חה!

חהמן

New member
חה!

אם כבר אנחנו פרודקטיביים היום, מה נסגר עם רשומת המליון? לא תיבחר בסוף רשומה שתקבל את הכתובת של המיליון? שתקבל את תואר "הרשומה האהודה בבלוגיה" או משהו כזה? חבל שמספר כזה יפה יישאר מבוזבז. על הדרך נשמח אם גם יאוישו הרשומות סביב המיליון שהקפאתם. אנשי חה!

wranger

New member
זו מעולם לא הייתה תחרות

בשום מקום לא נאמר שהולכים לבחור רשומה אחת שתהיה רשומת המיליון באופן רשמי.

חהמן

New member
חה!

אז שיעשו משהו שייאיש את המספרים האלו. חבל שהם יושבים סתם. מצידנו שיימכרו אותם למפרסמים, לא באמת אכפת לנו, העיקר שהן לא יובילו לעמוד הראשי של הבלוגיה, אלא לבלוג.

wranger

New member
למה?

יש לי הרבה רשומות שמעולם לא פרסמתי, וחלקן תופסות מספרים נאים. אז מה, אני צריך לפנות את המספרים האלה? ומה, חסרים מספרים יפים? תנסו לתפוס את 1111111, למשל.

חהמן

New member
חה!

העניין זה לא רק המספר היפה, אלא זה שעשו סיפור שלם סביב רשומת המיליון, ואז רשומת המיליון עצמה נשארה מיותמת. זה פשוט נראה לנו לא מתאים. אנשי חה! נ.ב. איזה מספרים יפים יש לך? זה מעניין...

Bezalel P

New member
רשומת המליון היא עניין סימבולי

הרשומה הספציפית שתקבל או לא תקבל את המספר יכולה להיות מיוחדת או שגרתית. זה לא העניין.

חהמן

New member
חה!

השאלה היא האם תהיה רשומה כזאת? מה אתם מתכננים לעשות עם הכתובת? אנשי חה!

חהמן

New member
חה!

באמת סוד, או תעזבו-אותי-בשקט-ותנו-לי-לעבוד "סוד" ? כי אנחנו עקשנים ומשועממים. אנחנו פשוט נעלה את הנושא שוב עוד שבוע. חה! אנשי חה!

suki da yo

New member
שייך יותר לפורום ספרים וספרות יקיר ליבי...

אבל אני היחידה שרואה את המילה סוד וישר נזכרת ב"דודי שמחה"? ומי עוד? לעת עתה זה סוד! אני משעשעת את עצמי ...

suki da yo

New member
../images/Emo6.gif

המתח! הדרמה! האם עכברון יוותר על ידידו הסלעי? האם תאוות הבצע של בצלאל לא יודעת גבולות? האם רשומת המיליון לנצח תשאר רכוש אלוהי התפוז? האם אפשר לשים לב שאני אוהבת את החתולים הסמוראים? כל זאת ועוד

Purple Mushroom

New member
../images/Emo6.gif אוי , החתולים הסמוראים,איזו נוסטלגיה.

מצחיקולים אתם ,

חהמן

New member
חה!

תיזהר שהוא לא ירמה אותך. הוא עוד יביא לך את התאום המרושע של מר סלע...

Bezalel P

New member
המספרים שמסביב נתפסו ואוישו ע"י מגוון בלוגרים

שניסו לנכס לעצמם את רשומה מספר מליון.

למעלה