חד הורית מיואשת אני אם חד הורית דיי טריה שמחה להצטרף לפורום זה אז בורכה הבאה לי
ק קיזלי New member 15/10/02 #1 חד הורית מיואשת אני אם חד הורית דיי טריה שמחה להצטרף לפורום זה אז בורכה הבאה לי
ק קיזלי New member 15/10/02 #4 תודה על קבלת הפנים כגרושה טרייה איבדתי את כל חבריי עם הבעל, מקווה למצוא פה חברים/רות חדשים לא רק וירטואלי, הבדידות קשה....
תודה על קבלת הפנים כגרושה טרייה איבדתי את כל חבריי עם הבעל, מקווה למצוא פה חברים/רות חדשים לא רק וירטואלי, הבדידות קשה....
ח חדהורי 34 New member 15/10/02 #6 אם אבדת את חבריך... אז כנראה שהם לא היו באמת חברייך.... אל יאוש, הגעת למקום הנכון...
ר רק אביגיל New member 15/10/02 #9 אפשר להציע לך חברות? וירטואלית ? את זה אני יכולה להבטיח לך בשמי ואני חושבת שגם בשם שאר חברינו כאן. ברוכה המצטרפת קיזלי
אפשר להציע לך חברות? וירטואלית ? את זה אני יכולה להבטיח לך בשמי ואני חושבת שגם בשם שאר חברינו כאן. ברוכה המצטרפת קיזלי
ה האחים וויזלי New member 16/10/02 #10 ../images/Emo31.gif וירטואלית ../images/Emo128.gif../images/Emo4.gif אולי וירטואלית זו דרך נפלאה וקלה לשיקום אבל רק חברים וירטואלים, או חלק גדול של חברים וירטואלים? בשביל מה המציאו את העולם, אם לא כדי לצאת אליו?
../images/Emo31.gif וירטואלית ../images/Emo128.gif../images/Emo4.gif אולי וירטואלית זו דרך נפלאה וקלה לשיקום אבל רק חברים וירטואלים, או חלק גדול של חברים וירטואלים? בשביל מה המציאו את העולם, אם לא כדי לצאת אליו?