חה חה חה עברתי הבטחה!!

חה חה חה עברתי הבטחה!!

אוייייייייייייי.......זה היה עלוב אנשים!!!! כרגיל.... אז שבט דקל פישל ועשינו יום שבט ביער ליד בית ספרי האהוב משהו... אתם מבינים שבבוקר אנו צחצחנו שיניים בברזייה של בית ספר??!??! זה היה ממש אבל ממש חוויה בלתי נשכחת.. (אני רק מקווה שמשחת השיניים שחברתי מורן מרחה על הברזייה תישאר ונוכל לצחוק כשכולם ישאלו מאיפה הגיע לשם משחת שיניים!!!) אז בלילה עשינו א"ש לילה עד שתיים בערך..ולנו אמרו שח´ עושים הבטחה... ואני אמרתי לעצמי שכמובן שאנחנו גם נעשה (למי ששכח אני חמשושית). בארבע בבוקר הם העירו אותנו למסדר עם חאקי מלא (וכמובן שלי היה ריח פשוט מדהים מהפה...) ומשם סתם הלכנו 50 מטר עם עניבות מסביב לעיניים והתיישבנו על אספלט... לאחר חצי שעה שהמדריכים השתגעו לנו מול העיניים המכוסות- קראו לכל אחד והשביעו אותו..( אני יודעת....אני ציפיתי להרבה יותר...) וזהו...קיבלתי סיכה של הפדרציה... אה... וכן! יום השבט הלך סבבה, וכתובת האש שלי הייתה בסדר חוץ מהתעקמות לא צפויה... אז....... תהנו! ונ.ב.- שבט דקל אימפריה...(ירוק עולה..)

פירחוש

New member
אני מצטערת להגיד את זה

אבל ההבטחה שלנו הייתי הרבה הרבה הרבה יותר שווה.. השכב"ג שלנו כל כך השקיע בנו! הם כל כך ידעו, שזו חוויה שלא שוכחים אז הם עשו לנו אותה כפית.. והם צדקו.. בחיים לא נשכח את מה שהלך שם.. ויצא להם שווה.. כי אנחנו כל כך מחכים להחזיר כמו שנתנו לנו.. ולעשות לאלה שהיום הם ז´ את ההבטחה הכי שווה בעולם שנה הבאה!!

../images/Emo13.gif ...מזל-טוב... ../images/Emo49.gif

לא היה מושקע מי-יודע-מה אבל חפיף... לפחות עברתם סוף-סוף הבטחה... ומה קרה לכתובת שלך בטקס אש? נועה. נ.ב הצבע שלכם ירוק? גם שלנו...!

שבט דקל- נצרת עילית!!!!

בטקס אש הכתובת שלי הייתה אמורה ליפול לאחר שהיא הייתה הפוכה וצמודה לכתובת שלמעלה....(לא הבנת, נכון??) וכשהיא נפלה היא התעקמה קצת...ואז יום דרגה נראה עקום..אבל עדיין יצא בסדר... בכל אופן...ההבטחה הייתה די מסכנה אבל עדיין לפחות עברנו סוף סוף! שבט דקל למי ששואל נמצא בהר יונה שבנצרת עילית.. ואם אין לכם מושג איפה זה נצרת עילית אז בושו לכם! (סתם....זה ליד עפולה) יש לי היום יום ירוק נוסף מתוך השלושה... תאחלו לי בהצלחה!!! אז.... שבט דקל אימפריה!!! (דההההה)

123barbi

New member
יש שני שבטים בנצרת עילית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למעלה