חד הורית מאוד טריה

• פותח הנושא פט
  • פורסם בתאריך

פט

New member
חד הורית מאוד טריה

היי שמי פט ואני חד הורית מאוד טריה - יש לי תינוקת מקסימה ( ואני לא משוחדת כמובן
) בת שלושה חודשים ובעיקר יש המון התלבטויות ושאלות ואייך עושים את זה נכון(יש בכלל נכון אונברסלי) כמו מה רושמים באותם עצי משפחה בספרי התינוקות תחת הענף של "אבא" - לא רושמים? רושמים שם ומתמודדים אח"כ וכמו מה עושים עם האב שעוד לא ממש החליט אם הוא מעוניין בקשר או לא אני מאפשרת לו לראות אותה כשהוא רוצה בכך שזה בערך פעם בחודש ומה הלאה... אוףףףףףף כמה שאלות טוב רק לכתוב אותן כבר מקל תודה על תשומת הלב פט

פט פט מזל טוב ../images/Emo140.gif

זה דבר ראשון , מה שמגיע מגיע
אכן ההתלבטויות לא קלות. אבל , באמת יש לך עוד המון זמן לגבש עמדה , ולהחליט. במיוחד לגבי הדברים הספציפיים הקטנים. זה יופי שאת מאפשרת לאבא להיפגש איתה (בכוונה אני כותבת להיפגש ולא לראות , כי אני מאמינה שיש אינטראקציה ביניהם כבר ואפילו בגיל הזה). זה רק יכול לתרום תרומה גדולה להחלטות שלו , המעקב אחרי ההתפתחות שלה. כל החינחונים המתוקים וכל החומד המדהים הזה. יש הבדל בין קשר ביניהם לבין הכרה רשמית באבהות שזה לא מחוייב המציאות אם אינכן מעוניינים בזה.. אין מניעה לקיים קשר בלי להירשם "ברשויות" את זה אפשר לעשות בלי שום בעיה עד גיל שלש. ואחרי זה גם ניתן כמובן , אבל בצירוף בדיקת אבהות , שאם זה בא מרצונו , זה ממש כלומדבר. לכן , כל עוד ניתן לקיים את הקשר ובמיוחד כשזה מרצונו , הרי זה מבורך. לגבי ה"עץ" , כמובן שרצוי שתתיעצי איתו גם. מה הוא היה רוצה , ובכל מקרה , אם את מפחדת שיזרכו מפירחונך פרטים את יכולה להכין שני ספרים כאלו. אחד עם הפרטים שלו ואחד בלי. והשָנים יגידו , איזה היה הנכון. אני מקווה שזה עם ה - "עם" יהיה הנבחר.
ושוב המון
וברוכה הבאה אלינו
, לא תמיד יש לנו תשובות , זה נכון , אבל ההשתפכות כבר מקילה , אני מקווה.

ברוכית פט ../images/Emo140.gif

אסוצאציה למה שכתבת - חד הורית טריה - כמו לחמנייה טריה שמדיפה ריח מדהים ואי אפשר בלי לצבוט ממנה חתיכה ולאכול. רק שכאן הטריות לעולם לא נגמרת, וכך גם הריח הטוב, בכל שלב בחייך ובחיי הילדה שלך יהיו רגעים טריים אחרים. אז שיהיו לך הרבה טעמים. (אני כרגע עייפה מדי בשביל לתת לך עצות
, סלחי לי)

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איך עושים את זה נכון- תחזיקי אותה ברגלים, תרימי מהר מהר תוציאי אותו, זרקי לפח ושימי חדש (אל תשכחי לנגב
)
לאט לך עם ההתלבטויות, אביגיל תענה לך על כל הענין החוקי
בואי ותהני ד"ש לקטנטנה -פורג´, בין מבחן אחד למשנהו

ophra

New member
ברכות חמות פט../images/Emo65.gif

קודם כל מזל"ט גדול. חד-הורית או דו-הורית - להפוך להיות "הורה" זה הדבר הכי גדול שקורה בחיים.... אז אלפי ברכות ותגדלי אותה עם המון אושר ואהבה. תמיכה נפשית ועוד תקבלי כאן. זה עוזר, אבל זה לא משחרר מהתלבטויות. הן תמיד תהיינה.... וחוץ מכל זה - את בחברה טובה.... עפ

למעלה