הוריות או אולי מתישהו נמצא את הפרטנר. אני יודעת שיש נשים וגברים שהחליטו ללכת על זה מתוך ידיעה ברורה שלא רוצים פרטנר בכל מקרה, יש כל מיני וזה מה שטוב בעולם שלנו היום שהמוסכמות כבר לא מהוות איום חברתי וחרמות על השונה. אני בכל אופן מאושרת מבחירתי, נולד לי בן מקסים שלא ידע לעולם מי אביו אבל אני מקווה שגם כך יגדל להיות אדם מאושר ושלם. אני אעשה כל דבר כדי לעזור לו להיות כזה. כאן בפורום אנו יודעות שזוג הורים אינו מרשם בטוח לאושרו של הילד. מקווה שקצת תשובות קיבלת. רעיה

TWEETY =^.^=

New member
אלוההה אלדר../images/Emo3.gif שאנחש???

כל אחת מאיתנו הגיעה להחלטה הזו מנקודה אחרת לגמרי. אחת, כי לא מצאה בן זוג, ופחדה לפספס את האמהות. אחרת, פשוט הפרידה בין הורות לזוגיות - ואולי גם מהפחד של לאחר את הרכבת או בגלל שההפרדה לטעמה הוא מתכון להצלחה בזוגיות. ועוד אחת החליטה כך כי היא לסבית. ואחרת מראש פסלה את עניין הזוגיות. ***כך שבימים טרופים אלו, אין מתכון מושלם, או מודל למשפחה מאושרת וכל אחד מה שהוא מחליט בתנאי שהוא שלם עם החלטתו, זה הכי אחלה שבעולם.
שיהיה לך ולנו, חג אילנות שמיח ופורח.

למעלה