חד"ש ירדו ל 3 מנדטים

חד"ש ירדו ל 3 מנדטים

חבל שעורך הדין דב חנין לא יכהן בכנסת הזאת מכה לשמאל מעולם לא יצא שבמיפלגת חדש לא יכהן יהודי(תמר גוז'אנסקי) והיום זה קרה אבל אנו לא נישבר ובסוף יהיה טוב

shay or eli

New member
איזה ייאוש...

במקום דב חנין הכניסו איזה קפיטליסט קטן כמו אחמד טיבי. מה שאני מקווה זה שהם יקיימו את הרעיון של הרוטציה - כשחד"ש ותע"ל רק התאחדו עלה הרעיון שכדי שדב חנין אישית והשותפות היהודית-ערבית בכלל לא יפגעו במקרה של שלושה מושבים בכנסת תהיה רוטציה בין חנין וטיבי. משמע, באמצע הקדנציה או טיבי או מח´ול או ברכה יתפטרו מן הכנסת וחנין ייכנס. אני מקווה שזה יקרה, למרות ששלושת הטמבלים האלה כניראה הולכים להיצמד היטב לכיסאות שלהם.

shay or eli

New member
כי הם לא עשו כלום!

מוחמד ברכה ועסאם מח'ול לא העבירו בכנסת אף חוק אחד! זאת לעומת תמר גוז'נסקי שהעבירה עם אותה סיעה בדיוק 7 חוקים בתקופת כהונתו של שרון. ואחמד טיבי בכלל קפיטליסט.

© Tweety ©

New member
רק טמבלים?

חברי הכנסת הערבים לא עשו דבר חוץ מאשר לדבר כנגד הכיבוש שהם אמורים לייצג אוכלוסיה שלמה ששרויה במצוקה ועוני. בגלל זה הם טמבלים והציבור הערבי קבע את זה נחרצות בבחירות שרבים,רבים לא יצאו לבחור.

shay or eli

New member
חבל שבראש הרשימה שלה

לא מיקמה חד"ש את תגריד שביטה. היא נראית לי פייטרית רצינית. חבל שבמקומה נכנס המוחמד ברכה הזה. מוחמד ברכה=הפואד של חד"ש.

pelegs

New member
ובכלל, יש בעיה רצינית בחד"ש

וצריך להלחם בה במהירות: המפלגה מתדרדרת יותר ויותר ללהיות מפלגה ערבית נוספת. אין מקום לחדש עם קפיטליסטים כמו טיבי ועם ערבים בלבד ברשימה הנכנסת, כמו שקרה. ובכלל, התשדירים שלהם נראו כאילו רק ערבים השתתפו בהכנתם, וכאילו אין צד יהודי בכלל לחד"ש(למעט כמובן, הכתוביות בעברית!). כתומך מרצ, וכאדם המרגיש בחשיבותה של חד"ש בפוליטיקה ובציבור הישראלי - אני מזהיר ומתריע, מנסה להביא לתשומת לבם של תומכיה - חד"ש יכולה בקצב הזה להתמוטט, או להיבלע מהר מאד בתור עוד מפלגה סקטוריאלית ערבית. כדאי לכם מאד להלחם בזה מהר, כדי שלא תמצאו את עצמכם בלי בית בעוד כמה קדנציות. (יש להדגיש שלא ה"ערביות" היא שמפריע לי, חלילה, אלא התמוטטות מערך שיתוף הפעולה הערבי-יהודי שגדל ופרח בחד"ש ובמק"י במשך שנים).

judgemental

New member
עטוף באור.... בזמן הבחירות

התנדבתי במטה חד"ש ושכנעתי אנשים כמובן להצביע חד"ש שכן יש לי כושר שיכנוע דיי מרשים. במטה נאמר לי כי במקרה וחד"ש תקבל רק 3 מנדטים אזיי דב חנין יתברג למקום השלישי ואחמד טיבי לא יהיה בכנסת. עם הדברים האמורים פניתי למצביעים הפונטציאלים של המפלגה והסברתי להם בדיוק במה הדברים אמורים , שכן לרובם הייתה הרגשה שהמפלגה מאבדת את הצביון היהודי ערבי שלה ונשארת רק עם צביון ערבי. ובכן עכשיו לכל ידוע שאחמד טיבי אכן נכנס לכנסת וחד"ש נשארה מפלגה ערבית בלבד. אני שדעותיי זהות לדעות חד"ש ממשיך ומגיע להפגנות ופעילויות אך איבדתי אמון מוחלט במפלגה ולא אצביע לה !!!

למעלה