חה!

חהמן

New member
חה!

אנחנו יכולים לבקש משהו? יש סיכוי שיוקצה שטח מסך בעמוד הבלוגיה לטובת קומיקסים? אנחנו שמנו לב שקומיקסים מופלים לרעה (למרות שאנחנו בטוחים שאין כאן כוונה רעה) בעמוד הראשי של הבלוגיה. מצד אחד זה לא קטע כתוב, מצד שני זה לא בדיוק תמונה, וגם אם יכניסו את זה להמלצות התמונות, אף אחד לא יצליח להבין את זה כי התמונה המקדימה קטנה מידי. מה דעתכם על ריבוע "בלוגרים מציירים קומיקס" בדומה ל"בלוגרים אומרים שירה"? אנשי חה! נ.ב. זה לא קשור בשום צורה לזה שיש לנו בלוג קומיקס יומי. בכלל לא. אין לנו כאן שום אינטרס אישי משום סוג... חה!

Bezalel P

New member
אני לא יכול להבטיח לעתיד המיידי

אבל נראה מה אפשר לעשות.

חהמן

New member
חה!

חה! מעולה, תודה! אנחנו היינו בטוחים שנקבל פשוט "לא, אין לזה מספיק ביקוש" (אולי לא היינו צריכים להגיד את זה) אנשי חה!

אני גם מפרסם קומיקסים מידי פעם

אבל אני לא בטוח שזה רעיון יעיל... אין הרבה בלוגרים שמפרסמים קומיקס בבלוג שלהם.

עכבר כחול מדבר,תעשה עליי קומיקס

אבל לא משהו מתלהם או מעליב,ואני יציג אותו אצלי בבלוג חחחח

../images/Emo45.gif זה ימשוך לכאן כל מיני כותבים קומיקס.

אני חולה על קומיקס. ולי אין מניעים נסתרים, עד היום פירסמתי בבלוג שלי רק פוסט אחד עם קומיקס.

חהמן

New member
חה!

בעיניינו (וזה רק הטעם האישי שלנו) עדיף למשוך כאלה שחושבים את עצמם קומיקאים, מכאלה שחושבים את עצמם פרנואידים. כלומר, שתי האופציות מצחיקות, אבל לפחות לקומיקאים יש הומור עצמי טוב יותר... אנשי חה! נ.ב. למרות שאנחנו נשמח לראות קומיקס של גבר נרדף. זה לא חייב להיות מצחיק, אבל זאת יכולה להיות דרך מעניינת להעביר בצורה וויזואלית את המסר שלך.

חהמן,אתה מוזמן להרים את הכפפה ולעשות עליי

קומיקס ואם זה יהיה בטוב טעם אז אני ישתמש בזה להעברת מסרים בצורה וויזואלית

למעלה