חד הורית עם בן זוג בראשלצ

דדר43

New member
חד הורית עם בן זוג בראשלצ

שלום לכם אני גרושה כ6 שנים . הכרתי בחור גרוש לפני 5 שנים ונולדו לנו 3 ילדים משותפים. אני גרה בראשלצ . בן זוגי ןאני לא רוצים להתחתן. קיבלתי מכתב מעיריית ראשל צ שאני צריכה להביא להם הסכם מזונות.כדי שאקבל כל מיני הנחות . אין לי הסכם כזה ... מה עושים מול הרשויות.. תודה מיכל 42

m i c h a l i

New member
מצטערת לא הבנתי את השאלה

יש לך ילדים מבעלך הקודם? מה הסטטוס שלך כרגע בתעודת הזהות? גרושה? אם את גרה עם בן זוגך ויש לכם ילדים משותפים מדוע אתם זכאים להנחות?

דדר43

New member
תשובות

אין לי ילדים מהבעל הקודם אני גרושה כ 6 שנים יש לנו 3 ילדים משותפים בן זוגי התגרש רק לפני חצי שנה ועכשיו הוא גר בביתי שאלתי היא האם אני זכאית או יכולה לדרוש הנחות מצבי הכלכלי הוא קשה תודה לך

m i c h a l i

New member
את יכולה לפנות לועדת ההנחות בעירך

ולבקש מבחן הכנסות. יכול להיות שתהיו זכאים להנחה בשל הכנסות נמוכות. האם את או בן זוגך מקבלים קיצבה כלשהי מהביטוח הלאומי? אם כן, יש סיכוי שתקבלו הנחה מסויימת. יש לברר כי בכל עיר התנאים שונים.

דדר43

New member
מייעוץ שקיבלתי אז

צריך לתת תצהיר לעייריה שאני חד הורית תודה רבה לכוללללללללללללם

דדר43

New member
חד הוריות ראשון לציון -לתיעוד

אני חד הורית גרושה הגעתי לעייריה ושמה שאלו אותי שאלות ממש פשוטות וזאת כדי שאני אקבל כל מיני הנחות בגן שימו לב לא שאלו אותי אם יש לי בן זוג לחיים .או אם יש לי בית/מכונית וכמה כסף יש לי בבנק תוך 10 דקות קבלתי 300 שח הנחה לחודש שזה כמעט 50 אחוז כל הכבוד לראשלצ

חד הורית

שאלה לי אלייך כמה זמן את חד הורית? אז את לבטח לא יודעת עוד המון דברים שאת צריכה לקבל בתור חד הורית. ועיריה זה לא ביטוח לאומי.

דדר43

New member
בנות יקרות אתן רק קוטלות

ולא כל כך נחמדות . אני מנסה כמו כולם וכמוכן לשרוד בגונגל החיים . ואם יש לי בן זוג אז מה אז מה??????? ואם יש לי גם הטבות בעיריה אז ?????????? לכו תפגינו נראה אותכן מול רוחמה ח"כ שמתמנה לשרה -העלות שלה שווה עוד 100 שח לכל חד הורית .

m i c h a l i

New member
אבל את לא חד הורית

למה שתצהירי שאת כן אם את חיה עם בן זוג? את יודעת שאם יבדקו אותך ויגלו ששיקרת יתבעו אותך על כל הסכום ותצטרכי לשלם גם ריביות שלא נדבר על כך שזה לא חוקי

לפני שאת רצהליישם את ההצעות שלנו פה

לכי לנעמת, לויצו תיבקשי ייעוץ עם עו"ד מטעמם זהי עלה לך 100 ש"ח בערך אבל תהיי מאוד חכמה ותדעי את כל השאלות הנכונות על פי החוק

סיגל369

New member
מיכל התשובה פשוטה ביותר לחד הורית מגיע 20%

הנחה במיסים בשל היותה חד הורית משמע גרושה בת.ז , ורשומים גם 3 הילדים. זה לא קשור לבן זוג. ותהיי בריאה 3 ילדים ב-5 שנים ועוד עם נשוי לשעבר ועם בעיה כלכלית קשה. אני הייתי חושבת 1000 פעם על זה , מצטערת אני לא שופטת.

למעלה