חה חה חה ... מוסר על בוס

חה חה חה ... מוסר על בוס

מי היה מאמין.. שמוסר של כמעט 3 קילו יתפס על בוס עם קרס משולשת.. זה קרה במרינה בבריכה הפנימית .. בכלל התכוונתי לבורי אבל כפי הנראה נתפס איזה בורי קטן והמוסר בא לחטוף אותו.. האמת שהוא שבר לי את קצה הבוס. אבל אני בנתיים יותר חכם ממנו.. והבוס שלי מחוזק בחוט פלדה פנימי לאורך החוליות .. אז התוצאה .. מקל שבור ( לא נוראה נחליף חוליה ) אבל מוסר יפה לצלחת .... אגב זו פעם ראשונה שקורה לי דבר שכזה דג טורף על בוס.. .. ללא מצוף רק סטיק לייט משקולת קטנה 5 גרם ושני משולשות אחת מעל השניה במרווח של 7 ס"מ.. שלל נוסף כמה בורים לא רעים של כ800 גרם בערך.. על מקלות הרולר כמה קראסים קטנים.. כחילה אחת ומרמיר די נחמד נו.. נראה מה יהיה בשבוע הבא... חג שמח

אוריא

New member
הבריכה הפנימית.

שלום המורה, סיפור יפה. ושתי שאלות בבקשה. 1. האם אתה יכול לעזור בחיזוק הקצה עם חוט פלדה? 2. לאיזו בריכה פנימית אתה מתכוון. על המזח לכיוון פנים? או הבריכה הפנימית באתר הבניה? תודה מראש. ומוסרים רבים לצלחת.

אורי שלום

א הבריכה הפנימית הכוונה בחלק הפנימי של המרינה .. לא באתר הבניה אלה בהמשך הרציפים יש עוד מהגנה ויש בא רק סירה אחת גדולה ושתים או שלוש קטנות יותר .. הכניסה הינה בכביש הפנימי של רציפי השינים ב לגבי חיזוק בוס .. מורידים את טבעת הראש.. משחילים לאורך החוליה חוט פלדה דר של כ50 ליברות .. מוציאים הקצה של חוט הפלדה דרך החוליה הראשונה בקצה .. כיפוף קטן ליצירת טבעת ראש וקשירה בחוט בד חזק עם דבק דבר זה יוצר טבעת ראש חדשה גמישה וטובה. את המשך החוט פלדה לאורך החוליה מתיחה קלה .. לא לשנות את גמישות החוליה. ותפיסה של חוט הפלדה בחרוז פלסטיק קטן בקוטר של תחתית החוליה הראשונה ושוב הדבקה. דבר זה יוצר גם גמישות וגם חוזק רב של חוליה הקצה הדקה ביותר.. במשקל.. זה בקושי מוסיף 5 גרם לכול החכה.. היות ואין לי סקנר או מצלמה ואין לי איך לצייר את זה .. אני נאלץ להסתפק בהסבר המילולי בלבד.. ונ.ב חג אורי-ם שמח

למעלה