חד פעמי או שלא - העדכון

BiLlAbOnG2

New member
מומלץ להוריד

האתר המורדים הרשמי הישראלי עשה סרטון יפה מאוד לכבוד תחילת הסדרה אני ממליץ לכולם להוריד כי זה ממש ממש יפה www.rebeldeway.co.il

סופסוף היום מתחיל המורדים!!!!!

למרות שהייתי מעדיפה שזה יהיה בערוץ אחר ולא בפוקס איכס אבל לא נורא העיקר שהיום זה מתחיל!!!!!!!!!

../images/Emo18.gifהמורדים../images/Emo18.gif

פרטי השידור: פוקס קידס- שעה: 19:00 (7 בערב) ימי שידור בשבוע:ימים א´ עד ה´ וביום שבת מרתון פרקי השבוע ברצף. תחילת שידורי הסידרה: היום ערוץ 10- שעה: עדיין לא נקבע ימי שידור בשבוע:ימים א´ עד ה´ תחילת שידורי הסידרה: עוד חודשיים ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרסומות על המורדים: פוקס קידס- מריצה מיה מנואל פאבלו ההקרנה בבית הקולנוע ´גת´ קטעים מ"יפה מכולם" וכתובים דברים על הסידרה כדי להיות מקובלים צריכים להיות.... -הספירה לאחור- עוד 5 ימים תדעו את מי אני שונאת (מריצה) עוד 4 ימים אנחנו מגיעים לפוקס קידס (מיה ומרכוס) עוד 3 ימים תדעו במי אני רוצה לנקום (מנואל) עוד 2 ימים המורדים מגיע לפוקס קידס (הקריין) מחר המורדים מגיע לפוקס קידס (הקריין) היום המורדים מגיע לפוקס קידס (קריין) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני מוסיף תמונות מפרסומות של המורדים

חד פעמי או שלא - העדכון../images/Emo43.gif

ובכן, ראיתי בפורומים אחרים והתלהבתי, העדכון
מחר המורדים
היום שכולנו ציפינו לו... ה-22 לספטמבר מגיע
סוף סוף נוכל לראות את מריצה ופאבלו מתנשקים בלי "שיעצור" לנו באמצע
שחושבים על זה בצורה הזאת נשמע מגניב..
צפו בכיליון עיניים למחר, שהרי חגיגה גדולה תבוא יחד עם פגישה חגיגית ומסיבה
------------------------------------- המפגש
בעקבות דעות חוזרות ונשנות על תאריך המפגש, החלטתי שכול אחד ישרשר לשרשור המפגש את התאריך שנוח לו בחופש סוכות וכך נקבע תאריך. בקשר לאלה שבחו"ל בחופש או שפשוט לא יכולים בתאריך שייקבע, נשקול לעשות מפגש נוסף בתאריך אחר, אם נראה שהמפגש הלך ובאו אנשים
---------------------------------------- פינה חדשה לפורום מידיי שבוע ביום שבת
: "הישרדות"
הפינה בעצם הולכת ככה: כול יום אתם צופים בפרקים של המורדים (שיואו כאילו דההה
) וביום שבת, אני מפרסם בשרשור "הישרדות" את רשימת המועמדים (השחקנים בסידרה
) כול אחד, לפי דעתו, בוחר להעיף מהתחרות מועמד אחד, שלדעתו שיחק גרוע ביותר ומגיע לו לעוף לעזאזל. (כמובן שלא יזיק הסבר קטן למה
)
כול שבוע ביום שבת יתפרסמו רשימת המועמדים הנותרים, ולבסוף, המועמד/ת שיינצח, יזכה לשרשור תמונות שיככב בהודעות הנבחרות... (וגם במיליון $.. יהה רייט
) אז בחנו בכיליון עיניים את השחקנים - יעופו או לא - אתם בוחרים
------------------------------------ פתרון להעדרותי
אני לא רוצה לפתוח פה יותר מידיי גדול
אבל ייתכן מאוד כי בקרוב יצטרף מנהל נוסף לפורום
שיכין את הפגישות היומיות לאחר הפרק וינהל את העינינים השוטפים היומיומיים של הפורום
לא בטוח, ייתכן מאוד. -------------------------------- שיפוצים קלים
כפי ששמתם לב (או שלא) שיפצתי במעט את העמוד שלנו, שזה כולל החלפת הודעות מומלצות, "מה חדש" חדש, סקר חדש, ובקיצור לאט לאט ובהדרגה עד מחר הפורום יהיה ערוך ומוכן לקבלת המורדים
. אז זהו לבינתיים, ואם הגעתם עד לכאן וקראתם הכול, [URL='http://'] כול הכבוד לכם![/URL]

ברקודית

New member
מממממההההה!!!!!!!!!!?~?!?!!

דיאגו היה בפרסומת של העוד 4 ימים בפוקסקידס ולא ראיתי?????!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!

בלונדהה

New member
איזה כיףףף אני כ"כ מחכה לזה! כנסו..

היום כזה בבוקר קמתי עם איזה חיוךךךךך התחלתי להתחרפן לאמא שלי!! ויענו תמיד אני קמה כמו מומייה אמא שלי הייתה בשוק טוטאלללללללללל איזה כיףףףףףףף שלושת המושלמים שלייייייי!!! יאאא ואם מישו ינסה להרוס לי ת´כיף הוא חוטף כ-א-פ-ה

קארין14

New member
נ"ש כנסו מהההרר ל...

rebeldeway.co.il הם עשו סרטון מדהים להיות ובחן את עצמך..פשוט מהמממם אז תכנסו מהר ל..רגע לפני ..שמה יש את הסרטון

cHiKiNoNo

New member
../images/Emo39.gifהמלצה חמה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif

באתר הישראלי ל"המורדים" - שמו מין... איך נקרא לזה?; ספיישל "רגע לפני..." בעקבות תחילת שידורי הסידרה! בספיישל יש שומרי-מסך מגניבים להורדה {אבל לא הורדתי
}, בחן את עצמך נחמד {שיש שם טעות!!! הם כותבים שאבא של מיה זה מרסל!} וסרטון מ-ה-מ-ם, באורך 3 דקות ויותר, עם קליפ הפתיחה באיכות הכי טובה שראיתי עד עכשיו וכל הזמן מראים קטעים מהסדרה בין כל מיני מעברים בקליפ. למשל: הסטרפטיז של מיה, הצבעי גוף של מריצה, החוטיני של מריצה ועוד... ובסוף, מראים את הפירסומת עם השיר Bonita de mas - וזה לדעתי, ממש ממש ממש שווה! תורידו בקצב!

בלונדהה

New member
כן אני מורידה עכשיו! אני מתה שזה..

יסתיים כבר זה נשמע סרטון סוווווווווףףףףףף הדרךךךךךךך!!! די די די אני כ"כ שמחההה אין לכם מושגגגגגגגגגגגגגג

חואקין

New member
ההורדה

אתה יכול לשים לינק עם הכתובת של האתר שמורידים משם? תודה ורואים שם %^%%$ (אם אתה מבין למה אני מתכוון.)

אולי זה מעצבן

אבל היום שום דבר לא יקלקל לי את המצב רוח המורדים היום (אני עדיין לא קולט את זה)!!!!!!!!!!!!!

הייתי בהקרנה

וראיתי איך הם מצנזרים וזה ממש הורס אבל אם כבר ראיתם את הקטעים האלו אז זה לא ממש משנה אבל זה מזה הורס לאלו שלא ראו את זה עדיין וזה רק פעם ראשונה בישבילם שהם רואים את המורדים הפוקס איכס האלו פשוט הרסו את הסידרה

BiLlAbOnG2

New member
תגידי איך מצנזרים

לא מראים את הקטע הזה או שמצנזרים את מה שצריך לצנדר????

למעלה