חה חה חה.. עברנו הבטחה!!

פירחוש

New member
חה חה חה.. עברנו הבטחה!!

הקדמה: אני יודעת שזה ארוך.. אבל תקראו הכל.. פליז.. עבדתי על זה הרבה זמן, ואני מתה מעייפות.. כי לא ישנתי כל הלילה ועכשיו חזרתי... ביום שישי, התייצבנו, כל גדוד (נכון ל-אז) סער, בשעה שלוש בשבט שלנו... העמסנו את כל הדברים ונסענו.. כמה שעות קודם לכן, יצאו המון חברי שכב"ג לחוף הים בקיסריה. בשבט שלנו, ההבטחה נשמרת בסוד.. ולא מספרים מתי היא, אז המדריכים שלנו אמרו לנו, כי בגלל שהם גאים בנו, הם מוצאים אותנו לסמינר כיף, של יומיים בקיסרייה.. אבל אנחנו לא גדוד טיפש, והבנו מיד שמדובר בהבטחה שלנו, לאחר עוד מיליון רמזים בטעות שעשו אנשים, כבר היינו בטוחים.. הגענו לקיסרייה, והתחלנו לעבור פעולה, של משחקים כאלה שלוקחים הרבה זמן (דיגליים, באאאז וכו´) ואז נהיינו רעבים.. לקח לנו מלא זמן להכין את האוכל ולאכול אותו.. ובסביבות 21:30 סיימנו לאכול!! נכנסנו לתוך העתיקות של קיסריה, ומצאנו שם דשא, ישבנו עליו ושיחקנו האונס.. יוו איזה מצחיק היה שם..... כמה מכות הלכנו וכמה נשיקות קיבלנו.. המדריכים שלנו, שכל הזמן הכחישו שזאת הולכת להיות ההבטחה שלנו, הקריאו לנו איה לו"ז מפגר, שאמר שב23:00 הולכים ליחשון, וב- 4:00 קמים והולכים לעשות סנפלינג. היה לנו מין ערב חופשי וב-23:00 כולם התייצבו באיפה שישבנו, המדריכים שלנו צעקו עלינו כל הזמן לכו לישון.. חלק מהאנשים נכנסו לשקשי"ם, ופתאום אנחנו שומעים שני קולות של יודניק ובוגר שבט (שרישג"ד אותנו בכיתה ד´ אבל זה לא משנה) אומרים לנו, גדוד סער תוך 30 שניות אתם בשלשות, ואח"כ שוב.. ושוב" ותתלבשו, ותתפשטו, תקפלו שקשי"ם תכנסו לשקשי"ם תסתדרו בשלשות ועוד מיליון דברים.. שקצובים בזמן, כמו בצבא... אותי הם סינגרו, ואני הייתי צריכה להקריא זמנים, שזה מעצבן... באיזשהו שלב, הם הושיבו אותנו במעגל, ושיחקנו "משחק" שאמור לפתוח את כל מה שאנחנו חושבים אחד על השני.. וכל השזמן הם העבירו לנו את החשיבות של להיות שיכבה.. מידי פעם לקחו מישהו לעבר הגשר אותי לקחו בין הראשונים... היינו צריכים ליכנס לעתיקות, ולרדת שם סנפלינג על איזשהו קיר, ואח"כ להקיף את כל המבצר הזה שם, לבד בחושך, שחברי שכב"ג מנסים להבהיל אותנו... עלי לא הלך להם, אבל היו כאלה שבכו מפחד... הגעתי לגשר, אחרי מסע מפרך וקצת מפחיד.. לבד בחושך.. הורידו אותי מההר באומגה, ישר לתוך הים, שם עלינו על גשר חבלים, ומשם לרשת צל בתוך המים.. אני חייבת לציין שזה הייה דיי קשה... ואז הגיעה התכנה החשובה, המדריכים שלנו עמדו על איזה סלע בתוך הים, והיינו צריכים להצדיע (או איך שלא קוראים לזה) ולקרוא את ההבטחה, ולחתום (השם שלי היה ראשון ברשימה!! זה כבוד!!)ולסיום לחיצת יד צופית... זהו, מעכשיו נהייתי חברה בתנועת הצופים!!! עלינו על עוד שתי תחנות, רפסודה וחבל, והגענו לחוף, שם ישבנו סביב מדורה והתייבשנו, אחרי שכל הסיפר הזה נגמר בסביבות 4 בבוקר, השכב"ג העמיד לנו כתובת אש, ועשו לנו מפקד, אח"כ קראו לכל אחד בתורו, והוא קיבל עניבה, וחולצת הבטחה!! וזהו, מאז אנחנו שיכבת סער!!! בהמשך עזרנו לשכב"ג לפרק הכל, והכחנו את עצמנו שוב!! מהיום, אל תאמור גדוד סער, אמור שיכבת סער זהו, היה לי כיף בטרוף.. ונהניתי מכמעט כל רגע!! אני אוהבת את הגדוד שלי, את השבט שלי, ואת הצופים!! נ.ב. אל תלחצו על הקישור, זה היה כדי להדגיש!!

123barbi

New member
מזל-טוב!!!!

איזה כיף לכם באיזה כיתה את? ובהצלחה כשכבה!!!!!!

פירחוש

New member
תודה!!!!! לכולכם!!!!

אנחנו בכיתה ח´ משבט פולג, תל מונד הנהגת שרון!! עכשיו קמתי משינה של אחרי,מ ואני עוד עייפה.. וניר, מחכה לך מסר

איזה כלבובים

מזה השבט של העשירים האלה?????? סנפלינג אומגה ועוד כל הדברים שרשמת.... אני חייבת לציין שאת בת **** סתם לא סליחה... אבל באמת סבבה לכם (שכבת סער) ואני מקווה שנהנת....!

מזל-טוב ענק!!!

ווואו.. איזה כיף לעבור הבטחה!!! ועוד איזו הבטחה הרימו לכם.... ממש מדהים... כל הכבוד למדריכים ולשכב"ג שלכם שהצליח להרים כזה מיפעל ענק ומורכב ומקורי.... (באיזה שבט שמים סנפלינגים ואומגות בהבטחה???) וכול הכבוד לכם, שעברתם כזו הבטחה שווה, אם ככה משקיעים בכם אז כניראה אתם שיכבה חבל"ז שזה מגיע לה... נועה.

Meijen Shaggy

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

רק דבר אחד לא הבנתי.. אין אצלכם הכרזת שכבה? אצלנו זה הולך ככה: בסוף כיתה ח´ עוברים הבטחה (ונשארים גדוד) ולקראת סוף כיתה ט´ עוברים הכרזת שכבה - ואז הופכים לשכבה ולא לגדוד.

שייה

New member
מזל טוב!

קוראים לי שי ואני משבט אילת... לנו הייתה הבטחה חביבה בחוף הים בלי אומגה ושאר הדברים המגניבים... בטח כיף להיות שבט גדול מפותח ועם כסף...!

מזל טוב, גם אני עברתי הבטחה ../images/Emo13.gif

אבל אותנו יותר עינו אבל אפשר להגיד שהיה שווה את זה
תמר שרוני

תגידי איזה עניבה קיבלתם?

ירוק אדום?.. יענו של פעיל? כי אם זה זה אז בשבט שלנו בכלל לא עברנו הבטחה.... היה לנו קורס ואז בסיום הקורס היה לנו טקס סיום קורס, ועשינו צעדה עם צורות ואז בסוף אחרי שכולם דיברו קראו בשמות שלנו אחד אחד ונתנו לכל אחד עניבה ותעודה... טוף...

פירחוש

New member
אנחנו קיבלנו עניבה ירוקה

וחוץ מזה, השבט שלנו הוא לא כל כך עשיר, זה נוכן שהוא לא עני, והוא בהנהגת שרון.. אבל הוא לא עשיר!! והסנפלינג, זה חבל שיירים שקשור ויש קיר שמתאים.. ואנחנו צריכים לרדת.. והאומגה היא חבל שיירים, עם חבל שיושסים עליו.. זה הכלצ שום דבר כזה מפואר.. אבל באמת השקיעו בנו מלא, והעבירו אותנו הבטחה מעולה.. ואפילו עשו לנו חולצות חמודוצת.. וגם לשכב"ג!!

עניבת פעיל בקבלים בי´ אם ביכלל...

עניבה ירוק אדום של פעיל מקבלים פעילים - שזה אנשים בשכב"ג שהם לא מדריכים ולא מחסנאים אלא סתם עציצים... ולא הבנתי את הסיפור שלכם עם ההבטחה... היה לכם קורס של מה??? והצעדה אם הצורות אם הבנתי נכון זה ת"ס ראווה שעושים ביום דרגות ואחריו מקבלים דרגת צופה ולא עניבת פעיל... נועה.

קיבלנו עניבה ירוקה ולנו הדפיסו עליה

הבטחה, ולמטה שבט הדר אצלנו זה בכל עניבה של כל השבט כתוב שבט הדר ורק לנו הוסיפו הבטחה
תמר שרוני

פשששששש

לנו יש רק חבצלת ושבט ערבה למטה אבל אני לא שמה את העניבה הזאת כי בהבטחה קיבלנו עניבה אחרת אז יש לה איזה ערך היסטורי (למרות שהמרכזים שלנו לא טרחו לקנות לנו עניבות אז הם עברו בכל השבטים וקיבצו עניבות....)

אוקיי הבנתי - הסבר לכולם...

טוף אז ככה... בתחילת השנה התחיל לנו קורס הדרכה. מתישהו באמצע הקורס יצאנו לסמינר, וידענו שבאמצע הלילה יעירו אותנו ויעשו לנו שיחה.. אז כל הזמן המדריכים צעקו עלינו שנלך לישון ואז המפקד קורס אמר לכולם לעלות על חאקי ולרדת למטה... לחכות לו בחוץ.. טוף אז לבשנו חאקי וירדנו למטה וחיכינו בשלשות... ואז הוא בא ודיבר איתנו מלא והוא שאל אותנו כל מיני דברים למה אנחנו מתנהגים ככה ובלא בלא בלא...ואז בסוף אחרי איזה שעה ומשהו הוא שיחרר אותנו... ואז ביום למחרת כשכבר היינו על האוטובוס בדרך הבייתה ואז כזה פתאום המפקד קורס אומר לנו - לא שכחתם משהו?? ואז הוא אמר לנו לרדת מהאוטובוס ובום כשירדנו המדריכים חיכו לנו עם עניבות ירוקות ושמו לכל אחד...וחזרנו הבייתה שמחים ומאושרים... טוף עכשיו אצלנו עניבות ירוקות נחשבות לעניבות קורס... ואז בטקס סיום קורס קראו לכל אחד ונתנו לו תעודה שהוא סיים קורס וגם עניבה ירוק אדום... אצלנו כתה ט נחשבת לשכב"ג כבר בלי שום הבטחה... ואם ירוק אדום זה עציץ אז אני עציצה גאה!!!!
מקווה שהבנתם

למעלה