חד פעמי לשישי

שלי פאר

New member
חד פעמי לשישי

בזמן ששוטטתי לי עם עצמי באתר של מוז(ס)יקה 24 כדי לראות מי הזוכים בטקס עמ"י (שאיכזב אותי קליל...) מצאתי מן פינת אירוחים כזאת שהם כאילו כל פעם ישימו אומן חדש וככה זה יעזור למי שנכנס לאתר (בטח לא אני) להכיר אותו יותר עלק-לעומק. להלן השאלות ששואלים כל אומן. תחושו רגע סלבים ותענו גם שבת קסומה שלי השאלות: חברים: לידה: סגנון: השפעות: לייבל: יציאות: קליפים ב24: ברשת: על הבמה: פנטזיה מקצועית: מאיפה: רדיו: טלוויזיה: סקס או רוקנרול: שכר-דירה: דרינק: השלמת הכנסה: פנטזיה מינית: כדורגל: אובססיה: תחבורה: ואלה התשובות של אקסום (משהו כזה), כדי שתבינו על מה מדובר חברים: ג'ודייה, טדרוס לידה: שנת 97 על מדרכה שכונתית, רבנו מכות על בחורה עשינו סולחה. הבחורה בסוף הלכה אנחנו נשארנו להתחיל את המוסיקה. סגנון: מעורב נתנייתי: דאנסהול היפהופ שכונתי. השפעות: האדמול, סנואו, טו-פאק,שימי תבורי , זוהר המלך ועופר לוי. ופלד ואורטגה. לייבל: סוליקו ,וג'קי קבסה סראונד סאונד יציאות: סינגלים: "לא משחק איתך", "פתאום באנו" ו.... חכו חכו... קליפים ב24: "פתאום באנו" ו... חכו חכו... ברשת: מיי ספייס על הבמה: חורשים את הארץ ובקרוב גם אצלכם בסלון בבית.. פנטזיה מקצועית: לפתוח לייבל ושיהיה במשרד מחדד חשמלי (ולהחתים את סוליקו על תקליט קאמבק). מאיפה: נתניה. רדיו: הכל. טלוויזיה: אגו, בלו וניקולודיאון. סקס או רוקנרול: סקס, ערק ומזרחית שכר-דירה: יותר מדי דרינק: ערק אשכוליות השלמת הכנסה: מנקים תכולת בתים ופותרים סכסוכים. פנטזיה מינית: שרי גבעתי ושרי צוריאל(קיפי) כדורגל: מכבי נתניה אובססיה: פיצוח גרעינים, חומוס וערק תחבורה: אוטו, אופנוע 500 סמ"ק, קורקינט ממונע ובמקרה ונתקענו, זורקים תחופשי חודשי מהחלון...

שלי פאר

New member
אדום זה צבע של סלב!

חברים: כל פעם בתקופה אחרת. אף פעם לא לנצח! לידה: חדר ניתוחים בית חולים העמק סגנון: ספורטיבי השפעות: ממזג האוויר לייבל: יציאות: למכון כושר קליפים ב24: מעניינים בדרך כלל ברשת: מה רע בקשת!? על הבמה: דודו טסה פנטזיה מקצועית: משחק, מוזיקה מאיפה: מהבית רדיו: רשת ג טלוויזיה: מוזיקה 24, חברים סקס או רוקנרול: רוקנרול כי סקס תודה אני לא עושה שכר-דירה: דירה של עמידר, 80 שקל לחודש דרינק: נס קפה השלמת הכנסה: שרות לאומי פנטזיה מינית: ח'וריש, אריק ברמן כדורגל: אובססיה: או-הא... תחבורה: אוטובוס של אגד ;)

RTur

New member
עונה:

חברים: יש לידה: 88, בלרוס סגנון: פופ, רוק, לטיני.. השפעות: דודו טסה, לירז צ'רכי, הדורבנים.. לייבל: אין יציאות: אין קליפים ב24: עוד לא חח ברשת: היה לי דפיוצר, לא ברור מה יהיה איתו נוכח הימים האחרונים על הבמה: כרגע מופיע כל שישי במסעדה בבאר שבע/ערד חח פנטזיה מקצועית: דיסקים והרבה.. מאיפה: באר שבע רדיו: רשת ג' טלוויזיה: כל מיני סקס או רוקנרול: אפשר את שניהם? שכר-דירה: בינתיים אני לא משלם חח דרינק: קורונה השלמת הכנסה: אין פנטזיה מינית: שאקירה שאקירה כדורגל: לא תודה אובססיה: פיצה, שוקו תחבורה: אוטו של אבא חח

למעלה